Kader'in minik bahçeli evi (:

Çoook teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
O kısım komple fayans diye çim halı döşedim
Dışarıda topraklı alan vardı, çim ektik ama sulamayı düzenli yapamayınca istediğimiz ölçüde tutmadı

Olur kder otede oynarim sorun degil ben yeteri kadar durust olduguma inaniyorum beni bilen biliyor siz bilmesenizde olur naptim ben size alamadiniz icinize grubun disina cikmayin istemesenizde olur tanimadan konusmayin yalancida degilim yalan borcumda yok

:44::44::44::44::44::44::44::44::26::26::26:

Kadercim bu arada evinin güzelliğini tekrar dile getirmek lazımm
maşallahh bana fikir ve ilham vereceksiniz el birliği ile ilerleyen zamanlarda

Manolya kendini ötekileştiren sensin
Ben seni kaç kez uyardım
Hiç birinde de başkalarından farklı davranmadım ben sana
Kime kızdıysan açıkça ona yaz, ben genel yazmıyorum sana
En son uyardım bu kez hadi tamam son dedim bu kez
Yok yine aynı, neyin peşindesin anlamadım.. Madem sen vazgeçmeyeceksin anlamama da gerek yok seni..
Git istersen otuz üyelik al ama beni ekleyip durma iki de bir UI lerini listemden temizlemem bile ayrı bir iş olacak neredeyse..

O yüzden artık acıların çocuğunu oynaman bana bile inandırıcı gelmiyo
Şimdi lütfen sızlanmayı bırak ta yeni yeni üyeliklerinle öteler de oyna

arkadaşım..biz sana kötüsün demiyoruz..ya da bir şekilde suçlamıyoruz..gruptan dışalnıyorum dedin, ben şahsen kendimi suçlu
hissettim ve elimden geldiğince sohbet ettik..ama bakıyoruz aradan ay geçmeden silinmiş bir üyelik! ve bu 4. mü bizim bildiğimiz??

ne yapmaya çalıştığınıo anlamıyoruz sadece..şu yaptığınla bize zaten zarar veremezsin.ama bir o kadar da anlamsız bir iş..
3 yıldır aynı üyeliği kullanıyorum, tek hesabım var.ikincisini de almayı düşünmedim hiç.ne gerek var.bilen böyle biliyor.
bir gruba dahil olmak zorunda değilim ki..kadınlar kulübünü sadece sohbetten mi ibaret sanıyorsun sen?

bak burada dekorasyon fikirleri paylaşılıyor.ama biz neyi konuşuyoruz..

afedersin kadercim bu arada:26:

anladım cnm model çok şık olmuş

bir tutam saçı alıp arkaya doğru hafif kıvırıp da ucuna mı takıyosun tel tokayı öyle gibi duruyo :26:

kader yukardaki resimdeki sen misin
ben seni kısa saçlı yaramaz kız çocuğu kıvamında bekliyordum :)

he bu arada evin çok sevimli huzurlu mutlu günlerde oturun.
Allah kredinizi ödeme gücünü işinizi daim etsin.
Bahçe katı sanırım ısınma sorununuz var mı ?

Tamam uyardin biliyorum artik bana inanmadiginida biliyorum evet farkli davranmadin tesekkur ederim istemezsen yazmam konusmam sizinle zaten tek konusan sensin otekiler konusmadi ilk bastan nedenini bilmiyorum bu olaydan once yok kendimi acindirmiyorum konusmak istemezsen sole yuzsuz degilim yazmam

Evet benim o , büyüdüm biraz biraz işte

Çok teşekkür ederim, cümlemiz inşallah
Amiiin amiiin
Evet bahçe katı, zemin daha soğuk tabi altta bi kat olmadığı için ama küçücük diye ısınmak çok problem olmuyor

Allah banada nasip etsin bi ev bende bayadır arıyorum da bir denk gelmedi şuanda sıfır kirada bir evde oturuyorum son kat akıyor, ısınmak sorun senin ev bahçe katı ama ısınmak sorun değilse ne güzel kışın en büyük problem bu oluyor maalesef ben alt katlardan korkuyorum hırsızlıktan ama senin nasıl canım kullanışı? en azından fikir değiştirip altlara da bakayım

Evet biliyorum tek sohbetten ibaret degil biliyorum konusmaya calistin otekilerle daha cok konusuldu nese onemli degil buda benim son uyeligim olacak bisey yaptigim yok isterseniz resimde yuklerim suphelenmeyin benide bilen bilsin saklandigim gizlendigim yok

O zaman yaptığın genellemelere beni dahil etmeyeceksin
Her seferinde gelip beni dışladınız mesajı veriyorsun
Ben şahsım adına öyle birşey yapmadım sen bunu diyerek bana iftira atmış bile oluyorsun
Her neyse artık..

Lütfen bana yazma, istersen 10 tane daha üyelik al ama ekleme, sorunun kimleyse git onunla veya onlarla çöz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…