Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Toplantıdaydım da sabah hazırlanırken biraz yanlış ifadem olmuş yani biraz değişik yürüyüş vs yapmak gerekiyor taksim de ben yapamadımne gibi şeyler gördünüz .. bende üye olmayı düşünüyorum
o saatte dışarda ne işin var lafını büyüklerimizde yaşıtlarımızda fazlası ile zikrediyor malesef ....Aynen böyle..
Hukukun ve dinin kadına tanıdığı haklardan haberi dahi olmayan ve öğretilmiş dogmaları inanç sandığı için, kocaya hayır demenin itaatsizlik ve çok büyük günah olduğunu savunan kadın sayısı o kadar çok ki..
' O saat de sokakta ne işi vardı' cümlesini en çok kadınların ağzından duyuyoruz..
Gündüz vakti markette adam alışveriş arabamı tekmeledi.. '' Hani öncelik benim, buralar benim... Kadın halinle ne işin var senin çarşıda pazarda'' tavrı ile... O kadar griptim ve çıngar çıkarmaya mecalim yoktu ki es geçtim.. Pişmanım..
o taraftan kimseyi kabul etmedi abisi cenazeye gelmek istemişler ama ne yüzle gelecekler ki ..Başınız sağolsun çok üzüldüm.Bunu yapan şerefsizin ailesi ne diyor acaba?Mesela annesi.."ben nasıl bir cani yetiştirmisim,bunu nasıl yapar,elleri kırılsın,kahrolsun" vs diyebildimi?
Yoksa "benim oğlum akli başında biridir o kadın onu deli etmeseydi bunu yapmazdı"mı diyor?
Çok üzgünüm günahını almak istemem ama bence oğlunu savunuyordur..
Bu canileri yetiştiren anneler ERKEK! çocukları dünyaya geldiği ilk günden itibaren "sen adamsin,sen aslansın,sen her şeyi yaparsın,kadına baş eğme gerektiğinde masaya yumruğunu vur sesini kesmezse patlat bi tane!"diyerek yetiştiren anneler..
O masum kadınları savurunurken bile yine kadınları suçluyorum şu anda ama gerçek bu.Agac yaşken eğilir sözü doğru değil mi?
Kadınların dertleri bitmiyor evet.Kv derdi,geçim derdi,koca derdi vs..butun bunların arasında dünyaya akli başında, efendi, kendini bilen,kadına değer veren,ince ruhlu ve vicdanı kuvvetli bir evlat yetiştirmenin hepsinden daha önemli olduğunu bu haberleri gördükçe daha iyi anlıyorum.
Artık verilecek cezaların bir önemi yok.Meselenin kökten çözümü için iyi evlatlar yetiştirmek zorundayız..
öldüğünden çok ölüm şekli ............. çok acı çekmiştirAh ne acıne acı bir sevdiğini kaybetmek. İnsan ölüme dayanamazken böyle canice bir sona nasıl dayanır. Ama üzülmeyin ilahi adalet öyle bir günde tecelli edecek ki o insan müsveddesinin kaçacak bir deliği bile olmayacak.
anladım teşekkür ederim aydınlatma içinToplantıdaydım da sabah hazırlanırken biraz yanlış ifadem olmuş yani biraz değişik yürüyüş vs yapmak gerekiyor taksim de ben yapamadım
Bilemeyiz canım öyle düşünme. Görünenler bu dünya için geçerli. Mesela öldürülen çocukları düşün. Allah hiç günahsız yavruya acı çektirir mi? Biz ölümün gerçek yüzünü göremeyiz. Zahiri olanla esas olan farklı olabilir. Belki de hiç hissetmedi hiç acı çekmedi. Azrail belki de çok güzel göründü gözüne. Belki mutlulukla gitti öbür dünyaya. Bu dünya gelip geçici. İnşallah bu yaşadıkları günahlarına kefaret olur da ebedi cennete mutlulukla koşar.öldüğünden çok ölüm şekli ............. çok acı çekmiştir
allah razı olsun ...Bilemeyiz canım öyle düşünme. Görünenler bu dünya için geçerli. Mesela öldürülen çocukları düşün. Allah hiç günahsız yavruya acı çektirir mi? Biz ölümün gerçek yüzünü göremeyiz. Zahiri olanla esas olan farklı olabilir. Belki de hiç hissetmedi hiç acı çekmedi. Azrail belki de çok güzel göründü gözüne. Belki mutlulukla gitti öbür dünyaya. Bu dünya gelip geçici. İnşallah bu yaşadıkları günahlarına kefaret olur da ebedi cennete mutlulukla koşar.
Kuzeniniz için hepimiz birer fatiha okuyalım inşallah. Görenler de okur umarım.
devletin birşey yapmasını beklemek çok yanlış görünen köy kılvuz istemez ... onca çocuk tecavüzcüsü var bağırmadığı için rızası var deniyorsa ; kadın erkeğin istediğini yapmak zordunda zihniyeti varken üstelik katiller elini kolunu sallayarak geziyorsa adalet ölmüş demektir ölen bir şeyi diriltmek uzun bir süreç....Devletimiz neden kadınları koruyacak etkin bir çözüm yolu bulmuyor ya??! Çok garip bir şey mi istiyoruz anlamıyorum.
Yıllardır kaç bin kadın hayatındaki erkekler tarafından öldürüldü, yapılan tek bir icraat yok bu konuda. He gün mecliste nafaka konusunu tartışmayı biliyorlar ama. Resmen kimsenin umrunda değil ölen kadınlar.
Bu yüzden kadınlar artık silahlansın. Artık kurban olan hep biz olmayalım.!!
çocuk eğtimenin dersleri olmalı sanırım o zaman bir nebze de olsa iyi insanlar artarToplum içinde niye bu kadar çok psikopat eş var
Erkek çocuklarını büyütürken nerede yanlış yapıyoruz.neyi yanlış öğretiyoruz
Toplum olarak bu konularda bilinçlenmemiz sart
Gerçekten bu tatlı dilli sinsi yılanlardan midem bulanıyor,o kadar nezaketli o kadar beyfendi görünurlerki gerçek kişiliğini görünce şok gecirirsinizHoş sohbeti vardı nasıl bileceksin ki hem kendi bile düşünmemiştir düşünmüş olsa aklına gelse bir önlem alırdı sanırım
Aslında aile sosyal politikalar ve halk eğitim merkezlerinde eğitimler var fakat zorunlu olmaliçocuk eğtimenin dersleri olmalı sanırım o zaman bir nebze de olsa iyi insanlar artar
haberlere dün verildi svcılık haberlere çıkmasın falan demiş önce sanırım saklamak için olayı sonra yalan haber çıkınca niye sessiz kalıyorum dedi abisi ve konuşmaya başlandı
alsın abla en ğır cezayı da alsın en vahşi insanların arasına da düşsün her gün işkence çeksin ş.....
evet mlesef
bağlantı kuruldu yarın adliye önünde toplanıyoruz sesimizi ne kadar duyurursak
aynen zorunlu olmalı canım ben ilk defa duydum bunu bilmiyordum meselaAslında aile sosyal politikalar ve halk eğitim merkezlerinde eğitimler var fakat zorunlu olmali
inşallah abla ankradan kadın kolları geldi bayağı gündemdeymiş ankarda inşallah sağlam bir ceza alır en pis insanlar ile bir koğuşa düşerİnşallah canım benim,vicdanlı bir hakime denk gelirde ömür boyu hapis cezası alır.
inşallah abla ankradan kadın kolları geldi bayağı gündemdeymiş ankarda inşallah sağlam bir ceza alır en pis insanlar ile bir koğuşa düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?