iyide ozcan tecavuzmu edecek hizltçiye nasil olcak o çocuk
ozcan denize agada olsa nikahsiz çocuk yapmayi hiç yakistiramadim :))))
yani karisini sveiyor olmali,e onu sveiyorsa çocuk nasil olcak
oyyy pek kariskmis konu ama izliycem merak ediyorum
he orada tecavuz etmistiyanlış hatırlamıyosam asmalı konakta öyle değilmiydi dicleden bir oğlu vardı
aynen asmalı konaktaki seymen ağa olgunlaşmış yıllar sonra yine karşımızda,kadın oyuncular tam bir felaket,diziyi izledim klasik ağa diziisi...özcan denizdede seymen ağa havası gördüm tabi daha olgunu....
iki başrol oyuncuları kadınlar hiç elektirik alamadım begüm kütük yapmacık hatice ise soğuk nevale
yahu pamuk tarlasında çalışan köy kızı o kadarmı bakımlı olur elleri nasırlaşır efendim yüzü yanar vs.vs..
klasik ama şimdilik o güne bişey yok izlenirr...
aynen asmalı konaktaki seymen ağa olgunlaşmış yıllar sonra yine karşımızda,kadın oyuncular tam bir felaket,
daha doğrusu kadro felaket.yalan dünyadan çagatay fırlamış gelmiş. bu kadar zoraki bir kadro olur
kurt seyit ve şuranın akibeti diyorum[/QUOTE
ayyy o yalan dünyadaki çaıtay felaket olmuş o aklıma gelmedide küçük kadınlarda oynamıştı taa o geldi aklıma ne alakaysa :)
ben izledim biraznı beğendm ama ..
aynen asmalı konaktaki seymen ağa olgunlaşmış yıllar sonra yine karşımızda,kadın oyuncular tam bir felaket,
daha doğrusu kadro felaket.yalan dünyadan çagatay fırlamış gelmiş. bu kadar zoraki bir kadro olur
kurt seyit ve şuranın akibeti diyorum
valla ben de gıcık oldum kadına aslında kıskanıyor kahramanı ondan öyle davranıyor bence birde eve getirmesi saçma oldu evdeki herkes tanıdı kızı karnı şişmeye başlayınca ne bahaneyle evden uzaklaştıracak lar bakalımBu hafta çok ağır ilerledi dizi.Kahraman'ın karısından fenalık geldi.Ölebilirdin Kahraman,çok korktum Kahraman laflarını üç beş sahnede söyledi galiba.Ağzına iki tane çarpasım geldi.Kızı hapsettiler odaya hiçbir yere yollamıyorlar.Bu kızın karnı büyüyüp evdekiler anlamayacak mı acaba?Başka eve geçer büyük ihtimalle.Karısı varken o evde aşk meşk başlamaz.
Kahraman kızı eve getirdi.Karısında kıskançlıklar başladı.Evdekilere memleketten zor durumda kız diye bahane ürettiler.Fettan gelin takipte.Kahraman'ın yeğeni de kıza yanaşmaya başladı.Kahraman uyardı uzak dur diye.Neden dedi?Açıklama bekliyordu ki bitti.son bolumde neler oldu kızlar ben ızleyemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?