- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Amin .. çocugun daha haberi yok annem bizi bıraktı gitti sanıyorInşallah gün yüzü görmez, birde çocukları varmış heralde fotoğrafta gördüm o cocuk icin büyük yikim. Çocuğa allah uzun mutlu bir ömur versin
bu kadınlara ılk şıkayetınden itibaren araştırılıp yeni bir iş yer kimlik bile verilebilir.ben suçu yine ........... ya buluyorum.başka şeyler de yazarım da banlanırım yazamıyorum.Engellenemiyor ki böyle olaylar koruma talep edilse bile oluyor
Dayısında kalıyor oğlu daha 5 6 yaşlarındaOff çok korkunç gerçekten kanım dondu okurken. Başınız sağolsun çok üzüldüm. Çocuk çok küçük değildir umarımannesiz kaldı garibim. Artık hayat boyu hem annesiz hem babasız. Sahip çıkabilecek bakabilecek yakinlari vardır insallah
Sağlam bir çözüm olurdu iş imkanı ile verilirse muhteşem olurdu ama kadına değer verilmiyor ap açık ortadabu kadınlara ılk şıkayetınden itibaren araştırılıp yeni bir iş yer kimlik bile verilebilir.ben suçu yine ........... ya buluyorum.başka şeyler de yazarım da banlanırım yazamıyorum.
Idam çözümü olur böylelerinin işkence edilmeli böylesineUmarım en ağır şekilde çeker cezasını bazen diyorum ki neden idam cezası yok ?
Şok oluyorum kanım donuyo allah size ve ailesine sabır versin mekanı cennet olsun ..
Evet mersinde olan olay... aminMersin’de olan olay galibaAllah sabır versin dayanma gücü versin sevdiklerine. Mekanı cennet olsun :/
Gerçekten tüylerim diken diken oldu o küçük yavru ne olacak ileride annesinin nasıl ölduruldugunu öğrenince psikolojisi ne olacak soracak çok soru var inşallah müebbet yerIdam çözümü olur böylelerinin işkence edilmeli böylesine
engellese nolur dimi... Sanki fanusta mi yaşıyor sokakta karsisina yine cikar.bi vaz geciremediler.. Ceza yaaa agir ceza ver hayvanlaraEngellenemiyor ki böyle olaylar koruma talep edilse bile oluyor
Namusum için yaptım dicek paşalar gibi yaşarMerak edip haberlere baktim Allah cezasini versin. Nasil kiydin güzelim kadina o yavrucuk nasil üzüldü gulen yüzü soldu. İnşaallah ciğerlerin parcalanir. Geberirsin ama hapiste seni bi halt yemissim gibi karsilayan hemcinslerin vardır tabi. İnşaallah hepiniz geberir gidersiniz.
Düşünemiyorum o çocuğunun psikolojisini yalnızlığınıGerçekten tüylerim diken diken oldu o küçük yavru ne olacak ileride annesinin nasıl ölduruldugunu öğrenince psikolojisi ne olacak soracak çok soru var inşallah müebbet yer
İnşaallah hucreye atarlar pisligi. Allahim... O yavrunun bahtini açsın cok iyi yerlere gelsin inşaallah... Rabbim...Namusum için yaptım dicek paşalar gibi yaşar
Aklına koyduysa yapıyorlar bir şekilde ..engellese nolur dimi... Sanki fanusta mi yaşıyor sokakta karsisina yine cikar.bi vaz geciremediler.. Ceza yaaa agir ceza ver hayvanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?