Kadın cinayetleri....

Böyle haberleri gördükçe cok kötü oluyorum.Allahim kimsenin başına vermesin.

siz de Allah kelimesini kullanmışsınız yönetici hanım. dini yorum yapmışsınız...
Dini içerik derken baş sağlığı mesajlarından bahsetmediğimi üyeler anladı, siz de anlarsınız.

Hanımlar sizler anladınız beni, konu dağıtmadan çekileyim.

Cemal Kaşıkçı cinayetinden esinlenmiş....

Keske haberlerde cinayet sekilleri açık acik anlatılmasa da bu cinayetler bu kadar artmasa...

Başınız sagolsun, kadınlar olarak hepimizin başı sağolsun...

SchonerDuft başınız sağ olsun, Allah sabır versin okuyunca çok üzüldüm Ateş düştüğü yeri yakıyor

Hanımlar,
sizden ricam topiğe dini veya siyasi yorumlar yazmayın olur mu?
Teşekkür ederim abla ....
Gerçekten öyleymiş herkesin acısı düştüğü yerde.....
Cemal Kaşıkçı cinayetinden esinlenmiş....

Keske haberlerde cinayet sekilleri açık acik anlatılmasa da bu cinayetler bu kadar artmasa...

Başınız sagolsun, kadınlar olarak hepimizin başı sağolsun...
Hayır cinayeti 4 5 aydır planlıyormuş nasıl giderim hangi yollardan gidersem mobeseye yakalanmam şeklinde ince ince plan kurmuş bir haberden esinlenilmemiş

Kendimi sizin yerinize koydum gözlerimden yaşlar boşaldı.. teselli edecek söz bulamıyorum... dilerim o aşağılık pislik en ağır hastaliklarla acılar içinde kıvranarak sürünerek can verir...

Tüm kadın cinayetlerine içimiz parçalanıyor ama dolaylı da olsa insanın tanıdığı birinin veya yakınlarının başına gelmesi daha bir kötü etkiliyor, okuduğumdan beri o cani katile etmediğim hakaret kalmadı, birkaç yıl evvel çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın kız kardeşi de bir caninin elinde can verdi Anneciği epey süre psikolojik destek aldı, sizleri kuzeninin ailesini düşünüyorum da teselli edecek sözcük yok Biz hayatlarımıza devam ediyoruz ya ölen kadınların aileleri, hepsinin ciğeri yanıyor

Dilerim ve umarım kuzeninin cani katili dahil kadınları öldüren tüm caniler gün yüzü göremesin, ölmek lütuf bunlara, ölemesinler aldıkları her nefes azap olsun.

Konuyu gece okudum sabaha karsı, haberi okumadan uyudum Ruyam da kuzenimin kocası tarafından olduruldugunu gordum, suanda dizimin bagı cozulmus gıbı bosluga dustum. Sabahta haberi okudum, habere gizlilik kararı gelmıs. Butun bunlar olup biterken cocuk nerede peki,hıc anlamadım

Kendimi sizin yerinize koydum gözlerimden yaşlar boşaldı.. teselli edecek söz bulamıyorum... dilerim o aşağılık pislik en ağır hastaliklarla acılar içinde kıvranarak sürünerek can verir...
aminnnnnn
sizinde başınız sağolsun anne için çok daha kötü çok daha can yakıcı . yengem öleli 10 seneden fazla oluyor iyi ki kızının bu halin görmedi duymadı diyoruz anne yüreği kaldıramaz yengem hiç kaldıramazdı
olayı yapyor maktulü boş odaya koyuyor oğlunu uyuttuktan sonra yapacaklarına devam ediyor

Kelimelerim tükendi ne yazsam bilemiyorum. Ama içimden en ağır hakaretleri ediyorum. Allah sabır versin çok zor. Dün haberlerde görmüştüm. Şimdi okuyunca yine içim yandı. Sizi ve ailesini düşünemiyorum bile.

Nasıl bu kadar soğuk kanlı kalabılıyor cok sasırıyorum , yanı ayrıl sen kendı hayatını kur o kendı hayatını kursun neden yanı olduruyorsun . Hapıste cok ya da az yatsa da bızler gıbı hayatları olmayacağı asıkar omur boyu bununla yasayacak ,neden doğru yasamak varken bu yolu secıyorlar hıc anlamıyorum

biz çok kötüyüz toparlamak uzun zaman alacak maleses
zaten bu tr vahşetleri yapanların hesabı 2 3 sene yatar çıkarım düşüncesi sonrasını hesap etmiyorlar tabi
bu ülke nereye gidiyor

aklım almıyor artık

kadınlar,çocuklar,hayvanlar ...
uçurumdan düşüyor sanırım

Başınız sağolsun, Allah sabır versin sizlere.
Bir erkegi egitirseniz bir kişiyi eğitmiş olursunuz,bir kadini egitirseniz bir nesli egiymis olursunuz diye sevdiğim bir söz var.
Maalesef ülkemizde önüne gecilemeyen bir kısır döngü var,kv daha önce kendi kocasından ve kv den çekmiş, kendi oğlunu intikam makinesi gibi yetiştirmiş,oğlu evkeniyor ağırlıklı olarak anne ile bir olup eşine baskı yapiyor,oğlunun evlendiği es yine ben çektim oğlum sahip çıkar bla bla bla bu döngü böyle devam ediyor.
Takip ettiğim kadarıyla da burada forumda eşine sahip çıkan erkek bir yada iki tane idi gerisi hep anneden yana tavır alıyor,o kadar klasik olmuş ki eşi kendine sahip çıktığı ve ailesi ile kavga ettiği halde foruma yazan arkadaş boşanmayı düşünüyor. Gerekli uyarılar cevap olarak verilmişti.
Maalesef kadının düşmanı başka bir kadın hiç değişmiyor. Bu kv oluyor, iş arkadaşı oluyor,ikinci kadın oluyor ama hep kadın oluyor.
Erkeği de kadınida anne büyütüp yetiştiriyor ve karakter genellikle 7 yaşına kadar şekillenmiş oluyor,bu yaştan sonra baba veya aile psikopat bile olsa anne yeterli donanımı yüklediğinde o çocuk psikopat olmuyor.

Ben de okumuştum bu haberi çok üzülmüştüm.Gencecik kıza,oğluna.Allah sabırlar versin insan yavrusunun anasına bunu nasıl yapabilir ki.Adam olsaydın zaten ayrılmazdı kadıncğız.

Tüm boşanıp eşinin tehlike olduğunu anlayan kadınlar yüz naklini ücretsiz yaptırabilmeli bir yolu olmalı ve kadınlar bu canilerden kendini kurtarabilmeli.

Bir kadını eğitirseniz bir nesli eğitmiş olursunuz çok güzel cümle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…