Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

Sağol canım 9 yumurta toplanmış yarın belli olacak kaçı ne durumda
hayırlı olsun armin maşşallhh tayfun bey bana fazla fazla yeter demişti 8 yumurta için gönlünü ferah tut yarın haber ver ebriyoların durumunu

canım maşallhhh çok iyi bence tayfun bey beşinci güne gelmelerini bekliycek pazartesi de güsel haberler alıcaz inşallhh:KK9:

Kızlar hayırlı kandiller bugün transferim oldu.Dualarınızı bekliyorum.Allahım size de bebek nasip etsin inşallah
HAYIRLI KANDİLLER CANIM cokkk güsel bir güne denk geldi transferin hadi hayırlı olsun inşallhh allah bana da nasip eder hayırlısıyla. çokkk heycanlı ya:rolleyes::rolleyes::rolleyes: bol bol dinlen bi de armin günde 2 tane falan yumurta iyi geliyomuş özellikle organik bulabilirsen. bize belirtilerini yazarsın inşallhh burda

Kızlar hayırlı kandiller bugün transferim oldu.Dualarınızı bekliyorum.Allahım size de bebek nasip etsin inşallah

wuhuuuuu bu mubarek gecede ınsallah bebek gelıyor :) evet canım sağlıklı beslen tutnmayı sağlayıcı ve uzak durman gereken besınler var zaten bılıyorsundur onları tuket dınlen ve dua et bol bol :) stres yapma. bızı de habersız bırakma:))

armın canım bu arada kaç tane transfer edıldı embrıyoların kaçı kalıtelıydı ve dondurma yaptırdın mı tatlım?? mucxxx

hayirli kandiler arkadaslar rabbim dualarimizi kabul etsin arkadasim ins tutar seninkide rabbim cabalarimizi Bosa cikarmasin ins hepimiz icin dua ediyorum rabbim ins kabul eder

arkadaşlar tup bebek tedavısınde dr ılacların yan etkısınden bahsettı mı ? yada sızın yaşadığıız yan etkıler var mı ben kıst vs olur dıye korkuyorum, bır de 1. başarısız olursa 2. uygulama ıcın 1 ay kadar mı ara verılıyor yoksa hemen dığer ay başlayabılıyor muyuz başlamadan sorular dolu ben de opuyorum:)

arkadaşlar tup bebek tedavısınde dr ılacların yan etkısınden bahsettı mı ? yada sızın yaşadığıız yan etkıler var mı ben kıst vs olur dıye korkuyorum, bır de 1. başarısız olursa 2. uygulama ıcın 1 ay kadar mı ara verılıyor yoksa hemen dığer ay başlayabılıyor muyuz başlamadan sorular dolu ben de opuyorum:)
Canım birkere o kadar hormon yükleniyor vücuda şişlik çok oluyor benim ilk denemem ama kist olacağını sanmam bende olmadı ben yumurta toplamadan sonra kötü oldum sadece çok gaz oldu hala da devam ediyor

Kizlar bana bi akil verin yerimde olsayiniz ne tavsiye ederdiniz sorun su;
Esim azosperm, tese gerekiyor.
2 secenegimiz var.
1. Ben ilac almaya baslicam,yumurta toplama zamaninda esimde tese olacak bulurlarsa birlesim olacak. Eger bulamazlarsa onca ilaci bosuna vucuduma almis olacagim.
2. Once esim tese olacak. Sperm bulunursa dondurulucak. Sonra ben ilaca baslicam yumurta toplandiktan sonra spermler cozdurulup birlestirilecek.ama cozdurme esnasinda spermlerin bir kismida olebilir diyorlar.
Simdi biz kararsiz kaldik. Siz olsaydiniz ne yapardiniz.

Back
X