Sağol canım 9 yumurta toplanmış yarın belli olacak kaçı ne durumdacanım sımdıden bol şans hersey yolnda gıder ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz opuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım 9 yumurta toplanmış yarın belli olacak kaçı ne durumdacanım sımdıden bol şans hersey yolnda gıder ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz opuyorum
hayırlı olsun armin maşşallhh tayfun bey bana fazla fazla yeter demişti 8 yumurta için gönlünü ferah tut yarın haber ver ebriyoların durumunuSağol canım 9 yumurta toplanmış yarın belli olacak kaçı ne durumda
Sağol cnm inşallah laliteli olur önemli olan o yarın bilgi veririmhayırlı olsun armin maşşallhh tayfun bey bana fazla fazla yeter demişti 8 yumurta için gönlünü ferah tut yarın haber ver ebriyoların durumunu
Aradılar canım 8 i döllenmiş pazartesi haber verecekler tekrararmin aradılar mı canım ?
İnşallah 5.güne gelir canım haber veririmcanım maşallhhh çok iyi bence tayfun bey beşinci güne gelmelerini bekliycek pazartesi de güsel haberler alıcaz inşallhh![]()
HAYIRLI KANDİLLER CANIM cokkk güsel bir güne denk geldi transferin hadi hayırlı olsun inşallhh allah bana da nasip eder hayırlısıyla. çokkk heycanlı yaKızlar hayırlı kandiller bugün transferim oldu.Dualarınızı bekliyorum.Allahım size de bebek nasip etsin inşallah
Kızlar hayırlı kandiller bugün transferim oldu.Dualarınızı bekliyorum.Allahım size de bebek nasip etsin inşallah
Canım 2 transfer edildi kalanlar takipte 5.günü arıyacaklararmın canım bu arada kaç tane transfer edıldı embrıyoların kaçı kalıtelıydı ve dondurma yaptırdın mı tatlım?? mucxxx
Amin canım inşallahhayirli kandiler arkadaslar rabbim dualarimizi kabul etsin arkadasim ins tutar seninkide rabbim cabalarimizi Bosa cikarmasin ins hepimiz icin dua ediyorum rabbim ins kabul eder
Canım birkere o kadar hormon yükleniyor vücuda şişlik çok oluyor benim ilk denemem ama kist olacağını sanmam bende olmadı ben yumurta toplamadan sonra kötü oldum sadece çok gaz oldu hala da devam ediyorarkadaşlar tup bebek tedavısınde dr ılacların yan etkısınden bahsettı mı ? yada sızın yaşadığıız yan etkıler var mı ben kıst vs olur dıye korkuyorum, bır de 1. başarısız olursa 2. uygulama ıcın 1 ay kadar mı ara verılıyor yoksa hemen dığer ay başlayabılıyor muyuz başlamadan sorular dolu ben de opuyorum:)