Kaderimin Yazıldığı Gün Star TV

bende twitterden ogrendim basladigini tv izlemiyorum ben

diziyi izledim klasik ağa diziisi...özcan denizdede seymen ağa havası gördüm tabi daha olgunu....
iki başrol oyuncuları kadınlar hiç elektirik alamadım begüm kütük yapmacık hatice ise soğuk nevale

yahu pamuk tarlasında çalışan köy kızı o kadarmı bakımlı olur elleri nasırlaşır efendim yüzü yanar vs.vs..

klasik ama şimdilik o güne bişey yok izlenirr...

yanlış hatırlamıyosam asmalı konakta öyle değilmiydi dicleden bir oğlu vardı

aynen asmalı konaktaki seymen ağa olgunlaşmış yıllar sonra yine karşımızda,kadın oyuncular tam bir felaket,
daha doğrusu kadro felaket.yalan dünyadan çagatay fırlamış gelmiş. bu kadar zoraki bir kadro olur

kurt seyit ve şuranın akibeti diyorum

Hatice Şendil iyi oyuncu bence.Dila Hanım'da da seyrettim güzel oynuyor.Bu dizi reyting alır bitmez.Karagül'ün hayran kitlesi yeter bu diziye.

Kızlar dizi hatayda cekilmiş benim büyüdügüm gezdigim yerlerde annemlerimin calıştıgı yerlrrde pamukta cok güzelll benceee offf yurt dışındayım memleketimi ne kadar özlemişim....

ayyyy yalan dünyadan çağtay niye çıkmış...hala o rolün etkisinde az cıvık karakter olsa orada ağzını yamultan adama dönecekk

Dizi iyi gidiyor.Küçük Ağa'yı tahtından etmiş.Yalnız bu adam karısını da seviyor.Nasıl olacak bu iş.

Fena degil bence, biraz cast secimi sIKitili.
Cagtay ne alaka? Baska oyuncu mu kalmamis. Anneye neden perük takilmis, cok yapmacik duruyor.
karisi cok donuk, soguk...

merakla bekliyorum bakalim ücüncü bölümü, neler olacak.

reytingler guzelmis
tuttu bu dizi
bende su an 2. bolumu izliyorum , guzel konu ya benziyor

Bu hafta çok ağır ilerledi dizi.Kahraman'ın karısından fenalık geldi.Ölebilirdin Kahraman,çok korktum Kahraman laflarını üç beş sahnede söyledi galiba.Ağzına iki tane çarpasım geldi.Kızı hapsettiler odaya hiçbir yere yollamıyorlar.Bu kızın karnı büyüyüp evdekiler anlamayacak mı acaba?Başka eve geçer büyük ihtimalle.Karısı varken o evde aşk meşk başlamaz.

valla ben de gıcık oldum kadına aslında kıskanıyor kahramanı ondan öyle davranıyor bence birde eve getirmesi saçma oldu evdeki herkes tanıdı kızı karnı şişmeye başlayınca ne bahaneyle evden uzaklaştıracak lar bakalım birde evdeki öbür gelin huylandı bişeylerden kızın ağzını arıyor bakalım ne olacakk

Bu hafta dizi yokmuş maç sebebiyle.

son bolumde neler oldu kızlar ben ızleyemedım
Kahraman kızı eve getirdi.Karısında kıskançlıklar başladı.Evdekilere memleketten zor durumda kız diye bahane ürettiler.Fettan gelin takipte.Kahraman'ın yeğeni de kıza yanaşmaya başladı.Kahraman uyardı uzak dur diye.Neden dedi?Açıklama bekliyordu ki bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…