- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Ayni şeyi düşünüyor ve söylüyoruz turuncupijama, hala neyi sorguluyorsun :) ben konu sahibini savunmuyorum ,zaten ona yazdığım yorumda da belirttim bunu .savunmak derken de ,özrünü dileyip çekip gitmekten bahsediyorum .o kadar hakarete maruz kalmak yerine kendini ifade eder özrünü diler çeker gider yani savunma budur .elalemin kadını gelecek bana saydiracak arar polisi önce onu sonra kendimi şikayet ederim .Ayy kendimi de ifade edemiyorum ,kalabalık bir yerdeyim :)E savunsaydınız kendinizi yazmışsınız, savunulacak yanı mı kalmış?
Suçlu olduğunu kabullenip yoluna devam etseymiş dedim bende...kadın hakaret etmiş oh iyi olmuş demiyorum ki...
öte yandan da yazdım zaten, 100 kişinin önünde o hakareti işitmek, o boyunla trafiğe çıkıp yaptığı kazanın vicdan azabından, yada yanlış park sonucu olabilecek acil durumdan daha ödenebilir bir bedel. Bence işin bu yönüne bakıp ciddi bir şey yaşamadığı içim şükretmeli.
Ama kendisi anlayış abidesi olduğu için, bu yaşadığından çıkarttığı sonuç, özür dilediğine pişman olmak ve kadının üzerine yürümemek. :)
N Noname91
sizin gibi yanlışlıkla park etmiş biri yüzünden, gitmesi gereken yere gidemeyen nice ambulanslar, itfaiye araçları var.
O zaman özür de kar etmiyor bilesiniz.
Yani o dilediğiniz özür çok da matah bir şey değil, düşüncesizlik ve dikkatsizliğinize kılıf sadece.
Size hakaret etmemeliydi onda mutabıkız ama hak veriyorum ben o bayana da.
Sokağa çıkıyoruz bebek arabasıyla,kaldırımda yürüyemiyoruz neden,çünkü gelmiş kaldırıma çıkmış adam sorsan ona o da der 15 dakika işim vardı diye. Avm"ye giderim hamile/engelli bölümüne adam gözümün içine baka baka park ediyor. Onada sorsan acil işim var der geçer. Bende söyleniyorum yalan yok ,fiziksel bir engeli yok,hamile de değil zihinsel engelli demek ki diye duyacağı şekilde söylendim birine hatta ,üzerine bile alınmadı.
Kimse demiyor yani dikkat edeyim,az ileri park edeyim de rampayı/ kaldırımı işgal etmeyeyim bebekli yada engelli biri yürüyemez diye.
Adamın otoparkı ve orada tabela vardır muhakkak,evinden çıkacak neden sizin 15 dakika işinizin hallolmasını beklesin ki? Neden sizi arasın aracınızı kaldırmanız için? Evinin otoparkına girecek yani en doğal hakkı. Dün bir yerde işim vardı İspark'a ait alana park ettim ,15-20 dakika idi işim paramı da ödedim adam gelmiş arkama park etmiş,dörtlüleri yakıp,çıkacağım,kornaya basıyorum işini bitirmeden gelmiyor umurunda değil, bekledim çünkü çıkamıyorum,ne mecburiyetim vardı benim bekledim dakikalarca, sonra sırıta sırıta geldi pardon diyor.
En sinir olduğum şeylerden biridir bu olmadık yerlere araç bırakanlar.
Hepsi aynı kafada zaten iki dakika işim vardı ne olmuş. Kimse kimsenin hakkını gasp etmese zaten herşey güzel olur.
Emin olun oraya ilk park eden siz değilsinizdir. Sürekli yaşadıkları için bıkmışlardır.
Bugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu
Ne engeli yeri ne başka bişey bilerek yapılan bir harekette değil tmm anladık kadın keşke vursaydı beni boğazımı fLan sıksaydı az yaptı bana haklısınızAvm de arabayı zor bela park ettim, iki çocukla güvenlikten geçmek için beklerken engelli yerine 20 li yaşlarda bir genç parketti, arabadan inerek göz göze geldik. Ve ben elimle engelli park işaretini gösterdim, gözlerini kaçırdı.
yanında kız arkadaşı/eşi/sevgilisi ne ise geliyorlar.
Yanımdan geçerken bana,
sizi ne ilgilendiriyor anlayamadım, ne diye dik dik baktınız? falan dedi.
Ben de, kusura bakmayın, bu saygısızlığı yapan biri ile benim konuşacak bir şeyim yoktur zaten dedim.
Adam yüksek sesle bağırmaya başladı.
Yanındaki kadın da, ay hayatım boşver bulaşma, ne olmuş yani, başka da boş yer var sonuçta, falan diyordu.
İşte bu, aman ne yani iki adım ötede boş yer var, 10 cm gitse sağlı sollu boş yerler muhabbeti de bana bunu andırdı.
İyi de ben otoparka girmek istiyorum? Sağlı sollu boş yere sen park etseydin madem?
100 kişinin oturduğu bir cafe nin önünde de sağlı sollu park yerleri olmaz zaten. O da işin ayrı bir yanı da neyse...
Ne engeli yeri ne başka bişey bilerek yapılan bir harekette değil tmm anladık kadın keşke vursaydı beni boğazımı fLan sıksaydı az yaptı bana haklısınız
Bu hareketle o tiplerden bir farkı olacak mıydı?Sizde onlara bagirsaydiniz
Kesinlikle ceviremiyorsaniz nasil park ettiniz aynaya bakmadan? Bir de otopark girisini nasil fark etmediniz?kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?