Üstteki yazdıklarınıza bakınca ben birleşme öncesi zaten birlikte yaşadığınızı anlıyorum. Birlikte yaşarken sorun yok da, düğün olmadan ayrılınca mı sorun oluyor milletin gözünde? Ve sizin gözünüzde? Herhalde kimse kardeş kardeş yattığınızı zaten düşünmemiştir onca zaman. Ortada resmi bir şey yoksa, olabilecekleri hesap etmelisiniz. Kadere değil kendinize kızın.
Ayrıca maddi durum iyi değil diye neden dini nikah kıyılıp da resmi nikah ötelenir? Resmi nikahın bedeli ne ki? Bir beyaz elbise, bir takım, bir çiçek, bir de belediyeye ödenen küçük meblağ. Oda nikahı kıyardınız 100 TL bile tutmazdı. Koca koca insanlarsınız, siz, aileniz, bunu kimse mi garipsemedi?
Diye uzun uzun yazıyordum ki, 4 ay içinde tanışma-nişan-birlikte yaşamaya başlama, 1 yıl sonrasına da düğün, 2 ay da ayrılık, toplam 18 ay. E 2 yıl önce nişanlanmışsınız??? Buna göre çoktan evlenmeniz gerekirdi. Ya sahte konu açacaksanız bari tarihlerini tutturun ya. Burada yazıyor insanlar.