Kadın cinayeti

Maalesef bizde 'ya benimsin ya da toprağın,erkek değil mi yapar elin kiri sadece' düşüncesi erkeklerimizin bilinç altına yerleştiği için daha çok çekeceğiz. İdam gelse ne olur bu kafalar olduğu sürece ne idam ne de ağır cezalar çözümü kökte aramak lazım. Kadına kötü davranan,şiddet uygulayan ve öldüren adam asla insan değildir çünkü iyilik kadına iyi davranmakla başlar. Kadına iyi davranan bir adam asla kötü olamaz. Görev yine dönüp dolaşıp erkekleri de yetiştiren kadınlara düşüyor.

Aynı şeyi diyecektim.İdam gelir o da kadınlara uygulanır.Yine her türlü eziklenen biz oluruz.
kadinin gönlü vardi diyip bizi asacaklar :))
dahada kotusu cocugun gonlu vardi diyip cocuklari asacaklar
allahin verdigi cani almayada pek merakliyiz kadinli erkekli toplumca kafayi degistirmeyi dusunmuyoruzda 2 metre yagli urgana guveniyoruz.

bu durumda da kadinlar 2 ye ayrildi maalesef haketti diyenlerle kimse tecavuzu hak etmez hakareti hak etmez diyenler olarak

Kadının adı var bu memlekette, hakkı, savunanı yok.

Tek türkiyede değil canim.
Ben avrupadayim ve eski.sevgilim beni aylarca stalkladi. Polise en az 100 kere bildirimde bulundum. Cevap hep ayni...
SUC ISLEMEDEN BİRŞEY YAPAMAYIZ. Yani illa o dayagi yicem...kafam cekicle ezilcek..
Tiksiniyorum böyle erkeklerden

Kim dur diyecek. Tabi ki biz!! Yine kadınlar. Erkek çocuklarımızı paşam, prensim, ağam, erkeğim diye yetiştirmeyi bıraktığımız zaman. Kız çocuklarımıza ayıp, yapma, günah, sen kızsın, baban ne der, sen yapamazsın, gezemezsin, gidemezsin, prensesim vs. demeyi bıraktığımızda bitecek. Çocuklarımıza cinsiyet ayrımını değil, iyi insan kötü insan ayrımını, merhametli ve merhametsiz ayrımını öğrettiğimizde bitecek. Kadınlar olarak birbirimize hasetle, kıskançlıkla, nefretle bakmayı kesip kız kardeşmişcesine yaklaştığımızda, kocasından dayak yediğinde 'erkektir yapar, erindir döver, aldatır' demediğimizde bitecek. Erkeğin kölesi gibi yemeğini yapıp, ütüsünü yapıp, temizliğini yapıp, cinsel ihtiyaçlarını görüp, çocuğunu doğurup, eğitim hayatımızdan, ekonomik özgürlüklerimizden feragat edip evde tıkılacağımıza hayatı paylaşıp el ele bütün sorunları aştığımızda bitecek.

bu durumda da kadinlar 2 ye ayrildi maalesef haketti diyenlerle kimse tecavuzu hak etmez hakareti hak etmez diyenler olarak
Ne yazık ki öyle. Yani "kutuplaştırıldık" bence. İş erkek annelerine de düşüyor ama ne yazık ki bazı kadınlar da erkek çocuk doğurunca şehzade doğurdum havasına girebiliyor her şeyi hak görüyor elinin kiri işte sen erkeksin çık tüm kızlarla sonra ben sana eline erkek eli değmemiş kız alıcam diyor falan filan bitmiyor işte neresinden tutsan elinde kalan konu...

ya az önce kadın cinayetiyle ilgili bir haber okudum izmirde çekiçle vurarak öldürmüş pislik herif o mu yoksa of Ya Rabbi

Hukuki süreç çok yavaş olduğu için hakkımızı savunamıyoruz
Benim mesela bi tehdit davam vardı mahkemem sonrası ev adresim ben ifadem yazan kağıt şikayetçi olduğum kişiye de verildi
Bunu sorup araştırınca gizlilik olmadığı için herşey açık oluyor denildi
Yani bazı şeyler bu kadar basit malesef
Bi kadın tehdit ediliyor ve dava bir yıl sonraya erteleniyor
Kimse de hakkını aramıyor dolayısıyla

