- Konu Sahibi hokokopoko
-
hepinizin verdiği cevapları okudum hepinize çok teşekkür ederim ama konu yalan değil yemin ederim. keşke yalan olsa. ama ititraf edeyim profilimdeki yaş yalan öylesine yazmıştım. bu arkadaş benim liseden ve aynı zamanda mahalleden arkadaşım asla böyle bi hataya düşecek bi insan değildi ama insan şaşar beşer. çocukla arkadaşın eşi öyle bağlıki birbirine görseniz. çocuk sadece babasının elinden yemek yiyo onunla uyuyo onunla kalkıyo. adamda çocuğa karşı öyle mükemmel bi baba. elinden gelenin fazlasını yapıyo. ama çocuk çok başka arkadaşımada benzemiyoki adam bunu daha önce dile getirmiş.
nebileyim dün gece hiç uyuyamadım inanın yalan olmasını sizden çok ben isterdim..
Daha bu sabah arkadasim bi olay anlatti
Kadin kocasini aldatmis cocuk olmus tabi kocasina aldattigini soglememis oda cocuk 13 yasina gelince gercek baba cikip gelmis adamda evlenmis ama cocugu olmamis evliliginden diye olan cocugunu almaya gelmis olaylar buyumus aldatilan koca intikam almakicin cocuga tecavuz etmis
Zamaninda biranlik yapilan hata bu gun o cucugun hayatini maf etmis oldu ...
Arkadasinizda yol yakinken itiraf etsin ...ayni seyler basina gelir demiyorum ama ilerde daha farkli cok buyuk felaketler yasamasida olasi
Adamın ilerde bu durumu öğrenmeyeceği ne malum?hepinizin verdiği cevapları okudum hepinize çok teşekkür ederim ama konu yalan değil yemin ederim. keşke yalan olsa. ama ititraf edeyim profilimdeki yaş yalan öylesine yazmıştım. bu arkadaş benim liseden ve aynı zamanda mahalleden arkadaşım asla böyle bi hataya düşecek bi insan değildi ama insan şaşar beşer. çocukla arkadaşın eşi öyle bağlıki birbirine görseniz. çocuk sadece babasının elinden yemek yiyo onunla uyuyo onunla kalkıyo. adamda çocuğa karşı öyle mükemmel bi baba. elinden gelenin fazlasını yapıyo. ama çocuk çok başka arkadaşımada benzemiyoki adam bunu daha önce dile getirmiş.
nebileyim dün gece hiç uyuyamadım inanın yalan olmasını sizden çok ben isterdim..
İnsan onca yıl babalık yaptığa çocuğa bunu nasıl yapar. Nutkum tutuldu. Ne pis bir dünyada yaşıyoruz yarabbim.Daha bu sabah arkadasim bi olay anlatti
Kadin kocasini aldatmis cocuk olmus tabi kocasina aldattigini soglememis oda cocuk 13 yasina gelince gercek baba cikip gelmis adamda evlenmis ama cocugu olmamis evliliginden diye olan cocugunu almaya gelmis olaylar buyumus aldatilan koca intikam almakicin cocuga tecavuz etmis
Zamaninda biranlik yapilan hata bu gun o cucugun hayatini maf etmis oldu ...
Arkadasinizda yol yakinken itiraf etsin ...ayni seyler basina gelir demiyorum ama ilerde daha farkli cok buyuk felaketler yasamasida olasi
Ben de anlamadim, cocugun kimden olduguna nasil emin oluyor acaba ?cocuk olmasa neyse. kesinlikle adamin bilmeye hakki var. ama cocugun o adamdan olduguna emin mi?
Bana da cok garip geldi isin bu kismi. Baska uyeler de sormus konu sahibesi cevap vermemis. :)
Asil ortada cocuk oldugu icin zaten kadin susmali bence. :) O cocugun ne gunahi var? Niye 2 insanin yaptigi ahlaksizligin gunahini o cekmeli? Adam durumu ogrenirse cocuga sirtini doner, belki kadini da oldurur. Cocugun annesiz kalma ihtimali bile var. En iyi ihtimal bosanir. Kadinin maddi durumunu bilmiyoruz cocuga nasil bakacak? Adam zirnik koklatmaz, bir de anneden intikam icin herkese, ozellikle de kadinin ailesine anlatir. Herkes bilir cocugun gayrimesru oldugunu. Ortalama bir Turk ailesi bu durumda ne yapar? Kadina da cocuga da sirtlarini donerler. Cocukla kadin birbaslarina kalirlar, cocugun yasadigi travma da cabasi. Kadinlar nasil aldatilan taraf olduklarinda cocuklari icin nefret ettikleri evlilikleri surduruyorlarsa, aldatan taraf olduklarinda da surdursunler cocuklari icin. Diger turlusu hem kadina hem cocuga haksizlik. :)
Konu sahibesi de online ama yazmiyor bir sey kizlar.
