- Konu Sahibi hokokopoko
-
Konu sahibi 9 yasindayken 11 yas büyük arkadasiyla takiliyormus. Yas mas dememisler, ne arkadaslik ama.Offf ya yine mi ,
midem bulandı artık bu şaklabanlardan .
Offf ya yine mi ,
midem bulandı artık bu şaklabanlardan .
Fantazi dünyası geniş bir ergen mi karşımızdaki yoksa ? bakalım yönetim ne diyecek ?Konu sahibi 9 yasindayken 11 yas büyük arkadasiyla takiliyormus. Yas mas dememisler, ne arkadaslik ama.
24 yasindaysaniz arkadasinizla 9 yasinda tanistiniz sanirim.
Fake bayanlar.
Ya da 7. üyelik mi diyelim
nasıl yani fakemiymiş...
M MasalKenti yazmış yukarıda alintiladim , yaşı itibariyle fake gibi .
Amaçsız insanlar oldukları için olsa gerek .ne anlıyorlar acaba bir çay demleyip sigara yakıp yavv bak hele şu ne yazdı hahhahha bu ne yazdı hahhah deyip keyif mi alıyorlar...
nedir amaç hayret bu kadar insanın hem zamanı nı hem günahını alıyorlar...bizde üzülüyoruz
burda çocuğa kocaya başka konuda başkasına ne ilginç kişilikler ve ne çok tedavi ihtiyacı olan kişi sayısı var...
hepinizin verdiği cevapları okudum hepinize çok teşekkür ederim ama konu yalan değil yemin ederim. keşke yalan olsa. ama ititraf edeyim profilimdeki yaş yalan öylesine yazmıştım. bu arkadaş benim liseden ve aynı zamanda mahalleden arkadaşım asla böyle bi hataya düşecek bi insan değildi ama insan şaşar beşer. çocukla arkadaşın eşi öyle bağlıki birbirine görseniz. çocuk sadece babasının elinden yemek yiyo onunla uyuyo onunla kalkıyo. adamda çocuğa karşı öyle mükemmel bi baba. elinden gelenin fazlasını yapıyo. ama çocuk çok başka arkadaşımada benzemiyoki adam bunu daha önce dile getirmiş.
nebileyim dün gece hiç uyuyamadım inanın yalan olmasını sizden çok ben isterdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?