Çok yavaş ilerliyor dizi.Hep bir kısır döngü.Kızın Kahraman Bey Kahraman Bey diye konuşmasına da sinir oluyorum.Her cümlede de söylenmez ki.
Ben o çocuğun aşkına hiç inanmıyorum.Onunki lise çağında kızlar öğretmenine aşık olur ya onun gibi birşey.Hatice Şendil`de sorun yok sorun senaryoda.Dila Hanım`da çok beğeniyordum onu.Gayet iyiydi bence.Burada çok pasif kalmış.Senaryo müsade etmiyor ki kendini göstersin.Yönetmen de de iş yok demekki.Çağatay da çok sırıtıyor dizide.Özcan Deniz`in abisi yani.O rolden çıkamamış sanki.Dans sahnesi evlere şenlikti.aynen ya, yan karakterlerin hikayeside hic ilgimi cekmedi...
yegeni baska dizilerde ne kadar severdim, bu rolde ne kadar kötü olmus, elife olan askini hic bir sekilde geciremiyor izleyiciye. insan diyor neyine asIK oldu ki bu kizin? elifin kisiligi söyledir böyledir diyebilecegin birsey yok
ya hatice sendilde is yok, ya senaryoda...
aaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorumm gazeteye çıkmışım haberim yok
Aaaaaa yeni gördüm bunu.
Gazeteye çıktığına göre diziyi yapanlar da keşfetmiştir burayı.Söyleyeyim dizi çooook sıkıcı.Hatice Şendil de her lafda Kahraman Bey Kahraman Bey demesin. Normal hayatta yok öyle birşey.
aynen dizinin sonunu izlemiyorum ,bayıyor,Elifin kızkardeşinede gıcığım.
Evet fatmagülün mutfağı.izleyen yok mu geçen bölümlerde keremin kiraladığı mutfak fatmagülün mutfağımıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?