Kasikoy sifayi, engin enginsuyu, birgul sarikamisi, filiz tosun catakliyi siddetle tavsiye ediyorum.
2 kere bahceci gibi para basan gozunde tl isaretleriyle gezen doktorlarla muhattap oldum. Hic tutmadi. Son 2 denememi kadikoy sifada yaptirdim. Filiz hn ve birgul hanim muhtesemlerrr! Ayrica yuksel hemsire olsun diger hemsirelerde mukemmel. Kadikoy sifada 2 denememde tuttu. İlki kimyasal oldu. Simdikini de yeno ogrendim.insallah hayirlisiyla devam eder.
Ben son transferde filiz hanim tranferimi yaparken engin beyin embriyonun dogru yere oturup oturmadigini sorarkenki yuz ifadesini omrum boyunca unutmiyicam. Degerim cok guzelikiz olabilir. Olmasaydida o sahneden sonra bu ekibi siddetle onerirdim. Onlar tutmadiginda uzuluyor. Onlar tutmasini gercekten gonulden istiyor. Onlar kandirmiyor. Onlar basarili. Ve İNSAN!
canım allah kucağına almayı da nasip etsin.allah analı babalı büyütsün inşallah.bende büyük ihtimal kadıköy şifada tüpe başlayacağım eylülde.senide dış gebelik forumundan sanki hatırlıyorum.doğru mu ?kadıköy şifada bende çok korkuyorum.çok fazla da yorum bulamadım forumda orası hakkında.ama sanırım sen memnunsun değil mi?