Kadın cinayetleri....

Engellenemiyor ki böyle olaylar koruma talep edilse bile oluyor
bu kadınlara ılk şıkayetınden itibaren araştırılıp yeni bir iş yer kimlik bile verilebilir.ben suçu yine ........... ya buluyorum.başka şeyler de yazarım da banlanırım yazamıyorum.

Umarım en ağır şekilde çeker cezasını bazen diyorum ki neden idam cezası yok ?
Şok oluyorum kanım donuyo allah size ve ailesine sabır versin mekanı cennet olsun ..

Dayısında kalıyor oğlu daha 5 6 yaşlarında

bu kadınlara ılk şıkayetınden itibaren araştırılıp yeni bir iş yer kimlik bile verilebilir.ben suçu yine ........... ya buluyorum.başka şeyler de yazarım da banlanırım yazamıyorum.
Sağlam bir çözüm olurdu iş imkanı ile verilirse muhteşem olurdu ama kadına değer verilmiyor ap açık ortada

Umarım en ağır şekilde çeker cezasını bazen diyorum ki neden idam cezası yok ?
Şok oluyorum kanım donuyo allah size ve ailesine sabır versin mekanı cennet olsun ..
Idam çözümü olur böylelerinin işkence edilmeli böylesine

Reactions: csi
Merak edip haberlere baktim Allah cezasini versin. Nasil kiydin güzelim kadina o yavrucuk nasil üzüldü gulen yüzü soldu. İnşaallah ciğerlerin parcalanir. Geberirsin ama hapiste seni bi halt yemissim gibi karsilayan hemcinslerin vardır tabi. İnşaallah hepiniz geberir gidersiniz.

Idam çözümü olur böylelerinin işkence edilmeli böylesine
Gerçekten tüylerim diken diken oldu o küçük yavru ne olacak ileride annesinin nasıl ölduruldugunu öğrenince psikolojisi ne olacak soracak çok soru var inşallah müebbet yer

Namusum için yaptım dicek paşalar gibi yaşar

Gerçekten tüylerim diken diken oldu o küçük yavru ne olacak ileride annesinin nasıl ölduruldugunu öğrenince psikolojisi ne olacak soracak çok soru var inşallah müebbet yer
Düşünemiyorum o çocuğunun psikolojisini yalnızlığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…