Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

Canım transfer oldu mu ne durumdasın
canım olmadı malesef erteldi bebeklerimizi dondurdular benim de buzdan bebeklerim oldu hiç tahmın etmedığım bısey oldu rahim agzım darmış tayfun ben rahimın içine ulaşamadı çok uğraştı ama olmadı rahim ağzına bırakırsam olmaz dedı embrıyoların cok kaliteli dedı %80 ıhtımal verıyorum demştı ama başıma bu geldı. hiteroskopi yapıcam senı sonra bebeklerı koyucaz dedi ama gercekten cok ılgılendı senı kımseye gönderemem dedı burada ben yapıcam dedi indırım bıle yaptı adet olunca ameliyat olucam yani kıslar bu ay nasıp değilmiş artık ameliyattan sonra herseyde bı hayır vardır dıyorum bebekler tutunsunda artık cektığım acıları boş gectım baya bı canım yandı ama herkesın transfer işlemıu 10 dk benım 25 dakıkka sürdu doktor neler neler denedı bu arada transfere gıderken bol bol su icın ıdarar cok sıkıkşık olmanız gerekıyo ben az sıkışıktım sunta takıp su verdıler ekstra canım yanı haberınız olsun

canım geçmiş olsun üzülme embriyolar kaliteli ve dondurulmuş, tedavinden sonra olur inşallah her işte bir hayır vardır.

armin sen ne zamn başlıyosun adet olmayı mı beklıyodun canım

evet cnm bugün yarın olmam lazım bekliyorum ama bugün olursam pazara denk geliyo ne yapıcam bilemedim
bildiğim kadarıyala ıkıncı yada ücuncu gunbaşlıyo sen olur olmaz onları ara onlar seni yönlendırır ben gece olmuştum sabah kalkar kalkmaz ılk işim onları aramak oldu ınsallhh hayırlısıya sen de başla da senın heycanınıda paylaşalım

derincım embrıyoların kalıtelıymıs bu en onemlı kısmıydı tebrıkler sakın canını sıkma :) uzulme amelıyattan sonra yaptırırsın transferı sımdı amelıyatta rahım ağzını genısletme mı yapıcaklar ve amelıyat ne zmaan olucaksın? amelıyattan sonrakı ay hemen transfer yapıcaklar mı beklıycekler mı ?

bu rahhım ağzının dar olduğunu kontrolerınde nasıl anlammaıslar kafam karıstı. cunku bana da hsg sonrası tayfun bey tüplerın açık ama rahım yukardan bıraz basık gıbı ama hemen amelıyat olma deneyelım sonucta rahmın de bellı kalıp bır seklı yok deyıp kafamı karıstırdı her zaman kı gıbı doğal yolları oncelık verıyor.

teşekür ederım canım ewt rahim ağzı hiteroskopi ile genişletileçek adet olduğumda olucm canım ameliyattan sonra kı ay transfer olucak. bu ancak sulu ultrasonda anlaşılıyomuş canım ben onu çektirmedım ama rahim fılmını çektırdığım doktor bana söylemişti ve rahim filmınde baya zorlanmıştı bana bunun sorun olabılcegını söylmemıştı devlet hastanesınde çektrmıştım. senın de transfer sırasında anlaşılacak o zamn ama senın sulu ultrosnun var mı?

sanırım yok canım hsg sadece. ıyı barı aynı ay ıcınde olucaksan beklemene gerek kalmaz ne guzel :) pekı %80 ıhtımalı neye gore verdı tutunmaya mı kalıtesıne mı? sonucta en kalıtelı embrıyolar secılıyor herkes ıcın oyle. onemlı olan tutunup devam etmesı. bır de ne konuda ındırım yaptı anlamadım sen baska hastaneye mı gıderım dedın de korktular tamama ben yapıcam gondermem senı dedı:)

yok canım öyle tehdit falan edıcek durumda değildım kı zaten adam acıdı halime de ondan icerdekı cırpınışlarımı görseydın sen bedava yapardın canım embırıyolarım 5. güne gıtmiştı ve 1. kaliteydi ıkısınde o yüzdfen tutunma ıhtımali yüksek dedi ama annnelrın de iş yok bı de ıkıtane olunca bırı olmazsa öburu tutunur diye düşünmuştur. tabı kı herkes icın aynı seçimler yapılıyo ama gelişim belli olmuyo 3 .gun olabılır 2. kalite olabılır duruma göre oran değişiyordur ama 3. kalite olup tutan oluyo 1. kalıte olup tutunamayan oluyo zaten zgerisi allaha kalmış dedı tayfun beyde o sadece ıhtımalı söyledı

:))) ınsallah tatlı annelerının emeklerını boşa cıkarmaz tutunurlar tatlım 1 a kadar sabredıceksın o kadar ben de temmuzda başlıycam Allah nasıp ederse dualrım senınle canım bızı haberdar et gelısmelerden mutlaka :)

allah razı olsun hepimiz için dua edıcem belkı aynı zamnlarda olur amelıyat olduğum zamanda haber verırım kendıne ıyı bak

Canım sağol sonuçlar güzel olsun 1 saat önce regli oldum sabah arıycam bakalım ne diyecekler

Canım sağol sonuçlar güzel olsun 1 saat önce regli oldum sabah arıycam bakalım ne diyecekler
armin biz sırayı savdık mecburen gözlerimiz sana cevrıldı :) takıpteyız senı haberdar et bızı dualarımız senınle ınsallah olumlu sonuc alıcaksın:)

Son düzenleme:
kıslar bır hafta erken regl oldum bugun aradım merkezı herhalde yarından sonra ameliyatım var buna göre de transferım ramazna denk gelıyo hiç istemıyordum böyle olmasını ama nasip bana dua edınde şu dertten kurtulayım inşallhh armin sen neyaptın yumurtalar ne durumda kaç tane gelişmış kontrole gıttın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…