- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi veda_busem
-
kadinin gönlü vardi diyip bizi asacaklar :))Aynı şeyi diyecektim.İdam gelir o da kadınlara uygulanır.Yine her türlü eziklenen biz oluruz.
bu durumda da kadinlar 2 ye ayrildi maalesef haketti diyenlerle kimse tecavuzu hak etmez hakareti hak etmez diyenler olarakÇok iyi güzel demişsiniz ama bu forumda bile kadınların tanımadıkları diğer kadınları ezmek için etmediği yorum kalmazken bunun yapılacağını mı düşünüyorsunuz?
Yani ben de keşke böyle olsa diyorum ama diyelim kısa giyinmiş kendine göre bir kadını yolda adam sözle taciz etti diğer kadın da geçiyor o ara sizce bu kadın adama laf mı eder ne diyorsun sen terbiyesiz diye yoksa kadına bakıp kısa giydi hak etti mi der? Kutuplaştık bir kere tecavüz olaylarında bile erkekleri geçtim kadınlar ne işi var neden kısa giyindi kısa giydi hak etti derken ben yolda kalkıp da kadının diğer kadını savunacağını düşünemiyorum. En azından günümüz Türkiyesinde
Kadının adı var bu memlekette, hakkı, savunanı yok.
Ne yazık ki öyle. Yani "kutuplaştırıldık" bence. İş erkek annelerine de düşüyor ama ne yazık ki bazı kadınlar da erkek çocuk doğurunca şehzade doğurdum havasına girebiliyor her şeyi hak görüyor elinin kiri işte sen erkeksin çık tüm kızlarla sonra ben sana eline erkek eli değmemiş kız alıcam diyor falan filan bitmiyor işte neresinden tutsan elinde kalan konu...bu durumda da kadinlar 2 ye ayrildi maalesef haketti diyenlerle kimse tecavuzu hak etmez hakareti hak etmez diyenler olarak
kadinin gönlü vardi diyip bizi asacaklar :))
dahada kotusu cocugun gonlu vardi diyip cocuklari asacaklar
allahin verdigi cani almayada pek merakliyiz kadinli erkekli toplumca kafayi degistirmeyi dusunmuyoruzda 2 metre yagli urgana guveniyoruz.
evet canım tabi araplarda idam var o sebeple kadınları el üstünde tutuyorlar..
idam tartışması bir kaç sayfa geride sen ordan devam et.
konu sahibi ben dur diyeceğim.. sen dur diyeceksin. biz kadınlar olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sayesinde önümüze sunulan özgürlüğümüze sahip çıkacağız. kadın olarak birbirimize sahip çıkacağız. sokakta şiddet görünce ses çıkaracağız aman üzerimize sıçramasın diye sustukça artar bunlar.
eşlerimize ses çıkaracağız. bunun için okuyan çalışan didinen gücünü eline alan kadın olacağız.
bol bol okuyacağız her yayını her kitabı..
yoksa idamla olacak işler değil. idam dediğin kör cahilin işi..
KALMIŞ BÖYLE DÜŞÜNEN KADIN TEBRİK EDİYORUM SİZİ SİZİN BİZİM GİBİ İNSANLAR DEĞİŞİMLERE SEBEB OLACAKevet canım tabi araplarda idam var o sebeple kadınları el üstünde tutuyorlar..
idam tartışması bir kaç sayfa geride sen ordan devam et.
konu sahibi ben dur diyeceğim.. sen dur diyeceksin. biz kadınlar olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sayesinde önümüze sunulan özgürlüğümüze sahip çıkacağız. kadın olarak birbirimize sahip çıkacağız. sokakta şiddet görünce ses çıkaracağız aman üzerimize sıçramasın diye sustukça artar bunlar.
eşlerimize ses çıkaracağız. bunun için okuyan çalışan didinen gücünü eline alan kadın olacağız.
bol bol okuyacağız her yayını her kitabı..
yoksa idamla olacak işler değil. idam dediğin kör cahilin işi..
BURDA HEM İDAMI SAVUNUP HEMDE ARAP ÜLKERLERİNİ SAVUNUYORSUNUZCaydırıcı yontemler gerek.
Tecavuz cinayet vs gibi durumlara
Bunun icinde en kesin çozum... İDAM... !!!
Yoksa boyle suçları isleyenleri alip besleyelim vergilerimizle ohhh misss...
10 yil yatsin sonra supriz iyi hal vs hoppp senin benim yanimda keyif çatsin caniler..
