Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

evettt kimse bu konuda deneyimini paylaşmamış o yuzden ben paylaşıp bilgi vermiş olayim. Tayfun beye tüp bebek tedavisi sonrası da gebelik rakibi için gidiyordum ve doğuma girip girmediği konusunu tam anlayamamıştım. doğumum oldu hatta kızım 10 günü bile bitirdi çok şükür

Tayfun beyin takiplerdeki yaklaşımını bir sağlıkçı ve hasta olatak cok beğeniyor ve seviyordum. ama asıl efsane doğummuş. normal doğumda epidural anestezi ile mükemmel bir deneyim yaşadım. ilk doğum olmasına rağmen çok hızlı ve ağrısız bebeğe travması bir dogum Tayfun hocam sayesinde oldu. maniplasyonu süperdi. iyiki ona devam etmişim onca endişeye rağmen acıbadem hastanesi deki doğum ücretlerine rağmen evime 1 bucuk saat meaafesine ragmen çünkü hepsine değdi.

1. Hasta yoğunluğu artınca kalite düşüyor bence. Tayfun bey in iyi bir doktor olması ekibi kurtarmıyor bence. tüp bebek bir ekip işi. Sadece doktor değil tüm ekibin iyi olması gerekiyor. Yaşadığım sorunları yazıyorum ki o hastanede tedavi olmak isteyenler bence iyice düşünüp öyle gitmeliler.
    4 yıldır acıbadem kadıköy hastanesinde tedavi oluyorum. bu hafta tüm bağlarım o hastane ile koptu. belki bütün aksilikler bana denk geldi diye düşünüyorum ama bu kadar umutla giden insanlarla empati yapmak lazım.
    ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. 15 günlükken kaybettim. kimyasal düşük. olabilir dedik ,ekibe güvendik devam dedik.
    bu arada embriyolarım 3. gün dondurulmuştu. transferim dondurulmuşlarla yapıldı. sadece estrofem ve progestan kullandım.
    ikincisini 8 haftalıkken kaybettim. kalp atışı duyulmadı. ilaçlarım yine aynı değişmemişti. Kürtajımıda Tayfun Bey yaptı. kürtajdan örnek alınıp yine acıbadem de genetik test yapıldı. Zaten bu süreçten sonra ipler koptu. Genetik testten sonuç geç geldi. 46 xx geldiği için çıkan sonuç annenin mi bebeğin mi belli değil dediler. Testin yeniden yapılması geriyordu ama elimizde parça kalmadı dediler. Sonra eşimle birlikte gidip bütün genetik testleri yaptırdık. pıhtılaşma heterezigot çıktı. aspirin kullanmam gerekiyormuş. ama bana coraspin verilmedi gebeliğim esnasında, acaba bebeğimi pıhtılaşma yüzünden mi kaybettim?? kime sorsam herkes aspirin kullanmış.
    Durumum boyle iken randevu almakta zorlandım üçüncü transfer için görüşmeye. bir hafta on gün önceden arıyorsunuz randevu alamıyorsunuz. Bu arada herşeyi hemşirelerle hallediyorsunuz. doktorunuzu sadece muayene ve transfer aşamasında görüyorsunuz.
    Üçüncü transfer yapıldı 20 gün önce yapıldı. bu defa gebelik hiç olmadı,sonuç negatif.
    transferlerimin ikisi 16. gün üçüncüsü 20. gün yapıldı.

Bu hastanede paranızla rezil oluyorsunuz. benim psikolojim çöktü. yeni hastane arayışı içerisindeyim. zaten bizde pıhtılaşma haricinde hiçbir sorun çıkmadı. yeni görüştüğüm merkezler 5. gün embriyosunu genetiğe gönderip o şekilde dondurulmuşlarla transfer yapıyorlarmış. acıbadem bana bunları önermedi bile.
    Siz siz olun bu hastaneye giderken iki kez düşünün.
  2. bu arada ikinci kürtajdan sonra tayfun bey e güvendiğimi yazmıştım. tayfun bey in hala iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum ama tüp bebek ekip işi. hastanenin hasta sayısının artması yoğunluğunun fazla olması başarıyı azalttığını duşunuyorum

herkese merhabalar
bende Tayfun Beyde tedaviye başladım. iğnelerim de 3. günüm ve ilk muayenemi oldum. şimdi iki iğne ile devam ediyorum. bizim sorunumuz açıklanamayan infertilite. emriyo transferini hemen yapamayacağız. çünkü rubella (kızamıkçık) geçirmediğim için transfer öncesi aşı olacağım ve bir aylık beklemeden sonra transfer gerçekleşecek.
bakalım çıktık bir yola. yaşım 35. umarım size iyi haberlerimi paylaşabilirim.

