Kaderimin Yazıldığı Gün Star TV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Özcan Deniz’e verilen bölüm başı 96 bin liralık rekor ücretle adından söz ettiren ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ adlı dizideki kadın başrol sorunu nihayet çözüldü. Oyuncu krizinin yaşandığı projede teklif önce Songül Öden’e daha sonra Belçim Bilgin ve Ceyda Düvenci’ye gitti. Üç ünlü oyuncu da önce kabul etti ancak daha sonra bir anlaşmaya varamadı. Bir hayli zor durumda kalan yapımcı şirket, sonunda bu muammaya bir son verdi. Astronomik ücretlerin verildiği dizideki rolü Begüm Kütük aldı.
Dizinin oyuncu ve senaryo çalışmaları hala devam ederken, dizinin Altan Dönmez’in yöneteceği konuşuluyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezonda Star TV ekranlarında!

Anladığım kadarıyla Hatice Şendil evde hizmetli.Özcan Deniz de Begüm Kütük'le evli.Bunların çocuğu olmuyor.Özcan Deniz çok zengin belki de ağa.Olmazsa ayıp olur.Erkek çocuk lazım tabiki.O çocuğu da Hatice Şendil doğuracak.Özcan Deniz de ona aşık olacak Nasıl attım ama.

iyide ozcan tecavuzmu edecek hizltçiye nasil olcak o çocuk
ozcan denize agada olsa nikahsiz çocuk yapmayi hiç yakistiramadim :))))
yani karisini sveiyor olmali,e onu sveiyorsa çocuk nasil olcak
oyyy pek kariskmis konu ama izliycem merak ediyorum

ögrendim kadariyla hatice ile özcan birbirlerine asiklarmis,tecavüz yok yani

heheh iyi bari :)))
sadece evlilik disi çocuk bunada sukur de diyelim

Merakla bekliyorum bu diziyi.

bu özcan ikisinede askla bakiyor cözen beri gelsin

yeni fragmanini ekledim Maral hangine asik anladiysan aydinlatmani beklerim

yok vall anlamadimki :)))
iki kiz bi erkegi severde bi erkek iki kadini nasil sevcek onu anlamdim, kart horoz bu ozcan valla :))))))
yalniz hatice sendil de tam genç kiz olmus, baya kiloo vermis bu genç kiz rolu için

karagul sayesinde adam reklam aypti dizye baslamdan
haketti aldigi parayi bence, ha bire dizi konusuluyor daha abslamadan
bende merakla bekliyorum

Dizi güzel beğendim.Kız taşıyıcı annelikten biyolojik anneliğe geçti.Kaynana da ne fena.İleride çocuk kıza daha yakın olur.Diğeri de kıskanır.Yalan Dünya`daki Çağatay dizide sırıtıyor.Uymamış role bence.Sanki oradan fırlayıp savgilimmm diye bağıracak gibi duruyor.

bu özcan ikisinede askla bakiyor cözen beri gelsin

yeni fragmanini ekledim Maral hangine asik anladiysan aydinlatmani beklerim

ikisinide idare edecek galiba karısını sevmese çocuk olayını kabul etmezdi onun üzülmesine dayanamadı öbürünede aşık olacak ehhh bebekleride olacak sonra olay öğrenilince karısı üzülecek sonuçta bence

kart mart ama dizileri tutuluyor
karagül diziside cok güzel

dizi basladimi dünyadan haberim yok

kart mart ama dizileri tutuluyor
karagül diziside cok güzel
ah ahh asmali konak gibi olamaz hiç biri
karagul benim vazgeçilmezim ama simdi nolcak bilmiyorum

ada yi da kapmis sevgili olarak adamda seytan tuyu var sanki :)

ah ahh asmali konak gibi olamaz hiç biri
karagul benim vazgeçilmezim ama simdi nolcak bilmiyorum

ada yi da kapmis sevgili olarak adamda seytan tuyu var sanki :)

asmali konak cok konusuldu ama hic izleyemedim firsat olmadi

bu dizinin tekrarina bakmadim daha, senaryo çalinti diyolar, karagule benziyor diyoalr , olumlu yorum yokki hiç
bakarim sonra tutmazsa kaldirilar uzulurum

asmali konak cok konusuldu ama hic izleyemedim firsat olmadi
bilmiyorum su an izleme imkani varmi ama gelmis geçmis en çok reyting alan dizi rekoru asmlai konakda diye biliyorum
pazartesi gunleri sokaklar bos diye haber yaparlardi kanallar, millet tv onunde asmali konak izlerdi çunku, bak gununu bile unutmamisim :)))))

su an hic yok imkanim bu dizi baslamis haberim bile yok
evet dizi cok tutulmus,islerimi hal edince izleyim dicem ama youtubda silmistir videolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…