Bu mudur ...
Elbette İDAM olsun ki caniler katiller sapiklar ömür billah bi halt edemesinler..
Arapları beğenmezsin bi git gor oraları. Dukkanları açik bırakip gidiyorlar mali calinacak kaygısı yok. Kadinlar serbest dolasiyor gece gunduz demeden rahat bir sekilde.
Haa evlilik leri cok eşlilik diyeceksin orada evlilikler yasal oranin kanunlarina gore.bizdeki kanunda tek eşlilik ve sınırsiz sevgili zina diz boyu..ooo ne ala memleket...
Tek türkiyede değil canim.
Ben avrupadayim ve eski.sevgilim beni aylarca stalkladi. Polise en az 100 kere bildirimde bulundum. Cevap hep ayni...
SUC ISLEMEDEN BİRŞEY YAPAMAYIZ. Yani illa o dayagi yicem...kafam cekicle ezilcek..
Tiksiniyorum böyle erkeklerden
Şimdi haberlerde gördüm kadının kocası 26 yaş büyükmüş, 8 yaşında kızları varmış o mu. Yazık o kadıncağız niye 26 yaş büyük biriyle evlenmiş kiMerhaba arkadaşlar... Dün mahallemizde gündüz saat 2 buçuk 3 sıralarında bir kadın evinde öldürüldü. Eski eşi yaptı deniliyor. Bir sürü polis cenaze aracı falan vardı. Kadının cesedini evden bir süre cikarmadilar inceleme için. Kadının kafasını cekiçle ezmiş adi herif. Bunlar ne zaman son bulucak. Bunlara kim dur diyecek?
Dimi kadın 33 adam 59 yaşındaymış. 8 yaşında çocuk olduğuna göre 25 yaşında evlenmiş kızcağız, ah keşke şu adama hiç bulaşmasaymış. Yazık değilmi gençliğine, o kart zamparaya hem kaç yılını vermiş hemde canından oldu şimdi.. pislik genç kızı kandırdı muhtemelenSadece yaş farkında olmuyor elbetteki ama insanlar kendi yaşlarına denk evlilik yapmalılar..
Bence kıskançlık cinayeti gibi bişey bu..
Haberlerde okuduğuma göre 26 yaş fark var arada..
Muhtemelen kıskançlık cinayeti..
Allah evlatlarını en iyi yerlere getirsin inşaAllah.,
Ne büyük travma o çocuk için..
Ben en çok o 8 yaşındaki çocuğa üzüldüm..
Hayatının baharındaki bir kadının vahşice yaşamına son veren ve 8 yaşındaki çocuğa bu travmayı yaşatan adam en ağır şekilde cezalandırılır umarım..
Caydırıcı yontemler gerek.
Tecavuz cinayet vs gibi durumlara
Bunun icinde en kesin çozum... İDAM... !!!
Yoksa boyle suçları isleyenleri alip besleyelim vergilerimizle ohhh misss...
10 yil yatsin sonra supriz iyi hal vs hoppp senin benim yanimda keyif çatsin caniler..
Bu mudur ...
Elbette İDAM olsun ki caniler katiller sapiklar ömür billah bi halt edemesinler..
Arapları beğenmezsin bi git gor oraları. Dukkanları açik bırakip gidiyorlar mali calinacak kaygısı yok. Kadinlar serbest dolasiyor gece gunduz demeden rahat bir sekilde.
Haa evlilik leri cok eşlilik diyeceksin orada evlilikler yasal oranin kanunlarina gore.bizdeki kanunda tek eşlilik ve sınırsiz sevgili zina diz boyu..ooo ne ala memleket...
Çok iyi güzel demişsiniz ama bu forumda bile kadınların tanımadıkları diğer kadınları ezmek için etmediği yorum kalmazken bunun yapılacağını mı düşünüyorsunuz?
Yani ben de keşke böyle olsa diyorum ama diyelim kısa giyinmiş kendine göre bir kadını yolda adam sözle taciz etti diğer kadın da geçiyor o ara sizce bu kadın adama laf mı eder ne diyorsun sen terbiyesiz diye yoksa kadına bakıp kısa giydi hak etti mi der? Kutuplaştık bir kere tecavüz olaylarında bile erkekleri geçtim kadınlar ne işi var neden kısa giyindi kısa giydi hak etti derken ben yolda kalkıp da kadının diğer kadını savunacağını düşünemiyorum. En azından günümüz Türkiyesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?