- 12 Temmuz 2006
- 58.913
- 225.089
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Böyle haberleri gördükçe cok kötü oluyorum.Allahim kimsenin başına vermesin.Cuma günü sabah saatlerinde kuzenimin ölüm haberini aldım. Beklenmeyen ani bir ölüm daha 34 yaşındaydı... aradan yarım saat geçiyor eşinin öldürdüğünü öğreniyoruz... aradan 5 dk geçiyor parçaladığını parçaların bir kısmını yengemin mezarına bir kısmını da yine mezarda bir yerlere gömdüğünü öğreniyoruz....
Boşanma davası açmış kuzenim istenmiyorsun işte be adam istenmiyorsun çek git hayatından niye zorluyorsun oğlunun annesi o ....
Nasıl bir soğuk kanlılık caniliktir psokopatliktir bu kafam almıyor beynim yandı kaç gündür....
Dini içerik derken baş sağlığı mesajlarından bahsetmediğimi üyeler anladı, siz de anlarsınız.siz de Allah kelimesini kullanmışsınız yönetici hanım. dini yorum yapmışsınız...
Teşekkür ederim abla ....SchonerDuft başınız sağ olsun, Allah sabır versin okuyunca çok üzüldüm Ateş düştüğü yeri yakıyor
Hanımlar,
sizden ricam topiğe dini veya siyasi yorumlar yazmayın olur mu?
Hayır cinayeti 4 5 aydır planlıyormuş nasıl giderim hangi yollardan gidersem mobeseye yakalanmam şeklinde ince ince plan kurmuş bir haberden esinlenilmemişCemal Kaşıkçı cinayetinden esinlenmiş....
Keske haberlerde cinayet sekilleri açık acik anlatılmasa da bu cinayetler bu kadar artmasa...
Başınız sagolsun, kadınlar olarak hepimizin başı sağolsun...
AminBaşınız sağolsun Allah önce evladına ve tüm ailenize sabır versin böyle adamların soyu kurusun yazık çok gençmiş hemde bir anne mekanı cennet olsun
Tüm kadın cinayetlerine içimiz parçalanıyor ama dolaylı da olsa insanın tanıdığı birinin veya yakınlarının başına gelmesi daha bir kötü etkiliyor, okuduğumdan beri o cani katile etmediğim hakaret kalmadı, birkaç yıl evvel çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın kız kardeşi de bir caninin elinde can verdiTeşekkür ederim abla ....
Gerçekten öyleymiş herkesin acısı düştüğü yerde.....
Hayır cinayeti 4 5 aydır planlıyormuş nasıl giderim hangi yollardan gidersem mobeseye yakalanmam şeklinde ince ince plan kurmuş bir haberden esinlenilmemiş
aminnnnnnKendimi sizin yerinize koydum gözlerimden yaşlar boşaldı.. teselli edecek söz bulamıyorum... dilerim o aşağılık pislik en ağır hastaliklarla acılar içinde kıvranarak sürünerek can verir...
sizinde başınız sağolsun anne için çok daha kötü çok daha can yakıcı . yengem öleli 10 seneden fazla oluyor iyi ki kızının bu halin görmedi duymadı diyoruz anne yüreği kaldıramaz yengem hiç kaldıramazdıTüm kadın cinayetlerine içimiz parçalanıyor ama dolaylı da olsa insanın tanıdığı birinin veya yakınlarının başına gelmesi daha bir kötü etkiliyor, okuduğumdan beri o cani katile etmediğim hakaret kalmadı, birkaç yıl evvel çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın kız kardeşi de bir caninin elinde can verdiAnneciği epey süre psikolojik destek aldı, sizleri kuzeninin ailesini düşünüyorum da teselli edecek sözcük yok Biz hayatlarımıza devam ediyoruz ya ölen kadınların aileleri, hepsinin ciğeri yanıyor
Dilerim ve umarım kuzeninin cani katili dahil kadınları öldüren tüm caniler gün yüzü göremesin, ölmek lütuf bunlara, ölemesinler aldıkları her nefes azap olsun.