Sen de bi garipsin yani. Baba oldugunu zanneden bu adam kadına sırtını zaten dönmelidir, çocuga da sırtını dönüp dönmemesi kendi kararı...
Çocukla bir başına kalırmış da, bu kadın ne yapar ne edermiş de... Laf yani. Kadın o kadar iş yapmayı bilmiş, başkasından yaptıgı çocugu başka adama büyüttürmek için insanları aptal yerine koymuş falan... o saatten sonra kendi başının çaresine bakmayı da biliversin artık. 'çocugun ne günahı var?' diye annesine hesap sorulur, kendini baba zanneden adama ya da başka birine degil. Kadının
Adam zırnık koklatmayacak elbette, hatta üstüne kadından tazminat alması gerekir. Kadının ailesine falan da anlatmasını normal karşılarım. Ve eger kadını öldürecek olursa da, kendiyle ilgisi olmayan saçma sapan bir olay yüzünden hapse girecek olan adama üzülürüm sadece, kendi başını yaktıgı için. Kadına da zerre kadar üzülmem.
Yuksek ihtimal benim dedigimi yapacak kadin. Aldattigi da yanina kar kalacak. Adam da aldatildigi ile kalacak. Hayat boyle iste.Git adamı aldat, üstüne başkasından çocuk yap, sonra da 'al bu senin çocugun' diye adamı aptal yerine koy. Başkasından yaptıgın çocugu başkasına büyüttür hem de adamın haberi yokken. Adamın da çocugun da hayatını mahvetmiş işte.
Ben olsam tereddüt etmem kesinlikle söylerdim. Sonrasında ne olacagı da hiç umrumda olmazdı.
Arkadaşım için yazıyorum size.
Dün ağlayarak yanıma geldi 15 yıldır tanıyoruz birbirimizi arkadaşım 35 yaşında. Bana 5 yıl önce eşini aldattığını ve hamile kaldığını itiraf etti. Çocuğu aldırmak istemiş ama yapamamış. Yani şuan 4 yaşındaki oğlu esinden degil aldattığı adamdanmis. Eşi bu çocuğu okadar çok seviyoki tabi kendi oğlu zannediyo. Arkadaşım vicdan azabı çektiğini artık bu duruma katlanamadigini ve ucunda ölüm de olsa kocasına herseyi anlatacagini söylüyor. Ben söyleme diyorum madem pişman oldun bu hatayı bidaha yapmayacaksin esininde cocugunda hayatini mahvetme diyorum cocukta babası bildiği bu kisiye cok bağlı. Çocuğun gerçek babası da bi oğlu olduğunu biliyormuş ama hic arayıp sormuyormus. Ben arkadaşımdan asla beklemezdim böyle bişey ama hata ettim şeytana uydum diyo sürekli ağlıyor. Ne yapmalı sizce kocasına anlatmalı mı.
Bu arada bu kişi senmisin falan demeyin ben degilim arkadaşım gercekten. Bu olay benide çok etkiledi ve arkadaşımı yanlış yonlendirmek istemiyorum çünkü işin vebali büyük. ..
hayatta hiç birşey gizli kalmaz o söylemese bile...........Arkadaşım için yazıyorum size.
Dün ağlayarak yanıma geldi 15 yıldır tanıyoruz birbirimizi arkadaşım 35 yaşında. Bana 5 yıl önce eşini aldattığını ve hamile kaldığını itiraf etti. Çocuğu aldırmak istemiş ama yapamamış. Yani şuan 4 yaşındaki oğlu esinden degil aldattığı adamdanmis. Eşi bu çocuğu okadar çok seviyoki tabi kendi oğlu zannediyo. Arkadaşım vicdan azabı çektiğini artık bu duruma katlanamadigini ve ucunda ölüm de olsa kocasına herseyi anlatacagini söylüyor. Ben söyleme diyorum madem pişman oldun bu hatayı bidaha yapmayacaksin esininde cocugunda hayatini mahvetme diyorum cocukta babası bildiği bu kisiye cok bağlı. Çocuğun gerçek babası da bi oğlu olduğunu biliyormuş ama hic arayıp sormuyormus. Ben arkadaşımdan asla beklemezdim böyle bişey ama hata ettim şeytana uydum diyo sürekli ağlıyor. Ne yapmalı sizce kocasına anlatmalı mı.
Bu arada bu kişi senmisin falan demeyin ben degilim arkadaşım gercekten. Bu olay benide çok etkiledi ve arkadaşımı yanlış yonlendirmek istemiyorum çünkü işin vebali büyük. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?