herkese merhabalar
bende Tayfun Beyde tedaviye başladım. iğnelerim de 3. günüm ve ilk muayenemi oldum. şimdi iki iğne ile devam ediyorum. bizim sorunumuz açıklanamayan infertilite. emriyo transferini hemen yapamayacağız. çünkü rubella (kızamıkçık) geçirmediğim için transfer öncesi aşı olacağım ve bir aylık beklemeden sonra transfer gerçekleşecek.
bakalım çıktık bir yola. yaşım 35. umarım size iyi haberlerimi paylaşabilirim.
Inşallah güzel haberler vermen nasip olur tayfun hoca ile tedaviye başlaman çok iyi olmuş sağolsun çok iyi ve çok başarılı bır dr.kesinlikle diğer Drlar gibi para düşkünü değil ve herşeyi açıklayıcı hastayı çok iyi anlayabilen bir dr tayfun bağış kendisi bir numara bir dr.bende kendisini çok araştırarak yanına giiti ve iyiki gitmişim 8 yıldır evlat hasreti çekiyordum Rabbim nasip ederse şuan 6.buçuk aylık İkizlere hamileyim önce ALLAHIN sonra tayfun hoca ve ekibi sayesinde....

Inşallah güzel haberler vermen nasip olur tayfun hoca ile tedaviye başlaman çok iyi olmuş sağolsun çok iyi ve çok başarılı bır dr.kesinlikle diğer Drlar gibi para düşkünü değil ve herşeyi açıklayıcı hastayı çok iyi anlayabilen bir dr tayfun bağış kendisi bir numara bir dr.bende kendisini çok araştırarak yanına giiti ve iyiki gitmişim 8 yıldır evlat hasreti çekiyordum Rabbim nasip ederse şuan 6.buçuk aylık İkizlere hamileyim önce ALLAHIN sonra tayfun hoca ve ekibi sayesinde....
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun, darısı başımıza

Tebrik edetim cok gusrl hem de ikiz alkah saglikla kuxagina almayi nasip etsin

evet canım başka sorunumuz yoktu baştan sona hepsını tayfun bey kendisi yapıyo IMSI yöntemı kullanılıyo morfolojı problemınde embrıyo kalıtesıyle ılgılı bılgı verıyo embrıyologlar benım bı tane A bı tane de A kalıteye yakın bebeğimi dondurmuşlardı diğerlerı bu kadar kalıtelı olmadığından dondurmadılar ama sadece bırı tuttu
Selam, morfoloji yüzde kaçtı IMSI kullanılabilmesi için? Yüzde 1 deyiz maalesef :KK43: baska bir doktorun tavsiyesi üzerine Tayfun bey e gitmeyi dusunuyorum.

Son düzenleme:
Selam, morfoloji yüzde kaçtı IMSI kullanılabilmesi için? Yüzde 1 deyiz maalesef :KK43: baska bir doktorun tavsiyesi üzerine Tayfun bey e gitmeyi dusunuyorum.
Kac yilik evlisin daha once gebelik yasadin mi

Tayfun hocada tüp bebek tedavisi olan varmı acaba şu sıralar?
Bende merak ediyom tüplerimde sıvı var ve duyduğuma göre tayfun hoca sıvıyı boşaltıp tüp bebek yapa biliyomuş bende tüplerimi aldırmadan yana olmadığım için bu yöntem mantıklı geliyo bana benimgibi olan varmı nasılbi tedavi gördünüz lütfen gören ve bilgisi olan bicevap yazsın

Merhaba. Ben de bu ay tayfun bağış ile tüp bebek tedavisine başladım. Şuan iğne asamasindayiz. Yaklaşık bir 10 gün sonra yumurta toplama işlemi olacak şuan 12 tane yumurtam görünüyor. Inşallah olumlu sonuçlanır. Tayfun Bey sayesinde bebek sahibi olanlar var mi?

Merhaba. Ben de bu ay tayfun bağış ile tüp bebek tedavisine başladım. Şuan iğne asamasindayiz. Yaklaşık bir 10 gün sonra yumurta toplama işlemi olacak şuan 12 tane yumurtam görünüyor. Inşallah olumlu sonuçlanır. Tayfun Bey sayesinde bebek sahibi olanlar var mi?
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah hayırla sonuçlanır ben tayfun hocada haziran ayında tedaviye başladım şuan ikiz kızlarım kucağımda Allah sizede nasip etsin :)

Inşallah bizde sizin gibi güzel haberler alırız. Kacinci denemenizdi ve kacinci gün transferiydi acaba. Yumurta toplama ve transferi tüm işlemleri tayfun bey mi yaptı

Inşallah bizde sizin gibi güzel haberler alırız. Kacinci denemenizdi ve kacinci gün transferiydi acaba. Yumurta toplama ve transferi tüm işlemleri tayfun bey mi yaptı
2. Denemeniz bizim canım 3.gün embriyosu, bütün işlemleri evet tayfun hoca kendi yaptı bütün işlemleri

Benimde 2. Denemem olacak. Ilk denememi başka bir hastane de yapmıştım . Şimdi tayfun bey ile devam ediyorum. Önümüzdeki hafta çarşamba günü yumurta toplama işlememi olacak. Inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım

Merhaba lütfen bana da yardımcı olun yasim çok ileri 5.deneme olacak tayfun b3yl3 görüşme yaptım yaştan dolayı pek umut verm3di son kez deneyeceğim sadece tüp bebek fiyatı ne kadar buluyor ona göre gideceğim

Back
X