Kadın cinayetleri....

SchonerDuft

güncel : 62.90 hedef : 54
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
29.919
51.877
798
Cuma günü sabah saatlerinde kuzenimin ölüm haberini aldım. Beklenmeyen ani bir ölüm daha 34 yaşındaydı... aradan yarım saat geçiyor eşinin öldürdüğünü öğreniyoruz... aradan 5 dk geçiyor parçaladığını parçaların bir kısmını yengemin mezarına bir kısmını da yine mezarda bir yerlere gömdüğünü öğreniyoruz....
Boşanma davası açmış kuzenim istenmiyorsun işte be adam istenmiyorsun çek git hayatından niye zorluyorsun oğlunun annesi o ....
Nasıl bir soğuk kanlılık caniliktir psokopatliktir bu kafam almıyor beynim yandı kaç gündür....

Allah korkusu olmayan sapık ruhlu insanlar bunlar.Allah sabır versin mekanı cennet olsun kuzeninin.Ülkemizde kadın cinayetlerinin, tecavüz olaylarınin daha fazla ve ağır yaptırımları olmalı...Ateş düştüğü yeri yakmamalı

Allahin cezası.. Pislik... Senin malin mi sen mi getirdin o yaşa... Ahh o yavrucuk... O ne olacak.. ALLAHım yardımcısı olsun inşaallah cennetinde kavuştursun Rabbimiz ailesine sizlere sabir versin...

Off çok korkunç gerçekten kanım dondu okurken. Başınız sağolsun çok üzüldüm. Çocuk çok küçük değildir umarım annesiz kaldı garibim. Artık hayat boyu hem annesiz hem babasız. Sahip çıkabilecek bakabilecek yakinlari vardır insallah

Katılıyorum bizde elimizden geleni yapmak istiyoruz ceza konusunda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…