- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi hokokopoko
-
Yuksek ihtimal benim dedigimi yapacak kadin. Aldattigi da yanina kar kalacak. Adam da aldatildigi ile kalacak. Hayat boyle iste.
Soylemesin sakin. Olan olmus, aldatan erkeklerin de hicbiri soylemiyor sonucta. Kocasi bu kadini aldatsaydi ve kadin durumu ogrenseydi pasa pasa devam edecekti evliligine cocugu icin. Madem kadinlar aldatildiktan sonra cocuklari icin evlilige devam ediyorlar, o halde aldatan taraf kendileri oldugunda da cocuklari icin devam etsinler. Ben arada bir fark goremiyorum.
Valla kadin milleti olarak cok enayiyiz.
ne gerek var söylemeye. erkekler de bu haltı yiyor. hiçbiri söylemiyor. üstelik yaptıklarıyla övünüyorlar.
sanırım anlama kıtlığı çekiyorsunuz, yazdıklarımdan bunu çıkardığınıza göre. kadınların erkeklere yeteri kadar ezildiğini ve bu sırrı saklaması gerektiğini yazdım ben. aradan 5 sene geçmiş şimdi mi aklı başına geldi, söylediğinde kocası kadını çekip vurursa siz çok mu mutlu olacaksınız acaba???? hee çok genişim ben 8 farklı erkekten 8 çocuğum var benim. dangalak dangalak cümleler yazıp adamın asabını bozmayın.Başkasından çocuk yapsın hatta bunlar normal diyorsun ee o erkekden farkın ne kaldı senin peki ? Çok mu geniş rahat bir insansınız anlamadım ki yani eşiniz başkasından çocuk yapsa bak buda benim çocuğum dese sizde he bende yapıyorum kocaacım iyi yapmışsın sende he mi diyeceksiniz ?
sanırım anlama kıtlığı çekiyorsunuz, yazdıklarımdan bunu çıkardığınıza göre. kadınların erkeklere yeteri kadar ezildiğini ve bu sırrı saklaması gerektiğini yazdım ben. aradan 5 sene geçmiş şimdi mi aklı başına geldi, söylediğinde kocası kadını çekip vurursa siz çok mu mutlu olacaksınız acaba???? hee çok genişim ben 8 farklı erkekten 8 çocuğum var benim. dangalak dangalak cümleler yazıp adamın asabını bozmayın.[/QUOTE
Nr ezilmesi kadın dik olsun kim kimi eziyor şimdi aklına gelmişki şimdi söylemeye niyetli başka türlü öğrense sonuç belli
Burda ezilen kadın nerde ?
Boşanması en mantıklısı tabi evdeki rahatlığı bırakabilirse işine gelirse
ne gerek var söylemeye. erkekler de bu haltı yiyor. hiçbiri söylemiyor. üstelik yaptıklarıyla övünüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?