- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
- 83
- Konu Sahibi FairyTale89
-
Ac twitter hesabi detayli paylasilmasini rica et paylasilirMerhaba herkese 2 senedir süren giden bir davam var olay burda yazılacak gibi değil bir kadın desteği , kadın kolları , baro kadın dayanışma hattı her ne ise arkamda durmadan bir sonuca ulaşamıcam zaten bir çok kadın kolları ile ilgili federasyona mail attım durumumu anlattım aradım konuştum ama kimse ilgilenmedi
Telefonda sadece yaşadığım durumun çok vahim kötü bir olay olduğunu ellerinden geleni yapacaklarını söyleyip bir daha dönüş alamadım.
çevrenizde ya da bildiğiniz bir kadın derneği var mı dava boyunca benim arkamda duracak , beni savunacak sesimi duyurmamda yardımcı olacak ? Kadın derneği derken şiddet gören kadınların başına kötü şeyler gelen kadınların sesini duyurmalarına yardımcı olanlar nasıl ulaşabilirim kime ulaşabilirim ? Şimdiden teşekkürler.
Mor cati ile irtibata gecebilirsiniz. Hafta ici sali gunu haric, 02126569696 arayin lutfen. Agustos ayinda evden calisiliyor,hafta sonu ise kapali.Merhaba herkese 2 senedir süren giden bir davam var olay burda yazılacak gibi değil bir kadın desteği , kadın kolları , baro kadın dayanışma hattı her ne ise arkamda durmadan bir sonuca ulaşamıcam zaten bir çok kadın kolları ile ilgili federasyona mail attım durumumu anlattım aradım konuştum ama kimse ilgilenmedi
Telefonda sadece yaşadığım durumun çok vahim kötü bir olay olduğunu ellerinden geleni yapacaklarını söyleyip bir daha dönüş alamadım.
çevrenizde ya da bildiğiniz bir kadın derneği var mı dava boyunca benim arkamda duracak , beni savunacak sesimi duyurmamda yardımcı olacak ? Kadın derneği derken şiddet gören kadınların başına kötü şeyler gelen kadınların sesini duyurmalarına yardımcı olanlar nasıl ulaşabilirim kime ulaşabilirim ? Şimdiden teşekkürler.
kademe mail atmıştım sadece dönüş oldu bir psikolog la görüştürdüler öyle kaldı o da.Ayşe Arman'a mail atmayı da deneyebilirsiniz. Onun röp. Yaptığı davalar olumlu sonuca ulaşıyor genelde. Muhtemelen çok okunup güçlü bir kamu desteği oluşturuyor çünkü.
Bir de Kadem geliyor aklıma. Oraya başvurdunuz mu?
Hiçbir sosyal medya hesabım yok açamıyorum da işte korkudan ama biliyorum sosyal medya da sesini duyarabilenlerib olduğunu.ahbap'ın iş birliği yaptığı dernekler var.utanıyorsanız eğer utanmayın, size bunu yaşatanlar utansın.twitterdan flood yapın destek verelim
Mor çatıya da mail attım.Durumumu anlattım telde psikolojik destek verdiler sağolsunlar avukat bir bayan da sorularımı cevapladı bu da bu şekilde kaldı.Mor cati ile irtibata gecebilirsiniz. Hafta ici sali gunu haric, 02126569696 arayin lutfen. Agustos ayinda evden calisiliyor,hafta sonu ise kapali.
Keşke İstanbul’da olsam evet belki sesimi duyurabilirsin şuan yaşadığım şehirde kadına yönelik hiç bir birim yok adliyenin kadın haklarından başka.Allah yardımcınız olsun.
istanbul barosu kadın hakları merkezi :0212 393 07 00 (mesai saatlerinde arayabilirsiniz, avukat atanması talebi için)
Bu aşağıda alıntıladıklarım da istanbul barosu sayfasından :
" ......
AİLE İÇİ ŞİDDETE MARUZ KALMIŞ VE KORUNMA TALEBİ İLE MÜRACAAT EDEN KADINLARIN NÜFUS KAĞITLARI İLE GELMESİ YETERLİDİR!...
Merkez Büromuz
Adres: İstiklal cad. Orhan Adli Apaydın sok. No:8 Kat:2-3 Beyoğlu/İstanbul
Tel: (0212) 393 08 29
Faks: (0212) 245 83 67
Bakırköy Şubemiz
Adres: Osmaniye M. Şirin Sk. No:28/32 Bakırköy/İstanbul
Tel: (0212) 393 08 14
Faks: (0212) 570 90 14
Gaziosmanpaşa Şubemiz
Adres: Merkez Mah. Eyüp Yolu Ecla Sok. No:7 Gaziosmanpaşa/İstanbul
Tel: (0212) 393 08 20
Faks: (0212) 616 88 57
Kartal (Anadolu Yakası) Şubemiz
Adres: İstanbul Anadolu Adalet Sarayı (Kartal) B Blok -4. Bodrum Katı, Kartal/İstanbul
Tel: (0216) 585 21 61
Faks: (0216) 939 20 09
Büyükçekmece Şubemiz
Adres:Ekinoba Mah. Necip Fazıl Kısakürek Sokak No:29 D:4 Büyükçekmece/İstanbul
Tel: (0212) 393 08 23
Faks0212) 863 11 02
Çağlayan Kadın Hakları Merkezi Şiddeti Önleme Bürosu (Adli Yardıma bağlı)
Adres:Çağlayan Adalet Sarayı Çağlayan/İstanbul
Tel: (0212) 393 07 84
Faks0212) 240 04 12
Ümraniye (Anadolu Yakası) Şubemiz
Adres:Saray Mah. Alemdağ Cad. 175/B D.4 Ümraniye/İstanbul
Tel0216) 585 21 91 - (0216) 585 21 92
Faks0216) 630 25 47
Yeşilköy Şönim (Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi )
Adres: Yeşilköy Halkalı Cad. No:30 Yeşilköy / İSTANBUL
Tel: (0212) 465 21 96 – 97
..."
Benim de Avukat Feyza Altun geldi aklıma. Bir dönem takip ediyordum, ona ulaşan kadınlara yardım ediyordu. Gerçi bir müddettir takip etmiyorum, takipçi sayısı da fazlalaşmıştı. Şimdi durum nedir, ne kadar ilgilenir bilmiyorum.Feyza Altun ' a yazsanız. Ben hoşlanmıyorum ama yardımcı oluyor sanırım. Ya da yardımcı olacak kişilere doğrudan ulaşabilir ,konunuz ilgi çekiciyse(onlara göre)
illa haberlik olacak yani. oda yaralanıp ölünce sanırım.Feyza Altun ' a yazsanız. Ben hoşlanmıyorum ama yardımcı oluyor sanırım. Ya da yardımcı olacak kişilere doğrudan ulaşabilir ,konunuz ilgi çekiciyse(onlara göre)
Evet öyleydi ama başka ile yerleştim yaşadığım sıkıntılardan dolayı. Küçük bir ildeyim o yüzden maalesef burada yok.Profilinizde Ankara'da ikamet ettiğiniz yazıyor, baro ile görüştünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?