Aynen katılıyorum . Çok doğru söyledin. Kafa değişmedikçe birilerinin idam edilmesinin bi anlamı Yok

Caydırıcı yontemler gerek.
Tecavuz cinayet vs gibi durumlara
Bunun icinde en kesin çozum... İDAM... !!!
Yoksa boyle suçları isleyenleri alip besleyelim vergilerimizle ohhh misss...
10 yil yatsin sonra supriz iyi hal vs hoppp senin benim yanimda keyif çatsin caniler..
Bu mudur ...
Elbette İDAM olsun ki caniler katiller sapiklar ömür billah bi halt edemesinler..
Arapları beğenmezsin bi git gor oraları. Dukkanları açik bırakip gidiyorlar mali calinacak kaygısı yok. Kadinlar serbest dolasiyor gece gunduz demeden rahat bir sekilde.
Haa evlilik leri cok eşlilik diyeceksin orada evlilikler yasal oranin kanunlarina gore.bizdeki kanunda tek eşlilik ve sınırsiz sevgili zina diz boyu..ooo ne ala memleket...

KALMIŞ BÖYLE DÜŞÜNEN KADIN TEBRİK EDİYORUM SİZİ SİZİN BİZİM GİBİ İNSANLAR DEĞİŞİMLERE SEBEB OLACAK

BURDA HEM İDAMI SAVUNUP HEMDE ARAP ÜLKERLERİNİ SAVUNUYORSUNUZ
DİYELİM ÜLKEYE İDAM GELDİ ÖNCE KİMLER İDAM EDİLECEK
SAPIKLAR TECAVÜZCÜLER HIRSIZLAR MI YOKSA DEVLETİN AYDIN İNSANLARI MI ? BİRAZ SAVUNDUĞUNUZ ŞEYLERİN İLERDE NELERE SEBEB OLACAĞINI DÜŞÜNÜN

Ben boyle haberlere dayanamıyorum uzuntumden hasta oluyorum kadının aılesı ne durumdadır kımbılır
Cok acı...

Suç evrenseldir denir ama adalet değil bence, öldükten sonra tecelli eden adaleti neyleyelim.

Şimdi haberlerde gördüm kadının kocası 26 yaş büyükmüş, 8 yaşında kızları varmış o mu. Yazık o kadıncağız niye 26 yaş büyük biriyle evlenmiş ki

Dimi kadın 33 adam 59 yaşındaymış. 8 yaşında çocuk olduğuna göre 25 yaşında evlenmiş kızcağız, ah keşke şu adama hiç bulaşmasaymış. Yazık değilmi gençliğine, o kart zamparaya hem kaç yılını vermiş hemde canından oldu şimdi.. pislik genç kızı kandırdı muhtemelen

o zaman git arabistanda yaşa.. kadına zerre değer vermeyen bir milletin ferdi ol.
kim neyi destekliyorsa da gitsin orda o şekilde yaşasın. bu ülkede olmayan şeyleri olması gerekiyormuş gibi göstermesin.
özgürlük sana bir kaç numara fazla geliyor belli ki.

o hak etti zihniyetini el birliği ile değiştirmemiz lazım. burayı baz olarak görme. birbirimizi görmediğimiz için yazı ile tam olarak anlaşamıyoruz tüm sorun bunlardan kaynaklanıyor. hani uzaktan ilişki yürüten sevgililerde anlaşamama olur ama yüzyüze geldiklerinde çözüm bulurlar ya o şekil. kadın kadının destekçisi olmalı. değişime önce kendimizden başlamalıyız.
herkesin kendi özgünlükleri çerçevesinde bir diğerinin özgürlüğüne zarar vermediği sürece istediği gibi yaşama hakkı vardır. mini etekli bir kadının varsa zararı anca kendinedir.. ve seçimleri kimseyi ilgilendirmez/ilgilendirmemeli..
biri de demiş ya zina dizboyu felan. bu da kimseyi ilgilendirmez. benim bir canım var hesabını beni yaratana veririm. yok mu inandığımız "öbür taraf".. hah işte ben bu dünyada kimseye zarar vermediğim sürece ne yaşadığım beni bağlar.
zihniyeti bu yönde değiştirmeliyiz. saygıyı sevgiyi önce kendimiz sonra çocuklarımıza öğretmeliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…