olayı yapyor maktulü boş odaya koyuyor oğlunu uyuttuktan sonra yapacaklarına devam ediyorKonuyu gece okudum sabaha karsı, haberi okumadan uyudum Ruyam da kuzenimin kocası tarafından olduruldugunu gordum, suanda dizimin bagı cozulmus gıbı bosluga dustum. Sabahta haberi okudum, habere gizlilik kararı gelmıs. Butun bunlar olup biterken cocuk nerede peki,hıc anlamadım
Nasıl bu kadar soğuk kanlı kalabılıyor cok sasırıyorum , yanı ayrıl sen kendı hayatını kur o kendı hayatını kursun neden yanı olduruyorsun . Hapıste cok ya da az yatsa da bızler gıbı hayatları olmayacağı asıkar omur boyu bununla yasayacak ,neden doğru yasamak varken bu yolu secıyorlar hıc anlamıyorumaminnnnnn
sizinde başınız sağolsun anne için çok daha kötü çok daha can yakıcı . yengem öleli 10 seneden fazla oluyor iyi ki kızının bu halin görmedi duymadı diyoruz anne yüreği kaldıramaz yengem hiç kaldıramazdı
olayı yapyor maktulü boş odaya koyuyor oğlunu uyuttuktan sonra yapacaklarına devam ediyor
biz çok kötüyüz toparlamak uzun zaman alacak malesesKelimelerim tükendi ne yazsam bilemiyorum. Ama içimden en ağır hakaretleri ediyorum. Allah sabır versin çok zor. Dün haberlerde görmüştüm. Şimdi okuyunca yine içim yandı. Sizi ve ailesini düşünemiyorum bile.
zaten bu tr vahşetleri yapanların hesabı 2 3 sene yatar çıkarım düşüncesi sonrasını hesap etmiyorlar tabiNasıl bu kadar soğuk kanlı kalabılıyor cok sasırıyorum , yanı ayrıl sen kendı hayatını kur o kendı hayatını kursun neden yanı olduruyorsun . Hapıste cok ya da az yatsa da bızler gıbı hayatları olmayacağı asıkar omur boyu bununla yasayacak ,neden doğru yasamak varken bu yolu secıyorlar hıc anlamıyorum
uçurumdan düşüyor sanırımbu ülke nereye gidiyor
aklım almıyor artık
kadınlar,çocuklar,hayvanlar ...
Bir kadını eğitirseniz bir nesli eğitmiş olursunuz çok güzel cümleBaşınız sağolsun, Allah sabır versin sizlere.
Bir erkegi egitirseniz bir kişiyi eğitmiş olursunuz,bir kadini egitirseniz bir nesli egiymis olursunuz diye sevdiğim bir söz var.
Maalesef ülkemizde önüne gecilemeyen bir kısır döngü var,kv daha önce kendi kocasından ve kv den çekmiş, kendi oğlunu intikam makinesi gibi yetiştirmiş,oğlu evkeniyor ağırlıklı olarak anne ile bir olup eşine baskı yapiyor,oğlunun evlendiği es yine ben çektim oğlum sahip çıkar bla bla bla bu döngü böyle devam ediyor.
Takip ettiğim kadarıyla da burada forumda eşine sahip çıkan erkek bir yada iki tane idi gerisi hep anneden yana tavır alıyor,o kadar klasik olmuş ki eşi kendine sahip çıktığı ve ailesi ile kavga ettiği halde foruma yazan arkadaş boşanmayı düşünüyor. Gerekli uyarılar cevap olarak verilmişti.
Maalesef kadının düşmanı başka bir kadın hiç değişmiyor. Bu kv oluyor, iş arkadaşı oluyor,ikinci kadın oluyor ama hep kadın oluyor.
Erkeği de kadınida anne büyütüp yetiştiriyor ve karakter genellikle 7 yaşına kadar şekillenmiş oluyor,bu yaştan sonra baba veya aile psikopat bile olsa anne yeterli donanımı yüklediğinde o çocuk psikopat olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?