Kadın bana çok kötü bağırdı

Hadi arabayı park ederken görmediniz indikten sonra da mı görmediniz? Bana haklı geldiler üzgünüm.
Ayrıca bu halde trafiğe çıkmak da iyi cesaret!

Kas spazmı geçiriyormuşum bgn daha iyiyim konu kapandı başka bir güne uyandım daha dikkatli olucağım ...

Çok sinirli biri değilimdir ama apartman park giriş yerlerine çekilen arabalar eşimle bizi delirtiyor. Dün bir arabanın önüne gene ‘ görgüsüz, düşüncesiz.. buraya araba mı çekilir? ‘ yazıp bıraktık. Bir keresinde de çok ciddi sebeplerle hastanede yatıyordum ve ziyaret saatim kısıtlıydı. Eşim böyle bir araba yüzünden neredeyse gelemiyordu. Siz arabayı iki dakikalığına çektiğinizi bilerek bırakıyor olabilirsiniz ama gelen kişi o işinin arasında ne kadar bekleyeceğinin farkında değil ve geriliyor. Ayrıca akan trafiğin içinde iki dakika da az bir süre değil. Karşımdaki kişi özür dilediğinde ben bağırmayı keserdim, üzüldüğünü görsem üzülürdüm lakin sinirlenen insanları da suçlayamıyorum..

Ben beni destekleyin demiyorum o kadar yer varken sanki bilerek bırakmışım gibi oldu dakikalarca bağırdı sustum özür diledim sakinleşmesini bekledim ... hakarete başladı bunada sustum dün gece uyuyamadım bağırsın haklı hakaret nedir ? Konu öyle yerlere geldi ki.çocuk ezsen birini öldürsen snn yüzünden biri ölse diye yorum yazıyorlar her neyse işimde gücümdeyim dün 4 tane iğne vurdurdum daha dikkatli olurum dünden sonra

Böyle böyle rezil ola ola, milletin önünde çocuk gibi azarlana azarlana park etmeyi de araba kullanmayı da öğreneceksiniz, öğreteceğiz. Teyzenin ağzına sağlık, bir daha yapmazsınız artık.

sıkmayın artık canınızı olan olmuş.
park kuralları konusunda aşırı hassasımdır. ev kapısına, apartman giriş çıkışına , otopark girişine asla park etmem. park yeri bulamazsam çok uzağa koyup yürümeyi bile göze alırım. ambulansın gelmesi gerekebilir yangın çıkar itfaiye gelebilir dolayısı ile hassas alanlar. kadının ve diğer sürücü adamın size bağırması hiç hoş değil tabi, özür diledikten sonra aracınıza binip hemen terk etseydiniz keşke ortamı. açıklama yapmaya çalışarak vakit kaybetmiş ve daha fazla hakarete maruz kalmışsınız. unutursunuz bir kaç güne kadar.

Kusura bakmayın ben sizi üzmek için demedim. Örnek yazdığım kişi de sürekli aynı şeyi yapıyormuş, o yüzden verip veriştirip yazdık. Herkes hata yapabilir, sürekli böyle şeyler yapan biri olsanız kadının bağırmasından etkilenmezsiniz zaten. ( moral yorumu:)) geçmiş olsun

Bende liseye giderken adamin biri dibimden gecip ustumu islatmisti sonrada arabadan inip görmuyormusun beni niye dibimden geciyorsun diye kizmistihayatin tadi tuzu galiba bunlar

yanlış anlamayın kadin edepsizlik etmiş ama sizin de sağ tarafa bakamıyor halde trafiğe çıkmanız hepimiz için çok büyük tehlike, Allah korusun
çok geçmiş olsun

apartman küçük bişey değil ki göremeyesiniz. kadının bağırması tabi ki yanlış, ama en başında sizin oraya parketmeniz yanlış.

geçmiş olsun.

