Kadın bana çok kötü bağırdı

Ayni şeyi düşünüyor ve söylüyoruz turuncupijama, hala neyi sorguluyorsun :) ben konu sahibini savunmuyorum ,zaten ona yazdığım yorumda da belirttim bunu .savunmak derken de ,özrünü dileyip çekip gitmekten bahsediyorum .o kadar hakarete maruz kalmak yerine kendini ifade eder özrünü diler çeker gider yani savunma budur .elalemin kadını gelecek bana saydiracak arar polisi önce onu sonra kendimi şikayet ederim .Ayy kendimi de ifade edemiyorum ,kalabalık bir yerdeyim :)

Kim ki o?
Belki akli sorunlari olan patolojik biri
Belki hayati çok problemli patlamaya yer arıyor
Kim yani? Hayatinizda zerre kadar bir önemi yok
Hic takmayin.Kendi terbiyesizligiyle baş başa kalmis.

Avm de arabayı zor bela park ettim, iki çocukla güvenlikten geçmek için beklerken engelli yerine 20 li yaşlarda bir genç parketti, arabadan inerek göz göze geldik. Ve ben elimle engelli park işaretini gösterdim, gözlerini kaçırdı.
yanında kız arkadaşı/eşi/sevgilisi ne ise geliyorlar.

Yanımdan geçerken bana,
sizi ne ilgilendiriyor anlayamadım, ne diye dik dik baktınız? falan dedi.

Ben de, kusura bakmayın, bu saygısızlığı yapan biri ile benim konuşacak bir şeyim yoktur zaten dedim.

Adam yüksek sesle bağırmaya başladı.
Yanındaki kadın da, ay hayatım boşver bulaşma, ne olmuş yani, başka da boş yer var sonuçta, falan diyordu.

İşte bu, aman ne yani iki adım ötede boş yer var, 10 cm gitse sağlı sollu boş yerler muhabbeti de bana bunu andırdı.
İyi de ben otoparka girmek istiyorum? Sağlı sollu boş yere sen park etseydin madem?
100 kişinin oturduğu bir cafe nin önünde de sağlı sollu park yerleri olmaz zaten. O da işin ayrı bir yanı da neyse...

Insanin fenasina denk gelmissiniz ve gecmis olsun size. Bahcesine top kacinca o topu kesen komsular gibi nesilleri tukenmiyor bu tur insanlarin. Ucuz atlatmissin iyi size saldirmamislar 1 lira icin insana kiyanlar var

Ne engeli yeri ne başka bişey bilerek yapılan bir harekette değil tmm anladık kadın keşke vursaydı beni boğazımı fLan sıksaydı az yaptı bana haklısınız

e hadi boyun tutuluk görmedin kadın korna çalmış onu nasıl duymadınız... ama kadında fazlasıyla abartmış terbiyesizleşmiş bizimde başımıza geldi kadın tam çıkışa park etmiş 1 saat çıkamadım bahçeden o sıra ne sinir olmuştum kadını boğacak kadar sinirlendim kadın gelip özür dileyince önemli değil ama keşke dikkat etseydiniz demiştik ... bir özürle yumuş oldum
hala gülerim kendime...

Ne engeli yeri ne başka bişey bilerek yapılan bir harekette değil tmm anladık kadın keşke vursaydı beni boğazımı fLan sıksaydı az yaptı bana haklısınız

bilmeyerek, yanlışlıkla yapılan şeyler yüzünden bedel ödediğinizde anlayacaksınız insanların derdini.
Kadın size hakaret etmemeliydi diyor zaten herkes.
Binip arabanıza gitseydiniz baktınız iş uzuyor.
Ama yazdığınız bir mesajda bile,
haklısınız nereye park ettiğimi bile görmediğim bir boyun tutukluğum varken trafiğe çıkmamalıydım, diyemiyorsunuz.

Çünkü
size göre bir şey olmaz
Size göre ne var yani evine girecekti beklesin
Size göre 10 cm önde başka park edecek yer var

Böyle savunmalar saygısızlık kusura bakmayın.

Bana göre sorumsuz, dikkatsiz ve düşüncesiz bir insansınız. Burada size ayyyyyyy kıyamam yazık nasıl da incinmişsindir, rezil kadın ne hakla uzatır demeyeceğim.

