- 6 Nisan 2009
- 148
- 28
- 118
- 41
Ben gebelik takibi yaptığını bile şimdi senden duydum hiç bi kontrolün de karnı burnun da kimse görmedim ben olsam zaten tayfun beye gitmezdim ama çok yoğun zaten ve gebelikte de öncelikli hasta olmayacağını kesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gebelik takibi yaptığını bile şimdi senden duydum hiç bi kontrolün de karnı burnun da kimse görmedim ben olsam zaten tayfun beye gitmezdim ama çok yoğun zaten ve gebelikte de öncelikli hasta olmayacağını kesin
Inşallah güzel haberler vermen nasip olur tayfun hoca ile tedaviye başlaman çok iyi olmuş sağolsun çok iyi ve çok başarılı bır dr.kesinlikle diğer Drlar gibi para düşkünü değil ve herşeyi açıklayıcı hastayı çok iyi anlayabilen bir dr tayfun bağış kendisi bir numara bir dr.bende kendisini çok araştırarak yanına giiti ve iyiki gitmişim 8 yıldır evlat hasreti çekiyordum Rabbim nasip ederse şuan 6.buçuk aylık İkizlere hamileyim önce ALLAHIN sonra tayfun hoca ve ekibi sayesinde....herkese merhabalar
bende Tayfun Beyde tedaviye başladım. iğnelerim de 3. günüm ve ilk muayenemi oldum. şimdi iki iğne ile devam ediyorum. bizim sorunumuz açıklanamayan infertilite. emriyo transferini hemen yapamayacağız. çünkü rubella (kızamıkçık) geçirmediğim için transfer öncesi aşı olacağım ve bir aylık beklemeden sonra transfer gerçekleşecek.
bakalım çıktık bir yola. yaşım 35. umarım size iyi haberlerimi paylaşabilirim.
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun, darısı başımızaInşallah güzel haberler vermen nasip olur tayfun hoca ile tedaviye başlaman çok iyi olmuş sağolsun çok iyi ve çok başarılı bır dr.kesinlikle diğer Drlar gibi para düşkünü değil ve herşeyi açıklayıcı hastayı çok iyi anlayabilen bir dr tayfun bağış kendisi bir numara bir dr.bende kendisini çok araştırarak yanına giiti ve iyiki gitmişim 8 yıldır evlat hasreti çekiyordum Rabbim nasip ederse şuan 6.buçuk aylık İkizlere hamileyim önce ALLAHIN sonra tayfun hoca ve ekibi sayesinde....
Tebrik edetim cok gusrl hem de ikiz alkah saglikla kuxagina almayi nasip etsinInşallah güzel haberler vermen nasip olur tayfun hoca ile tedaviye başlaman çok iyi olmuş sağolsun çok iyi ve çok başarılı bır dr.kesinlikle diğer Drlar gibi para düşkünü değil ve herşeyi açıklayıcı hastayı çok iyi anlayabilen bir dr tayfun bağış kendisi bir numara bir dr.bende kendisini çok araştırarak yanına giiti ve iyiki gitmişim 8 yıldır evlat hasreti çekiyordum Rabbim nasip ederse şuan 6.buçuk aylık İkizlere hamileyim önce ALLAHIN sonra tayfun hoca ve ekibi sayesinde....
Selam, morfoloji yüzde kaçtı IMSI kullanılabilmesi için? Yüzde 1 deyiz maalesefevet canım başka sorunumuz yoktu baştan sona hepsını tayfun bey kendisi yapıyo IMSI yöntemı kullanılıyo morfolojı problemınde embrıyo kalıtesıyle ılgılı bılgı verıyo embrıyologlar benım bı tane A bı tane de A kalıteye yakın bebeğimi dondurmuşlardı diğerlerı bu kadar kalıtelı olmadığından dondurmadılar ama sadece bırı tuttu
Yuzde birdi canimSelam, morfoloji yüzde kaçtı IMSI kullanılabilmesi için? Yüzde 1 deyiz maalesefbaska bir doktorun tavsiyesi üzerine Tayfun bey e gitmeyi dusunuyorum.
Kac yilik evlisin daha once gebelik yasadin miSelam, morfoloji yüzde kaçtı IMSI kullanılabilmesi için? Yüzde 1 deyiz maalesefbaska bir doktorun tavsiyesi üzerine Tayfun bey e gitmeyi dusunuyorum.
Bende merak ediyom tüplerimde sıvı var ve duyduğuma göre tayfun hoca sıvıyı boşaltıp tüp bebek yapa biliyomuş bende tüplerimi aldırmadan yana olmadığım için bu yöntem mantıklı geliyo bana benimgibi olan varmı nasılbi tedavi gördünüz lütfen gören ve bilgisi olan bicevap yazsınTayfun hocada tüp bebek tedavisi olan varmı acaba şu sıralar?
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah hayırla sonuçlanır ben tayfun hocada haziran ayında tedaviye başladım şuan ikiz kızlarım kucağımda Allah sizede nasip etsin :)Merhaba. Ben de bu ay tayfun bağış ile tüp bebek tedavisine başladım. Şuan iğne asamasindayiz. Yaklaşık bir 10 gün sonra yumurta toplama işlemi olacak şuan 12 tane yumurtam görünüyor. Inşallah olumlu sonuçlanır. Tayfun Bey sayesinde bebek sahibi olanlar var mi?
2. Denemeniz bizim canım 3.gün embriyosu, bütün işlemleri evet tayfun hoca kendi yaptı bütün işlemleriInşallah bizde sizin gibi güzel haberler alırız. Kacinci denemenizdi ve kacinci gün transferiydi acaba. Yumurta toplama ve transferi tüm işlemleri tayfun bey mi yaptı