- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Inşallah birileri çıkar ş....diye dua ediyorum hücre ona güvenli alan gibi gelirİnşaallah hucreye atarlar pisligi. Allahim... O yavrunun bahtini açsın cok iyi yerlere gelsin inşaallah... Rabbim...
Gördüm fotoğrafını içim parçalandı çok canice daha fazla yazıp okuyamiyacagim allahım sabır versin çok etkilendimBirde kuzenimin bir elimde engel vardı kızlar kendini savunmamıştır bile
Takıntılı psikopat işte ...Öldürünce ellerine ne geçiyor bu it oğlu itlerin? İstemiyor işte kadın seni defol git ne diye öldürüyorsun
Şu zaman da cımbızla seçeceksin koca adayını ya da dediğiniz gibi evlenmeyeceksin hoş evlenmedin diye vurup kesecek çıkarGencecik insan, yaşayamadığı koca bir hayat var önünde(( çok dokundu bu olay abna, o gülümseyen yüz, yaşanacak onlarca güzel yılı vardı oysa. Kadınlar belki dd hiç evlenmemeli, resmen evlilik " dikkat tehlike var" yazısı ile uyarı verilerek yapılmalı
arabamı yandan geçerken boydan çizene korkudan inip hop sen neyaptın diyemiyorum bu ülkede hava kararıncaŞu zaman da cımbızla seçeceksin koca adayını ya da dediğiniz gibi evlenmeyeceksin hoş evlenmedin diye vurup kesecek çıkar
O hatayı yapmamak gerek birinin arabasına zarar verecek aciz bir insan ise herşey beklenirarabamı yandan geçerken boydan çizene korkudan inip hop sen neyaptın diyemiyorum bu ülkede hava kararınca
5 6 yaşlarında çocukNe kadar beddua etsem az Allah'ın belası insana.
başınız sağolsun. Çocuk kac yasinda peki
Canim benim ya.5 6 yaşlarında çocuk
Cuma günü sabah saatlerinde kuzenimin ölüm haberini aldım. Beklenmeyen ani bir ölüm daha 34 yaşındaydı... aradan yarım saat geçiyor eşinin öldürdüğünü öğreniyoruz... aradan 5 dk geçiyor parçaladığını parçaların bir kısmını yengemin mezarına bir kısmını da yine mezarda bir yerlere gömdüğünü öğreniyoruz....
Boşanma davası açmış kuzenim istenmiyorsun işte be adam istenmiyorsun çek git hayatından niye zorluyorsun oğlunun annesi o ....
Nasıl bir soğuk kanlılık caniliktir psokopatliktir bu kafam almıyor beynim yandı kaç gündür....
Konu sahibi, benim de sizin gibi bir yakın akrabam katledildi. Üstelik kocası olacak şerefsiz kendini de öldürdü.
Her konuya yazıyorum, TVde gördüğümüz kadın cinayetleri çok uzak geliyor ama katiller aramızda, hatta pek çok insanın yatağının öteki ucunda
Ben bu kadar kadın cinayetini ve HiÇBİR ADİM ATİLMAMASİNİn tamamen bir devlet politikası olduğunu düşünüyorum. Salt hükümet eleştirisi değil çünkü bizim kaybimiz mevcut hükümetten bile çok sene daha önceydi.
A hükümeti b hükümeti değil kesinlikle bahsettigim. Genel olarak ataerkil yapı pompalaniyor. Kadınlar güçsüz gösteriliyor, çok basitinden dizideki sigarayı buzluyorlar ama herkesçe benimsenen karakterler güle oynaya kadinlari dövebiliyor.
Ergenlerin hayal dünyasına hitap eden yayınlarda hep bir 'maço güçlu erkek' var. Kadınlar hep çiçek, edilgen...herşey erkeğin elinde.
'biz seversek mezAra kadar severiz', 'ya benimsin ya kara toprağin', 'onsuz yaşayamam' gibi cümleler zaten bir neslin sloganı oldu!
Hiç bir TV yayınında doğru dürüst boşanan kadın yok mesela. Ama şiddet gören, kaçırılan, tehdit edilen, tecavüz edilen,aldatilan kadın gırla...insanlar şiddeti normalleştirsin diye can hıraş çalışıyorlar...
Ayrıca bunca olay oluyor, erkek şiddetinde her geçen gün daha da dibe batan,kadınlarını koruyamayan bir ülke. Daha yılın başından beri 300den çok kadın katledilmiş. Ama hala bir acil eylem plani yok. Umurlarında bile değil. Ödül gibi ceza veriyorlar.
Mesela daha geçen senenin haberi... Adam ayrıldığı eşini arabaya bindirmiş ve yolda bicaklayarak katletmiş. Verdigi ifade: "konuşmak için arabaya bindik. Ben çocuklarimla görüşmek istediğimi soyledim, bana o çocuklar senden değil, bilmemkimin çocukları dedi"
Adam Ağır tahrik indirimi aldı, yattığı zamanlara saydilar ve hapisten çıktı.
Hem bir kadını öldür, hem ölü kadın arkasından olayı yalan yanlış iftiralarla anlat hem de affedil...
Ben bunu anlayamıyorum... Katillerin ekmeğine yağ sürdürmekten başka ne işe yarıyor ki bu?
Ayrıca sadece birkac ay önce 'cocuk istismarların önlenmesi için araştırma komisyonu kurulması" onerisi oy çokluğuyla reddedildi.
Helin Palandökenin (17), katilinin internetten aldığı silahla katledilmesi sonrasi "bireysel silahlanma araştırılsın
komisyonu kuralim ve sorunu birlikte çözelim. Yoksa cinayetler artarak devam eder" önerisi oy çokluğuyla reddedildi.
Kadınlara - kadın cinayetlerine yönelik verilen öneriler oylamalarda reddediliyor.
Ben bunu anlayamıyorum ve bu yüzden artık bunca kadın cinayetine gözünü kapatmanın kasıtlı - bilerek istenerek yapılan birşey olduğunu duşunuyorum.
Bir adım atılmadığı sürece maalesef hepimiz erkek şiddeti kurbanı adayiyiz...
Sizin de başınız sağolsun, çocuk henüz çok küçük ama okul çağı gelince Darüşşafakaya sokmaya çalışın lutfen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?