Neyse ki uzağı goremiyorum ve çevreye karşı duyarlı değilim. Bu yüzden kim dik bakmış,kim laf atmış anlamıyorum bile .
Haberlere çıktı. Nerdeyse kızı suçlu çıkaracaktıHayvanlarla uğraşa uğraşa mesleki deformasyon geçirmiş sanırım Veteriner....
Öyle hele toplu taşımada öküz gibi bakanlara bende dik dik bakıyorum “hayırdır amca birine mi benzettin torunlarına filan hani?” diye bağıra bağıra soruyorum rezil oluyorlar.Korktuğunuzu pıstığınızı anladıkları an daha da üzerinize geliyorlar hatta bazısı işi el ile taciz boyutuna bile getirebiliyor ne yazık ki...Kuzenim yurtdışında sahil kasabasında yaşıyor plaj çok yakın değil ama yürüme mesafesinde,bakıyorum kadınlara bikinilerini mayolarını giyiyorlar altlarına ya bir şort ya bir pareo sahile kadar öyle yürüyorlar kimse de ne bir dönüp bakıyor ne bir laf atıyor herkes normal karşılıyor ya...demek ki bu (d)Ayılar oralarda yaşasalar neler olurduSevgili arkadaşım, bu ne mekan ne kıyafet meselesi. Sadece zihniyet meselesi. Karşımızda çirkin ve sapik bir zihniyet var.
Bundan belki on önce Üsküdar dan otobüse bindim. Adamin biri bindi öküz gibi bakıyor. Korktum yemin ediyorum korktum. Adamın bakışından, tipinden, kaşından, gözünden korktum. İnmeye iki durak kala kardeşimi aradım. Gel al beni duraktan diye. O da korkmuş, eline aldı kazma sapını geldi sağ olsun. Adam kardeşimi aradiktan sonra indi. Buarada kapalıyım ben ve gündüz saatleri.
Öyle hele toplu taşımada öküz gibi bakanlara bende dik dik bakıyorum “hayırdır amca birine mi benzettin torunlarına filan hani?” diye bağıra bağıra soruyorum rezil oluyorlar.Korktuğunuzu pıstığınızı anladıkları an daha da üzerinize geliyorlar hatta bazısı işi el ile taciz boyutuna bile getirebiliyor ne yazık ki...Kuzenim yurtdışında sahil kasabasında yaşıyor plaj çok yakın değil ama yürüme mesafesinde,bakıyorum kadınlara bikinilerini mayolarını giyiyorlar altlarına ya bir şort ya bir pareo sahile kadar öyle yürüyorlar kimse de ne bir dönüp bakıyor ne bir laf atıyor herkes normal karşılıyor ya...demek ki bu (d)Ayılar oralarda yaşasalar neler olurdu
Korkmakta çok haklısınız.Aramızda kimler kimler dolaşıyor.Şimdiki aklım olsa öyle yapardım. Nedense korkmustum... Aslında çok da küçük değildim ama...
İnsan yaş aldıkça gelişiyor
Belki de Mune,ben tam bir (eskilerin deyimiyle)bakar körümdür,ornegin boga heykeline gideceksem at gozlugu takmis ya da sensor takilmis gibi hedefe odaklanirim,parmagini gozume sokuncaya kadar kimseyi gormem genelde:))Zaten sorun yerleşik halkında değil, Kadıköy güzel bir ilçedir, sahili, cafe ve restaurantları, alışveriş yapabileceğiniz butikleriyle gayet muntazam bir yer fakat Anadolu Yakasında gezmeye gitmek isteyen her muhitten insan nereye gidelim deyince çoğunlukla Kadıköy'e gider çünkü cafe de var bar da var, her zevke hitap eden yerleri, kültür sanat etkinlikleri sebebiyle eskiden beri tercih edilir, laf atanlar taciz edenler muhtemelen günlük gezmeye gidenlerdir zira ne yazık ki hadi oğlum bugün Kadıköy'e gidelim orada güzel kızlar oluyor diye giden gruplar da var, bakınca yüz metre öteden anlıyorsunuz koloni halinde aranan gözlerle takılırlar, Kadıköy'ün çeşitli semtlerine dağılanların çoğunluğu eninde sonunda merkezi diye rıhtım tarafına gelecek diye de oralarda takılırlar, malum çoğu otobüslerin kalktığı ana istasyon, Eminönü Karaköy vapurları falan orada, bir kısmı da Haydarpaşa istikametine doğru olan ana otobüs istasyonu ve minibüslerin kalktığı alanda takılır ya da maalesef bazı yerlerini mesken tutmuş değnekçilerle torbacılar var onlara denk gelmiş olabilir konu sahibesi, ki bahsettiği bölgede torbacılar oluyor maalesef.