Herkes tepki veren insanlara tuhaf demiş ilginç .
Otopark önüne park edilmez eğer otopark önü olduğunu fark etmediysenizde bu dikkatsizlikle lütfen araba kullanmayın . Kimse sizi 15 dk veya 2 , 3 dk olsun beklemek zorunda değil . Bende aynı şekilde tepsi verirdim sanırım bir yere yetişmek zorunda olabilirler hastaları olabilir kötü haber almış olabilirler . Lütfen daha dikkatli olun ve insanların kısıtlanmasına sebep olmayın.

Nereye park ettiğinizi bilemeyecek durumda trafiğe çıkıyorsunuz. Haksızsınız e doğal olarak tepki vermişler size. Özür diledim demişsiniz ama özürle hallolacak mesele degil bu. Kaldı ki görmeden park ettiğinize de asla inanmıyorum.
Size hak veren site sakinlerine de şaşırıyorum nasıl konu sahibine hak verebilirsiniz yahu. Gerçekten canım ülkemin insanlarına dair umudum sıfır bile değil artık...

Apartman önüne park ettiğiniz için hata sizde bence de. Üstelik korna çalındığı halde işinizi bitirip öyle çıkmışsınız, kimse sizi apartmanına girmek için beklemek zorunda değil ki. Boynunuzun tutulduğunu dikkat etmediğinizi göremediğinizi vs bilmez kimse. Evet hakaret etmek doğru değil ama sizde daha dikkatli olmalıydınız

Aynı şey benim de başıma gelmişt,, a.zma s.ctılar afedersiniz, bir süre sinirlerim bozuldu, sonra unuttum gitti yapacak birşey yok, ben hatalıydım ama bu kadar tepkiye gerek yok tabii

bundan 5 ay önce petshopa gitmiştim 15 kgluk mama, kum vs alıcam nereden baksan 30 kilodan fazla belkide alacaklarım ve önüne park ettim ettim yoksa yakınlarda arabayı koyabiliceğim bir alan yok. gel görki dükkan önünde şuursuz bir kadın iki arabalık park alanına arabasını itina ile yerleştirmiş. içeri girip arabanın sahibini sordum ses yok. bende sinirlenip arabanın arkasına bir güzel park ettim. içeri girip alışverişimi yaparken dışardan korno sesleri beklesin dedim kasada ödemeyi yapıp dışarı çıktım görevli ile birlikte itina ile aldıklarımı bagaja yerleştirdik bekledi. bekleyecek 2 kişilik yere arabayı park etmek nedir ya. üstelik o dükkanla işi yok kim bilir nereye geldi. nereye geldiysen git oraya park et dükkanın müşterilerine özel park alanı orası. bende böyle insanlara çok kızıyorum... hem düzgün park edemezsin hemde boş bulduğum yere giriyim dersin. sizin durumunuz farklı tabi... biz tartışmadık bile kadın hatasının farkındaydı sadece birbirimizi izledik olan bu ne bir özür nede başka birşey ben yoluma devam ettim o da arabasını çıkardı gitti.sizin yerinizde olsam özür dilemişim bir kere bana bağırıp çağıran birine hadi işine bak der arabamı alır giderdim. çok takılmayın boşverin daha neler çıkar karşınıza. belliki onlar bu durumu sık yaşıyorlar ve patlama anı size denk geldi.

Kadın tokat fln mı atsaydı ... benimde kendine karşı hoş görüsü yüksek başkasjna karşı katı kuralları olan insanları görünce hevesim kırılıyor

kadının bağırması doğru değil anladığım kadarı ile hakaret etmemiş nasıl kızsınız nasıl bayansınız demiş ,haklısınız teyzecim der yoluma giderdim,velhasıl koca apartmanı göremeyecek kadar sıkıntınız var madem bu durumda trafiğe çıkma cesaretini göstererek herkesi binlerce kişiye tehlikeye attığınız için en büyük suçlu sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…