Kadın bize kafsyı takmış durumda...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Deliricem gerçekten.. Adam evlendi başımıza bela oldu karısı yahu.
Kayınpederimin yeni eşi ya daha yeni evli. Kadın bizi iki gün gördüğü halde sadece iki gün tanıdığı halde tek başına bize gelip bir hafta kaldı.. Kadınla sohbet etmedim pek ilgilenmediğim hatta sıkılmadın mı sen artık dediğim halde beni çok sevmiş arkamdan çok iyi kız demiş.. Gideli bi hafta oldu bugün dün eşimi aradı nasılsınız diye bugün de WhatsApp dan yazmış yine nasılsınız diye.. Antalyada oturuyor. Antalyada n taşıncaz sizin yanınıza filan diyor..
Kayınpederimi de o kadını da istemiyorum.. Pek görüşmek de istemiyorum.. Evlenmeden önce ne gzldi şimdi adam evlendi kadın sürekli bize gelmek istiyormuş. Kayınlarımı da arıyormuş sürekli.. Üç kardeşten bi eşim evli benle en büyüğü de eşim ee gelince bizde kalıyorlar kalacaklar ee bu sefer onları görmeye de herkes bize gelecek.. Daha kayınların düğünü nişanı en yakın bu Eylül de isteme var mesela büyük ihtimalle yine bize gelecekler..
Ee kadının eski kocasından üç çocuğu var bi de hamile onlar da glck mecbur..
Anlayacağınız ben bunları düşündükçe çıldırıyorum..
Kimseyle içli dışlı olmak istemiyorum.. Yatılı misafirden de nefret ediyorum, rahat edemiyorum.. Bi de keyfi gelip kalacaklar hep bu kadın yüzünden.. Bu kadınla başım fena dertte... Ne yapacağım??

Kadın belki iyi niyetli sizi de gerçekten sevmiş olamaz mı?
Ee bir aile olmuşsunuz artık bunlarda evliliğin cilveleri.
Biraz sabırlı ve misafirperver olmanızı tavsiye ederim.

Siz bu kadını acayip kıskanıyorsunuz.
Millet bıktı ama siz kadının arkasından konuşmak için konu açmaktan bıkmadınız.

Evet evet çook kıskanıyorum Allah ım yarabbim neyini kıskancam ksyınpederimimi töbe töbe. Zorla konuya sokmadım sizi istemiyorsanız sıkıldıysanız sağ üst çarpıya basın

Bir ay kalacaktı yanlış hatırlamıyorsam erken gitmiş ,
Bir kere söyleyin uluorta yatılı misafirden nefret ediyorum diye,yüzsüzse tekrar gelmek isterse hatırlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…