Kaderime cok kiziyorum

Ben bundan iki sene once nisanlandim bi adamla. Bana kendisini cok iyi tanitti (dini yonden isi vs ) sevgililik gezme tozma gunah diye biz 4 ay icinde nikah yaptik ailemizinde onayiyla . Hersey cok iyidi namazinda evinden cikmaz bi adamdi. Dugunumuz olmadi ailesinin maddi durumu iyi degil diye, nikahimizdan bir sene sonraya dugun tarihi aldik ve resmi nikahida ayni gune aldik. Yani sadece imam nikahiyla birlikteydik. Bir senemiz bitmek uzereyken dugunumuze gunler kalmisti ;ve biz birlikte olduk(dinen evli sayildigimiz icin) birden ayni adam gitti yerine evimi basan icki icen bi adm geldi. Sarhossun dedigimde inkar etti herseferinde en sonunda ailemde onu o halde gordu ve ayrilmami istedi. Ben yinede cok cabaladim sanslr verdim evden cikma istedigini yaparim vs dedim dinlemedi. Herseferinde cikiyordu isini birakmisti. Ev tutacak kira oduyecek param yok demeye basladi ailemin yaninda kalalim vsler . Dahada yuzlerce degisim. Ve tabiki aileminde israriyla en sonund ayrildim suan 2 aydir ayriyiz ama hala cok uzgunum kaderime cok kiziyorum. Ben hayatimiz dinimize gore en guzel sekilde yasamak icin ellimden geleni yaptim ve suan ; dugunu olmadan bakireligini kaybetmis bi kiz olarak herkes kotu gozle bakiyor. Ama sadece beni daha cok sevsin daha cok baglansin. Her istedigi olsun diye yapmistim. Cok pismanim baska bi adamla asla olamam. Bunlari hakkedecek ne yaptim ? Nerde hta yaptimda bunlari yasiyorum ben?
Resmi nikah yapmadan imam nikahı yaptığınız için herşey ters gitmiş.

"Ama sadece beni daha cok sevsin daha cokbaglansin. Her istedigi olsun diyeyapmistim. "

iste burda hata yapmissiniz

cok sey yazarim da gercektrn banlanmaya degmezsiniz ama kamu spotunu da birakmadan gidemiycem

"Hanimlar kizlarinizi boyle yetistirmeyin"
Ya da "Kadınlar akllı olun'

Ama sadece beni daha cok sevsin daha cok baglansin. Her istedigi olsun diye yapmistim.
Nerede hata yaptım diye sormuşsunuz; tam olarak burada bence. Her seyi göz ardı edin şu cümleniz kendinize en büyük kötülük. Insanlar birbirine bağlanmak, daha cok sevilmek sevmek icin birlikte olmazlar. Zaten bu hisler çok fazla olduğu içın aradaki tutku ve bağlılıktan gelişir birliktelik.

Ben bundan iki sene once nisanlandim bi adamla. Bana kendisini cok iyi tanitti (dini yonden isi vs ) sevgililik gezme tozma gunah diye biz 4 ay icinde nikah yaptik ailemizinde onayiyla . Hersey cok iyidi namazinda evinden cikmaz bi adamdi. Dugunumuz olmadi ailesinin maddi durumu iyi degil diye, nikahimizdan bir sene sonraya dugun tarihi aldik ve resmi nikahida ayni gune aldik. Yani sadece imam nikahiyla birlikteydik. Bir senemiz bitmek uzereyken dugunumuze gunler kalmisti ;ve biz birlikte olduk(dinen evli sayildigimiz icin) birden ayni adam gitti yerine evimi basan icki icen bi adm geldi. Sarhossun dedigimde inkar etti herseferinde en sonunda ailemde onu o halde gordu ve ayrilmami istedi. Ben yinede cok cabaladim sanslr verdim evden cikma istedigini yaparim vs dedim dinlemedi. Herseferinde cikiyordu isini birakmisti. Ev tutacak kira oduyecek param yok demeye basladi ailemin yaninda kalalim vsler . Dahada yuzlerce degisim. Ve tabiki aileminde israriyla en sonund ayrildim suan 2 aydir ayriyiz ama hala cok uzgunum kaderime cok kiziyorum. Ben hayatimiz dinimize gore en guzel sekilde yasamak icin ellimden geleni yaptim ve suan ; dugunu olmadan bakireligini kaybetmis bi kiz olarak herkes kotu gozle bakiyor. Ama sadece beni daha cok sevsin daha cok baglansin. Her istedigi olsun diye yapmistim. Cok pismanim baska bi adamla asla olamam. Bunlari hakkedecek ne yaptim ? Nerde hta yaptimda bunlari yasiyorum ben?
resmi nikahsız evlilik yaparak büyük bir hata yapmışsın ama olsun şimdi bir de bu adamdan boşanmakla uğraşacaktın
bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorsan nişanlanmaya karar verene kadar bol bool görüş öyle hemen de nişanlanma kimseyle yani tanıma aşamalarını uzun tut.

Yazdığınız hikayenin ayakları yere basmıyor. Adam üst seviye dindarken üç gram kadın organı onu 180 derece değiştirmiş.

Gunu gunune yazmdim herhalde asaga yukari yazdim. Sacmasapan yorumuapma

Sizin yazdığınıza göre 1 yıl 4 ay içinde evlenmiş olmanız gerekirdi ancak 2 yıl önce nişanlandım demişsiniz. E nikah da olmadığına göre ve düğüne birkaç günden daha uzun bir zaman varken ayrıldığınıza göre, 14 aydan kısa bir süre içinde ayrılmışsınız ve bu kısa süreyi yuvarlarsanız 1 yıl yapar.

Ayrıca da istediğim gibi yorum yaparım. Dini içerikli konu açıyorsunuz yasak. Benim yazdığım mesajda kurallara aykırı hiçbir şey yok.

Back
X