Onun yerine sorumluluk sahibi değilsen trafiğe çıkma, benim çoluğuma çocuğuma denk gelir, park ettiğin yeri bile görmediğin boyun yüzünden sevdiğim birinin Canını yakarsan, hakaret ikimiz için de epey küçük kalır, diyorum.
Daha da net ifade edemem sanırım

İyide onlar sizin boynunuzun tutuk olduğunu nerden bilecek. Ayrıca suç tabiki sizde 2 dk yeri geliyo bir insanın hayatına maloluyo. Misal eşim felç geçirdi. Ben arabaya attığım gibi götürdüm 2 dk geç getirseydin kalıcı hasar olurdu dedi. Bu tabiki bir istisna gelebilir size ama bi zahmet sizde boynunuz tutukken araç kullanmayıverin. Neyseki daha kötü bir kaza falan olmamış.

Kadın bağırmakla hakaret etmekle iyi yapmamış ama suçlu olan sizsiniz. Sağa çevireniyorsunuz kafanızı size o halde trafiğe çıkmk yasak. Yorumları okudumda çoğu kişi hoşgörü bilmem ne demiş hiç bir alakası yok bunun hoşgörü ile kurallar ve uymalı. Türkiye tamda bu yüzden böyle karışık düzensiz herkes kafasına göre iş yapıyor hiç bir düzen yok. Banada aynısı oldu o yüzden bu konuda katıyım biri bir kaç defa yolumu kapadı öyle başka çıkış da yok insan bunuda yaşamadan bilemez belki kadının işi çok acildi. Bende benim yolumu kapatan adama sinirden bağırmıştım be pişmaan değilim

1- Arabayi parkedince sag tarafa bakamayacak kadar tutulmus boynunuz varsa, bi zahmet trafige cikmayin

2- arabayi sokaga biraktiysaniz ve cok korna sesi geliyorsa “acaba benim araba bi seye engel mi oluyor” diye dukkandan cikip bakilir, ordaki calisanlara sorulmaz. Bunu tum arac kullananlar bilir.

3- insanlar evlerine girebilmek ve acil durumda evinin otoparkindan cikabilmek icin sizin jetonunuzun dusmesini mi bekleyecek? Mesela benim hastam olsa, otopark cikicini bi araba kapatsa demedigimi birakmam.

4- nezaket ve trafik kurallarini bilmiyorsaniz ya da biliyor ama sallamiyorsaniz lutfen arac kullanmayin

Gecmis olsun. Ben sadece kas gevsetici almanizi oneririm boyun tutulmaniz icin.

O kadar hakaret edip bağırdı demissiniz siz sessiz mi.kaldiniz? Ne kadar bilmeden yapmış olsanız.bile kendinizi savunmanız lazımdı.diye düşünüyorum sonuçta bilinmeden yapılmış....
Terbiyesiz ve dengesiz insanlar her yerde var. Caninizi sıkmayın

boynunuz tutuldi ise ve o sebeple aracinizi duzgun park edemediyseniz (oyle anlatmissiniz zaten) en basta sizin trafige cikmamaniz lazimdi. kisa sureligine de olsa aracinizi uygunsuz sekilde birakarak diger insanlara ilk saygisizligi siz yapmissiniz, insanlar sinirlenmekte hakli olabilir.

Dortluleri yakmadiysaniz ve otopark giris kapisina parkettiyseniz haksizsiniz. Dalginliga gelecek seyler degil bunlar azicik daha dikkat. O an apartmanda acil bir durum olsa giris cikis engellendiginden yapilamaz. Ayrica dortluleri yakmadiysaniz nezaman geleceginizi de bilemezler. Ayni seyi bizim otopark girisine yapiyorlar. Iceri giremiyor birkenara cekip bekliyorum. Cok sinir bozucu. Kör musun kardesim diyesim geliyor.

Son düzenleme:
Ben size çoğunluk gibi hak veremeyeceğim. Boynunuz tutulmuş olabilir ama trafiğe çıkıyorsanız kurallarına da uyacaksınız.
Sizin gibi biri yüzünden çocuğumu hastaneye götürmek için geç kalmıştım. Garajın önüne park etmiş hadsizin biri tüm korna sesine rağmen ortaya çıkmayınca taksiye yöneldik ve taksi bulana kadar çok geç kalmıştık. Çocuğum havale geçirmişti. Ben oaradayken araç sahibi gelseydi daha kötü şeyler olurdu.
Boynunuzu çevirtmiyorsanız bedeninizle dönebilir ve park ettiğiniz yere bakabilirsiniz.

bide yaşlı....
yaşlılar belki anlar hoşgörü sanirdim..
engelliye ait sarı çizginin üzerinde LÜTFEN PARKETMEYİN!!!

bunu yapan insan çok ee parkedecek yer yok...
hele ki engelli aracina ait yere park da etmeyin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…