- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
- 103
- Konu Sahibi veda_busem
-
İdam gelsin.. Bakın bakalım öldürmeler bu kadar kolay oluyor mu..
yazdıkların çok güzel ama benim hiç inancım kalmadı nedense bunların gerçekleşeceğine...konu sahibi ben dur diyeceğim.. sen dur diyeceksin. biz kadınlar olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sayesinde önümüze sunulan özgürlüğümüze sahip çıkacağız. kadın olarak birbirimize sahip çıkacağız. sokakta şiddet görünce ses çıkaracağız aman üzerimize sıçramasın diye sustukça artar bunlar.
eşlerimize ses çıkaracağız. bunun için okuyan çalışan didinen gücünü eline alan kadın olacağız.
bol bol okuyacağız her yayını her kitabı..
yazdıkların çok güzel ama benim hiç inancım kalmadı nedense bunların gerçekleşeceğine...
idamin bunlara gelecegine eminmisiniz ben hic sanmiyorum.İdam gelsin.. Bakın bakalım öldürmeler bu kadar kolay oluyor mu..
kendime güveniyorum çok şükür. bilinçli kadınlara da güveniyorum, inanıyorum ama...önce kendimize güvenmemiz lazım hükümete, ona buna bilmem neye değil. Atatürk Türk kadınına güvendiği için özgürlüğünü vermiş. Biz neden kendimize güvenemiyoruz? sustukça tepemize biniyorlar..
ağzınıza sağlıkevet canım tabi araplarda idam var o sebeple kadınları el üstünde tutuyorlar..
idam tartışması bir kaç sayfa geride sen ordan devam et.
konu sahibi ben dur diyeceğim.. sen dur diyeceksin. biz kadınlar olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sayesinde önümüze sunulan özgürlüğümüze sahip çıkacağız. kadın olarak birbirimize sahip çıkacağız. sokakta şiddet görünce ses çıkaracağız aman üzerimize sıçramasın diye sustukça artar bunlar.
eşlerimize ses çıkaracağız. bunun için okuyan çalışan didinen gücünü eline alan kadın olacağız.
bol bol okuyacağız her yayını her kitabı..
yoksa idamla olacak işler değil. idam dediğin kör cahilin işi..
Aynı şeyi diyecektim.İdam gelir o da kadınlara uygulanır.Yine her türlü eziklenen biz oluruz.idamin bunlara gelecegine eminmisiniz ben hic sanmiyorum.
sonucta suandada ne bileyim muebbet hapis verilebilir di ama verilmiyor idamda bunlar icin gelmez bence.
Çok iyi güzel demişsiniz ama bu forumda bile kadınların tanımadıkları diğer kadınları ezmek için etmediği yorum kalmazken bunun yapılacağını mı düşünüyorsunuz?konu sahibi ben dur diyeceğim.. sen dur diyeceksin. biz kadınlar olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sayesinde önümüze sunulan özgürlüğümüze sahip çıkacağız. kadın olarak birbirimize sahip çıkacağız. sokakta şiddet görünce ses çıkaracağız aman üzerimize sıçramasın diye sustukça artar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?