Kadın cinayetleri....

Ben de okumuştum bu haberi çok üzülmüştüm.Gencecik kıza,oğluna.Allah sabırlar versin insan yavrusunun anasına bunu nasıl yapabilir ki.Adam olsaydın zaten ayrılmazdı kadıncğız.
Iste onu anlama kapasitesi yok ki adamın takıntılı psikopat

Allah’ım sen yakınlarına sabır ver. Ölümün en kötülerinden rabbim sabır versin . Başınız sağ olsun. Nasıl bir psikopatlıktır. İnsan bir karıncaya kıyamazken nasıl sopuk kanlılık. Nutkum tutuldu !! Allah iki cihanda cayır cayır yaksın o psikopatı. Hiç mi anlamamış hiç mi önlem almadı yoksa güzel ülkemizin dengesiz kanun aksamasımı bu allah kahretsin

Okuyunca beynim durdu, başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. Bunu yapan varlığa insan demek istemiyorum, o cani olacak pislik umarım hayatının her saniyesini ızdırap içinde geçirir, söylenecek çok şey var da bizde bu kafa ve saçma sapan erkeklik adı altında yapılan baskılar devam ettikçe ne desek boş. Allah aşkına erkeklerimizi güzel yetiştirelim, onlar ağa paşa değil tıpkı kadın gibi birer insan ve aralarında zerre kadar fark yok. Umarım devletimiz bu pisliklere karşı daha ağır cezalar uygular,eğitim diyoruz yok olmuyor bari caydırıcı cezalar verin ki bu sapık zihniyet azalsın.

Önlem alınmadı bildiğimiz bu tabi babası abisi birşey biliyor muydu bilmiyoruz burası sır halen

Bu zihniyeti ne eğitim engeller ne de caydırıcı cezalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…