Rusya'ya vize kalktı diye sevinen dede geldi aklımaKadıköy ve Üsküdar'da çiçekçi kadınlar tarafından çok taciz edilmişliğim vardır :)) Şaka bi yana da(doğru ama bu) evet bundan yirmi sene önce de orada erkekler tarafından rahatsız ediliyordum, şimdi de durum aynı, yalnız oturuyorsan hele sahilde, kesin aranıyorsundur, hemmen yanına biri yanaşır, bunun genci-yaşlısı eğitimli-eğitimsizi de yok hakikaten. Ha şöyle bi durum var, işi gücü parası olan adam orada değil de daha sosyal ortamlarda taciz eder, fark bu. Yahu küçücük parklarda bile yalnız oturan yaşlı teyzelerin karşısına dedeler diziliveriyor, kadın kaç yaşına gelirse gelsin rahat yok bazı yerlerde.
Cevap cuk oturmuş hahaha :)))Rusya'ya vize kalktı diye sevinen dede geldi aklımabiri de yazmış sen niye seviniyorsun dede sanki vize kalkınca herşey kalkacak töbee DDDD dedeler en beterleri ya
Kendi yazdığıma kendim gülüp duruyorum ben de ikidebir aklıma gelir artık bir süreCevap cuk oturmuş hahaha :)))
Can çıkmadıkça umut da bitmiyor demek kiKendi yazdığıma kendim gülüp duruyorum ben de ikidebir aklıma gelir artık bir süre
Belki de Mune,ben tam bir (eskilerin deyimiyle)bakar körümdür,ornegin boga heykeline gideceksem at gozlugu takmis ya da sensor takilmis gibi hedefe odaklanirim,parmagini gozume sokuncaya kadar kimseyi gormem genelde:))
Ariyorsun kuzum polisi sivil polisler veya devriyeler arttiriliyorArkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir beni çok rahatsız eden bir konu var ve sizin de başınıza geldi mi sormak istiyorum.
Kadıköy'e çok yakın bir semtte oturuyorum. Alışveriş, gezme konularında sık sık Kadıköy'e giderim. Her zaman bu semti sevmiş, alışveriş için de avmler değil hep bu semti seçmişimdir. Kadıköy'e uğradığım zaman da eğer hava güzelse sahilde otururum. Haftada 1-2 Kadıköye inerim. (Tabii bu corona yüzünden ayda 1 e indi o başka bir konu)
Neyse konuya gireyim. Kadıköy rıhtım tarafında (Atatürk heykeli ve Haldun Taner Sahnesi'nin olduğu yerler) tek takılan adamlar doldu. Ne zaman o taraflardan geçsem dik dik bakışlara, laf atılmalara vs maruz kaldım. Özellikle öyle bir rahatsız edici bakıyorlar ki sahile inemez oldum artık. Yanlış anlamayın tahrik edici bir giyim tarzım yoktur. Veya dış görünüşümde baktıracak bir anormallik de yoktur. (ha farklı biri de olabilirim. Engelli bir birey, farklı bir giyim tarzı gibi. Ama bana o şekilde dikkatli bakma hakkına sahip değiller). Ve artık kendimden şüphe ettim inanın. Bu durum başka birinin başına geldi mi, başka bir hanımın dikkatini çekti mi öğrenmek istiyorum. Yorumlar için teşekkürler :)
Güzel ahlak şart..Bizim bir arkadaşım veterineri yanındaki asistana tecavüz etti ve kızı yıkayıp kanıtları yok etmeye çalışmış. Bu da eğitimli olanı
Gelsene Güngören' eBağcılar'a beklerim herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?