- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Ben beni destekleyin demiyorum o kadar yer varken sanki bilerek bırakmışım gibi oldu dakikalarca bağırdı sustum özür diledim sakinleşmesini bekledim ... hakarete başladı bunada sustum dün gece uyuyamadım bağırsın haklı hakaret nedir ? Konu öyle yerlere geldi ki.çocuk ezsen birini öldürsen snn yüzünden biri ölse diye yorum yazıyorlar her neyse işimde gücümdeyim dün 4 tane iğne vurdurdum daha dikkatli olurum dünden sonraÇok sinirli biri değilimdir ama apartman park giriş yerlerine çekilen arabalar eşimle bizi delirtiyor. Dün bir arabanın önüne gene ‘ görgüsüz, düşüncesiz.. buraya araba mı çekilir? ‘ yazıp bıraktık. Bir keresinde de çok ciddi sebeplerle hastanede yatıyordum ve ziyaret saatim kısıtlıydı. Eşim böyle bir araba yüzünden neredeyse gelemiyordu. Siz arabayı iki dakikalığına çektiğinizi bilerek bırakıyor olabilirsiniz ama gelen kişi o işinin arasında ne kadar bekleyeceğinin farkında değil ve geriliyor. Ayrıca akan trafiğin içinde iki dakika da az bir süre değil. Karşımdaki kişi özür dilediğinde ben bağırmayı keserdim, üzüldüğünü görsem üzülürdüm lakin sinirlenen insanları da suçlayamıyorum..
sıkmayın artık canınızı olan olmuş.Bugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu
Ben beni destekleyin demiyorum o kadar yer varken sanki bilerek bırakmışım gibi oldu dakikalarca bağırdı sustum özür diledim sakinleşmesini bekledim ... hakarete başladı bunada sustum dün gece uyuyamadım bağırsın haklı hakaret nedir ? Konu öyle yerlere geldi ki.çocuk ezsen birini öldürsen snn yüzünden biri ölse diye yorum yazıyorlar her neyse işimde gücümdeyim dün 4 tane iğne vurdurdum daha dikkatli olurum dünden sonra
yanlış anlamayın kadin edepsizlik etmiş ama sizin de sağ tarafa bakamıyor halde trafiğe çıkmanız hepimiz için çok büyük tehlike, Allah korusunBugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu
Kadın tokat fln mı atsaydı ... benimde kendine karşı hoş görüsü yüksek başkasjna karşı katı kuralları olan insanları görünce hevesim kırılıyorNereye park ettiğinizi bilemeyecek durumda trafiğe çıkıyorsunuz. Haksızsınız e doğal olarak tepki vermişler size. Özür diledim demişsiniz ama özürle hallolacak mesele degil bu. Kaldı ki görmeden park ettiğinize de asla inanmıyorum.
Size hak veren site sakinlerine de şaşırıyorum nasıl konu sahibine hak verebilirsiniz yahu. Gerçekten canım ülkemin insanlarına dair umudum sıfır bile değil artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?