Kadın bana çok kötü bağırdı

Evet bazı insanlar biraz hoşgörüsüz ama dikmat etmek gerek bizimde arabanın arkasına park etmişti biri ve tam bir saat bekledik. Gelmeyince başka bir arabaya binip gitmiştik
Sizin bide boynunuz ağrıyormuş kazaya sebibeyet verebilir

Birincisi bu halde trafiğe çıkmamalısınız. Kendiniz neyse de başka insanların hayatını riske atmayın!

İkincisi de söz konusu kişinin acil çıkması gerekebilir. Arabanızı istediğiniz yere park edemezsiniz. Kadın size tepki göstermekte son derece haklı. Halkımız sizin gibi trafik kuralı nedir bilmeyen, anlayışsız, bencil insanlarla dolu. Bağırmasını savunmuyorum ama siz %95 hatalısınız, karşı taraf ise %5.

Umarım size iyi bir ders olmuştur.

Belki acelesi vardı, hastası vardı , işe geç kaldı
Bazen bana da denk geliyor saçmasapan yerlere araç park ediyorlar.

şahsen benim de apartman otoparkım önüne park etseler çok sinirlenirim
bağırmam , hakaret etmem ancak ciddi sinirlenirim.

araç kullanıyorsak dalgınlığa yer olmamalı....

Kadın tokat fln mı atsaydı ... benimde kendine karşı hoş görüsü yüksek başkasjna karşı katı kuralları olan insanları görünce hevesim kırılıyor
Yoo siz trafiğe çıkmasaydınız. Yarın başınıza yine aynısı gelse yine dışarı çıkacaksınız eminim hala daha suç bastıryosunuz. Size bağıran kadının ne yaşadığını biliyo musunuz peki hayır. Acelesi olabilir hastası olabilir sizin gibilerden bıkmış olabilir. Sizin rezilliginiz beni pek ilgilendirmiyo yani hatanızn farkında degilsiniz çünkü. Hata yapa yapa alışırsınız.

Böyle bir duruma bende hoşgörü gösteremezdim sanırım.

Hele bir gün arabanin önüne öyle bir park etmis ki biri, bende tam ciktim 5 olmadan bir yere yetismem lazim.
Evet kadin geldiğinde bayagi söylendim.

Ha su an düşününce yaptığım benim de doğru degil ama insan biraz sagina soluna bakar o gün ki işim onun yüzünden yattı.

Apartman otoparkinin önüne de kusura bakmayin ama havale geçirip kendinden gecmedikce dakika icin dahi parkedilmez.

Saga dönemiyorsunuz , trafiğe cikmissiniz. Görmedim demeniz de afaki olmuş. Karsidan karşıya geçince bakmadiniz mi benim araba nerede duruyor diye

gerçekten ben bazı insanları asla anlayamıyorum.. insan gibi yaşananın hiçbir yolu kalmadı mi inanamıyorum byle tahammülsüz çocuk sesine müzik sesine hatta ağaç hışırtısına bile tahammülü kalmmayan ir toplum olduk...

Canım onlar hadsizlik yapmış. Bir gün trafikteyim ama trafik çok kötü. Önüm sağım solum araba. Kadın arkadan bağırıyor ilerlesene diye, diyorum önüm dolu! Arkadan gerizekalı diye bağırıyor terbiyesiz kadın. Sanki yara yara geçeceğim. Diyeceğim o ki böyleleri olduğu müddetçe daha çok dertleniriz.

Böyle durumlarda sessiz kalmayın rica ederim .
Herkes diş geçirme derdinde. Manyak bir toplum olduk,millet birbirinden cikariyor hıncını .
Hatalı olabilirsiniz,gerekirse polis çağırsınlar ama kimsenin kimseye bu şekilde bağırmaya hakki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…