inşallah..allah isteyen herkese nasip etsin suan için sorun yok çok şükür inşallah en kisa zamanda sende güzel haberleri alırsın bende senden güzel haberler bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah..allah isteyen herkese nasip etsin suan için sorun yok çok şükür inşallah en kisa zamanda sende güzel haberleri alırsın bende senden güzel haberler bekliyorum![]()
Merhaba tedavi nasıl gidiyor hangi asamadasiniz merak ettim son durumlarıinşallah..
benim tedavim bitti...maalesef negatif sonuç aldık...hayırlısı böyleymiş...senin nasıl gidiyor hamilelik inşallah herşey yolundadır.Merhaba tedavi nasıl gidiyor hangi asamadasiniz merak ettim son durumları
Olsun sakin canını sıkma nasip ne zamanda o zaman oluyormus sabır öğretiyor şimdilik iyi gidiyor ama çok şükür ama korku endişe hiç geçmiyorbenim tedavim bitti...maalesef negatif sonuç aldık...hayırlısı böyleymiş...senin nasıl gidiyor hamilelik inşallah herşey yolundadır.
Daha başlamadıniz galiba ne zaman başlıyorsunuz gorustunuzmu hiciyi akşamlar arkadaşlar ben de tayfun beyde tedavi görmek istiyorum bırbırımıze destek olalalim
Tedaviyi bitirdik suan 8 haftalik hamileyim cok iyi bir ekip inşallah hayırlı sonuç alirsinizewet pazartesi görüşmem var ilk olucağı için bir yandan korkuyorum bir yandan da cok heycanlıyım. 2 senelik ewliyim 27 yaşındayım eşimde morfoloji problemi var sizin tedaviniz başladı mı?
çok mutlu oldum gercektenBiz
Tedaviyi bitirdik suan 8 haftalik hamileyim cok iyi bir ekip inşallah hayırlı sonuç alirsiniz
siz görüşmeye gittiniz mi benim pazartesi görüşmem var görüşmeden sonra sıze de bilgi veririmmerhabalar arkadaşlar ben de haftaya Tayfun beyde tedaviye başlayacağım memnun musunuz biraz anlatırmısınız.
siz görüşmeye gittiniz mi benim pazartesi görüşmem var görüşmeden sonra sıze de bilgi veririm[/QUOTE
benim de 1 nisan çarşamba randevum ama yarın fırsat bulursam gidip detayları konuşacağım.haberleşiriz.
Ewt cnm ilk benim bir dış gebelik bir düşüğüm var normal yolla ama olmuyo deniyoruz aylardır tüp bebeğe karar verdiksenin ılk denemen mı armin
benim de ılk hıc gebelığim olmadı ıkı yıllık ewlıyızEwt cnm ilk benim bir dış gebelik bir düşüğüm var normal yolla ama olmuyo deniyoruz aylardır tüp bebeğe karar verdik
Canım bizde sorun yok sebepsiz infertilite yarın gidersem sorarım tabiki haber veririm.ben bir dış gebelik bir düşük geçirdim ama araştırılmadı ilk düşük olduğu için doktor gerek görmedi üstüste tekrarlayan düşükler önemlidir dedi.ama düşükten sonra da 9 ay geçti hamile kalmadımbenim de ılk hıc gebelığim olmadı ıkı yıllık ewlıyızeşimde morfoloji %1
bişey orucam sen yarın görüşecekmişsın ya mıkroenjeksiyon yöntemı mı kullanıyolarmış sorsana kadar beklememş olurum bu yöntem de spermın kendılığınden yumurtayı döllemesı beklenmiyormuş bızzat kendılerı enjekte edıyolarmış buradaki kızlardan bunun önemlı olduğunu duydum. bı de sızın problemınız neydı özel olmazsa dusuklerının nedenı arstırıldı mı?