Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

iyi akşamlar arkadaşlar ben de tayfun beyde tedavi görmek istiyorum bırbırımıze destek olalalim

benim tedavim bitti...maalesef negatif sonuç aldık...hayırlısı böyleymiş...senin nasıl gidiyor hamilelik inşallah herşey yolundadır.
Olsun sakin canını sıkma nasip ne zamanda o zaman oluyormus sabır öğretiyor şimdilik iyi gidiyor ama çok şükür ama korku endişe hiç geçmiyor

ewet pazartesi görüşmem var ilk olucağı için bir yandan korkuyorum bir yandan da cok heycanlıyım. 2 senelik ewliyim 27 yaşındayım eşimde morfoloji problemi var sizin tedaviniz başladı mı?

Biz
ewet pazartesi görüşmem var ilk olucağı için bir yandan korkuyorum bir yandan da cok heycanlıyım. 2 senelik ewliyim 27 yaşındayım eşimde morfoloji problemi var sizin tedaviniz başladı mı?
Tedaviyi bitirdik suan 8 haftalik hamileyim cok iyi bir ekip inşallah hayırlı sonuç alirsiniz

Biz

Tedaviyi bitirdik suan 8 haftalik hamileyim cok iyi bir ekip inşallah hayırlı sonuç alirsiniz
çok mutlu oldum gercekten:KK71:bana da umut oldunuz gerçekten allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın. özel olmassa sızın problemiz neydı bızım kı morfolojı ya acaba ılk denemede olur mu korkuyorum. sızın kaçıncı denemenız dı?

merhabalar arkadaşlar ben de haftaya Tayfun beyde tedaviye başlayacağım memnun musunuz biraz anlatırmısınız.

merhabalar arkadaşlar ben de haftaya Tayfun beyde tedaviye başlayacağım memnun musunuz biraz anlatırmısınız.
siz görüşmeye gittiniz mi benim pazartesi görüşmem var görüşmeden sonra sıze de bilgi veririm

tamam seni bulduğuma sewındım gerçekten:-) ınsallah herseyı burda paylaşırız bırbırımıze desdek oluruz

Ewt cnm ilk benim bir dış gebelik bir düşüğüm var normal yolla ama olmuyo deniyoruz aylardır tüp bebeğe karar verdik
benim de ılk hıc gebelığim olmadı ıkı yıllık ewlıyız:KK12:eşimde morfoloji %1:KK42: bişey orucam sen yarın görüşecekmişsın ya mıkroenjeksiyon yöntemı mı kullanıyolarmış sorsana kadar beklememş olurum bu yöntem de spermın kendılığınden yumurtayı döllemesı beklenmiyormuş bızzat kendılerı enjekte edıyolarmış buradaki kızlardan bunun önemlı olduğunu duydum. bı de sızın problemınız neydı özel olmazsa dusuklerının nedenı arstırıldı mı?

benim de ılk hıc gebelığim olmadı ıkı yıllık ewlıyız:KK12:eşimde morfoloji %1:KK42: bişey orucam sen yarın görüşecekmişsın ya mıkroenjeksiyon yöntemı mı kullanıyolarmış sorsana kadar beklememş olurum bu yöntem de spermın kendılığınden yumurtayı döllemesı beklenmiyormuş bızzat kendılerı enjekte edıyolarmış buradaki kızlardan bunun önemlı olduğunu duydum. bı de sızın problemınız neydı özel olmazsa dusuklerının nedenı arstırıldı mı?
Canım bizde sorun yok sebepsiz infertilite yarın gidersem sorarım tabiki haber veririm.ben bir dış gebelik bir düşük geçirdim ama araştırılmadı ilk düşük olduğu için doktor gerek görmedi üstüste tekrarlayan düşükler önemlidir dedi.ama düşükten sonra da 9 ay geçti hamile kalmadım

Bu arada tayfun bağışı kim önerdi acıbademi seçme nedenin nedir cnm

Bir de ben tayfun beyin bir videosunu izlemiştim netten Imsı tekniğini kullandıklarını söylemişti ki morfoloji sorununuz varsa bu yöntem sizin için çok iyi

Back
X