Kaderimin Yazıldığı Gün Star TV

Bayadır izlemiyordum bu diziyi, şimdi denk geldim yine. Kerem karakteri ölmüş, neden ölduğünü görmedim ama zaten çok gereksiz buluyordum. Elif'e olan takıntılı aşkı falan hiç bir şekilde duygusunu geçiremiyordu.
Bi de nasıl oluyo da Kahraman kaç senelik karısını birden hiçe sayıp gidip diğerine pat diye nikah kıyabiliyor anlamıyorum. Defne'yi de senaryo gereği kötü karaktere bürümeye çalısıyorlar, ama bence en mağduru o. Ben de Defne'den yanayım

Dizilerde yeni moda oldu buda bir kadına üç erkek aşıl oluyor elifde öyle bari deyse mıymıy bişey onun yüzünden izlemiyom. Reklam aralarında bakıyorum. Birde eşkeri hep kötü gösterip sevgilileri. İyi. Gösteriyorlar. aile kavramııı. Bozuyorlar bence

Ben uyuyakalmışım, izleyemedim Kerem niye ölmüş?

Al benden de o kadar. Şu sıralar dizilerde 2.kadınlar öyle masum öyle günahsız gösteriliyor ki, hayretle izliyorum. Erkekler desen vefadan yoksun, nikâhlı karıları sözle onları tekrar elde etmek için binbir türlü entrikalar çeviriyorlar... Resmen kadınlık gururumuz ayaklar altında.

Özcan denizin dizilerini severim..fakat şu elif karakteri beni deli edecek..yaşlı bekar kız diye bize yutturuyorlar ve çook çirkin yaa..defneneye bayılıyorum..güzel kadın..sırf elif karakteri yüzünden seyredemiyorum..ara ara açıyorum..diğer yaşlı olanı görünce bakasım gelmiyor..

bide şumoda oldu bebekleri olmuyo tam makemeye çıkıysun bide baktın gebesin

param parçada öyle koca elden gidiyor dilara kötü oluyor yaptıkları için kadın yuvası yıkılsın istemiyor ama gülseren melek çok iyi daha çok dizi var böyle izliyoruz ama bence çok kötü örnek bu dizler

elife herkes gıcık ama peşinde 3 tane erkek var paylaşamıyorlar ne buluyorlarsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…