Kaderimin Yazıldığı Gün Star TV

Çok yavaş ilerliyor dizi.Hep bir kısır döngü.Kızın Kahraman Bey Kahraman Bey diye konuşmasına da sinir oluyorum.Her cümlede de söylenmez ki.

Çok yavaş ilerliyor dizi.Hep bir kısır döngü.Kızın Kahraman Bey Kahraman Bey diye konuşmasına da sinir oluyorum.Her cümlede de söylenmez ki.

aynen ya, yan karakterlerin hikayeside hic ilgimi cekmedi...
yegeni baska dizilerde ne kadar severdim, bu rolde ne kadar kötü olmus, elife olan askini hic bir sekilde geciremiyor izleyiciye. insan diyor neyine asIK oldu ki bu kizin? elifin kisiligi söyledir böyledir diyebilecegin birsey yok
ya hatice sendilde is yok, ya senaryoda...

Ben o çocuğun aşkına hiç inanmıyorum.Onunki lise çağında kızlar öğretmenine aşık olur ya onun gibi birşey.Hatice Şendil`de sorun yok sorun senaryoda.Dila Hanım`da çok beğeniyordum onu.Gayet iyiydi bence.Burada çok pasif kalmış.Senaryo müsade etmiyor ki kendini göstersin.Yönetmen de de iş yok demekki.Çağatay da çok sırıtıyor dizide.Özcan Deniz`in abisi yani.O rolden çıkamamış sanki.Dans sahnesi evlere şenlikti.

heycanla bekliyorum salı akşamlarını artık

Elif hiç samimi değil, yegen de rol yapamıyor bu dizide yapmacık

Gazeteye çıktığına göre diziyi yapanlar da keşfetmiştir burayı.Söyleyeyim dizi çooook sıkıcı.Hatice Şendil de her lafda Kahraman Bey Kahraman Bey demesin.Normal hayatta yok öyle birşey.

Hayir onu bunu gectim de, yillardir hamile kalamayan zavalli bir kadinin uzerinden nasil ask uretebiliyorlarki. Ben Defne'nin tarafini tutuyorum valla.

Gazeteye çıktığına göre diziyi yapanlar da keşfetmiştir burayı.Söyleyeyim dizi çooook sıkıcı.Hatice Şendil de her lafda Kahraman Bey Kahraman Bey demesin.Normal hayatta yok öyle birşey.

aynen dizinin sonunu izlemiyorum ,bayıyor,Elifin kızkardeşinede gıcığım.

Kimse izlemiyormu diziyi elif'in annesi hapse girmeden once melek gibi kadindi..hapse girdi babasindan kalir yani yok simdi hemen siddet sacinindan surumeler falan git gide gicik olmaya basladi kadin

elif karakteri dizi maf ediyor..çirkin ve yaşlı haliyle bekar kız rolünde..iyice gıcık oldum..ama Özcan denizin oynadığı dizileri genellikle beğenirim..sadece elif karakterini oynuyan için seyretmek istemiyorum..

Elifi sevemedim gitti defneye üzülüyorum,bende elif yüzünden izlemek istemiyorum

izleyen yok mu geçen bölümlerde keremin kiraladığı mutfak fatmagülün mutfağımıdı

Yani bu diziyi izleyenleri anlayamıyorum resmen evli kocasına aşık kadını değilde onu ayartmaya çalışan Elif denen metresini öven bir senaryo var 2 kere izledim sahada izlemem Kadınları aşağılıyor aile kavramını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…