- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Hoş sohbeti vardı nasıl bileceksin ki hem kendi bile düşünmemiştir düşünmüş olsa aklına gelse bir önlem alırdı sanırımCok uzuldum... Allah hepinize sabir versinoglu icinde ayri bi uzuldum o canavar kendini onceden belli ediyomuydu ? Yani psikopat oldugunu ?
Cuma günü sabah saatlerinde kuzenimin ölüm haberini aldım. Beklenmeyen ani bir ölüm daha 34 yaşındaydı... aradan yarım saat geçiyor eşinin öldürdüğünü öğreniyoruz... aradan 5 dk geçiyor parçaladığını parçaların bir kısmını yengemin mezarına bir kısmını da yine mezarda bir yerlere gömdüğünü öğreniyoruz....
Boşanma davası açmış kuzenim istenmiyorsun işte be adam istenmiyorsun çek git hayatından niye zorluyorsun oğlunun annesi o ....
Nasıl bir soğuk kanlılık caniliktir psokopatliktir bu kafam almıyor beynim yandı kaç gündür....
Haberleri izleyemedim maalesef ...Bugün haberde gördüm cok canice pislik birşey allah sabır versin. Keşke bunlar olmasaydi ama keskeler anlamsız
Katılıyorum bizde elimizden geleni yapmak istiyoruz ceza konusunda ..Allah korkusu olmayan sapık ruhlu insanlar bunlar.Allah sabır versin mekanı cennet olsun kuzeninin.Ülkemizde kadın cinayetlerinin, tecavüz olaylarınin daha fazla ve ağır yaptırımları olmalı...Ateş düştüğü yeri yakmamalı
Inşallah gün yüzü görmez, birde çocukları varmış heralde fotoğrafta gördüm o cocuk icin büyük yikim. Çocuğa allah uzun mutlu bir ömur versinHaberleri izleyemedim maalesef ...
Sesimizi iyice duyurup alabileceği en yüksek cezayı almasını istiyoruz
Engellenemiyor ki böyle olaylar koruma talep edilse bile oluyorne güzel güleryüzlü bir kadınmış iş sahibi başarılı sonu böyle olmamalıydı çok üzüldüm gece gece ve kızdım engellenemediğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?