nşallah iyi geçer ve sonu bebişli olur.ben ilaçları kullanıyorum yarın 2.ultrsason randevum bakalım yarın çıkacak meydana bu arada sen kaç kutu kullandın ilaçları ve kaç yumurta olmuştu.kıslar bır hafta erken regl oldum bugun aradım merkezı herhalde yarından sonra ameliyatım var buna göre de transferım ramazna denk gelıyo hiç istemıyordum böyle olmasını ama nasipbana dua edınde şu dertten kurtulayım inşallhh armin sen neyaptın yumurtalar ne durumda kaç tane gelişmış kontrole gıttın mı?
ınsallhh canım hep bırlıkte benım 2. kutum tam bıtmeden yumurtam toplandı canım 8 taneydı ama ıkı tanesı kücukmuş işe yaramadı ınsallhh senın daha fazla olurcanım hadi i
nşallah iyi geçer ve sonu bebişli olur.ben ilaçları kullanıyorum yarın 2.ultrsason randevum bakalım yarın çıkacak meydana bu arada sen kaç kutu kullandın ilaçları ve kaç yumurta olmuştu.
allah razı olsun canım ınsallhh sen bıze katılmazsında 2 ay içinde doğal yollardan bebeğin olur yakın arkadaşının bebeği oldu galiba darısı bızm başımızamerhaba arkadaşlar, bende bu zorlu sürece dahil olacağım sanırım.. dün kalamış tüp bebek merkezinden bir dr ile görüştüm ama yakın bir arkadaşım Tayfun beye gitti çok memnun. bende sanırm 1-2 aya kadfar ona başlayacağım.. sizlerin mesajlarını okuyorum, Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.. dualarım sizinle..
allah razı olsun canım ınsallhh sen bıze katılmazsında 2 ay içinde doğal yollardan bebeğin olur yakın arkadaşının bebeği oldu galiba darısı bızm başımıza[/QUOTE
amin canım inşallah... o kadfar çok istiyorum ki... evet arkadaşımın ilk denemede bebeği oldu. Ateş parçası bir oğlu var :)
Allah bizlere de nasip etsin... ben şey sorucam, normalde adetin ikinci günü iğne yapılıp yumurtalıklar ne zaman toplanıyor? bu işlem nasıl yapılıyor? birde kaç gün sürüyor bu iğne işlemi?
canım ilaçlar kişiye göre değişiyor senin yumurta rezervine göre doz ayarlanıyor reglinin 2.günü iğnelere başlıyorsun 3-4 defa 2-3 gün ara ile ultrason takibi sonra çatlatma iğnesi oluyorsun iğneden 36 sonrada yumurta toplamı işlemi oluyor. 3 ile 5 gün arasında da embriyo kalitesine göre transferin yapılıyor toplam tedavi süren max.15 günde bitiyor.
sağlıklı ebrıyolorun olursa ıkı tane tayfun bey koyar merak etmehımm.. anladım.. peki bu ikiz nasıl oluyor? yani sanırm yaşım genç olduğu için bana iki tane embriyo koymazlar, tek embriyo koyarlar galiba. peki bundan ikiz olma şansı nasıl oluyor? benim bir arkadaşım aşılama yöntemi ile ikizleri oldu. bende çok istiyorum :) tabi önce Allah bir taneyi nasip etsin de :)
armin kaç olmuş yumişler?canım ilaçlar kişiye göre değişiyor senin yumurta rezervine göre doz ayarlanıyor reglinin 2.günü iğnelere başlıyorsun 3-4 defa 2-3 gün ara ile ultrason takibi sonra çatlatma iğnesi oluyorsun iğneden 36 sonrada yumurta toplamı işlemi oluyor. 3 ile 5 gün arasında da embriyo kalitesine göre transferin yapılıyor toplam tedavi süren max.15 günde bitiyor.
çok sevindim derin1984, çok sağol.. :)sağlıklı ebrıyolorun olursa ıkı tane tayfun bey koyar merak etme
ne demek canım inşallhh olsunlardaçok sevindim derin1984, çok sağol.. :)
Canım 15 14 11 9 boy boy var pazartesi çatlatma iğnesi olacak çarşamba opuarmin kaç olmuş yumişler?
4 tane olmuş yani öyle mı boyutları gusel çarşamba gunune kadar daha da büyürler ınsallhh hadi bismıllah çarşamba gunumu yani buyuk gun cok heycanlı asıl persembe gunu kaç tane döllenıcek telefonla arıycaklar ya gözume uyku girmemiştiCanım 15 14 11 9 boy boy var pazartesi çatlatma iğnesi olacak çarşamba opu
Canım 4 ten fazla boyutlar bu şekilde çarşambaya ne olur bilemem evet heyacanlı kısımlar geliyo4 tane olmuş yani öyle mı boyutları gusel çarşamba gunune kadar daha da büyürler ınsallhh hadi bismıllah çarşamba gunumu yani buyuk gun cok heycanlı asıl persembe gunu kaç tane döllenıcek telefonla arıycaklar ya gözume uyku girmemişti
oldum ewt bıtınce tekrar arıycam canım pazartesi ya da salı ya denk gelıyo galıba canım senden bıgun önceDerincim sen regli oldunmu ameliyat ne zaman
Evet canım ilaçlarım pazar bitiyor doktor pazartesi çatlatmaiğnesini yaparız çarşamba opu dedi umarım sorunsuz gider herşeyoldum ewt bıtınce tekrar arıycam canım pazartesi ya da salı ya denk gelıyo galıba canım senden bıgun öncesenın pazartesı tekrar kontrolun var o zamn net yumurta sayısı ve boyutları bellı olucak
Evet canım ilaçlarım pazar bitiyor doktor pazartesi çatlatmaiğnesini yaparız çarşamba opu dedi umarım sorunsuz gider herşey
merhaba arkadaşlar, bende bu zorlu sürece dahil olacağım sanırım.. dün kalamış tüp bebek merkezinden bir dr ile görüştüm ama yakın bir arkadaşım Tayfun beye gitti çok memnun. bende sanırm 1-2 aya kadfar ona başlayacağım.. sizlerin mesajlarını okuyorum, Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.. dualarım sizinle..
Sağol canım darısı başına inşaal doğal yolla olur gerek kalmaz tedaviyekızlaaar ya bırkaç gun gırmedem neler olmuş :) armin yumurta boyutların gayet ıyı pazartesiy de var super:)
derin erken regl olman ıyı olmus ıste bır an once baslarsın surece amelıyattan da kurtulursun ınslalah hersey yolunda gıder yaaa hepımız ıcın ben de sızın kadar heyecanlyım ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?