kadın doğum Beşiktaş şişli levent civarı özel hastane

Nurellanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
32
5
86
35
Hanımlar merhaba levent beşiktaş şişli civarı önereceğiniz özel hastane ve doktor söylermisiniz? Sigorta ve mümkünse çok aşırı pahalı olmayan biraz araştırma içerisindeyiz Türkiye hastanesinden memnun kalmadım daha doğrusu ilk bebişimin kalbinin atmadığını orda öğrendik öle karardı gözümüzde yardımcı olabilir misiniz

Özel polikliniği yanlış hatırlamıyorsam 200 TL ama Okmeydanı polikliniğine gidersen 80 TL ama telefonla randevu alamıyor Sun Dr. Sadece pazartesi çarşamba ve cuma günleri poliklinikde oluyor. Sabah 8.30 da gidip listeye ismini yazdirmalisin. Belki karşılaşırız. Ben de oraya gidiyorum

Anladım teşekkür ederim bugünü atlatırsam hamileliği ilan edecem Ama gebe değilsem bile rutin kontrole gitmek istiyorum

Arkadaşlar merhaba ben de leventte oturuyorum, Şişli Beşiktaş Levent civarı çok pahalı olmayan orta düzey bir özel hastane arayışındayım gebelik takibi için. Tecrübelerinizi payalaşırsanız çok sevinirim. Okmeydanı biraz mesafeli ama yine de onu da değerlendiricem. :)

Canım ben biraz bakındım özel levent hastanesi fena değil ama ordaki doktor ayrılmış 70 tl idi muayene ücreti kolan international şişlide oda op. Dr 100 tl imiş ama gitmedim oraya sadece araştırdım ufak çaplı bende seninle aynı dertteyim :)

Levent hastanesini biliyorum ben gittim bir kaç kez başka polikliniklerine. Kapasitesi küçük buna göre de pahalı bir hastane acilde bir serum taktılar bir iğne yaptılar 200 lira aldılar.

Liv var etilerde orası da yakın bana ama oradan da millet acayip şikayetçi. Buluruz heralde bir yer ya. Ben şu anda gebe değilim ama olma ihtimalim var. O yüzdey bir doktor bulup öncesi ve sırasında takibini yapmak istiyorum.

Bende öyleyim inşAllah hamiş olutuz ben 4 ay önce gebelik geçirdim kürtaj oldum 8.haftada kalbi durdu. Bi türlü doktor bulamamıştım içime sinen en son türkiye hastanesine gitmiştim orada iyi aslında ama kötü haberi ordan alınca soğumuştum. :)

Kısmetimizde ne zaman varsa o zaman gerçekleşir :) biz hesaplar yapıyoruz da bir aksilikler çıkıyor olmuyor ya da hiç istemediğimiz anda oluyor belli olmuyor. Türkiye hastanesini ben de iyi diye duymuştum. Sen de soğumuşsun ama hastane ile ilgili bir durum değil ki bu. Kızmetinizde yakın zamanda vardır inşallah.

Senin hamile olma ihtimalin benden daha yüksek. Ben ilk defa iki haftadır korunmayı bıraktım. Olmaz heralde bizim hemen. 3 4 ayda anca oluyormuş.

Aynen ya sadece kötü bi tecrube oldu. Orda yengem doğum yapmıştı. Kısmet verende alan da Allah. Bu arada folik asit içmeye başla baya faydalı oluyormuş :)

Aynen ya sadece kötü bi tecrube oldu. Orda yengem doğum yapmıştı. Kısmet verende alan da Allah. Bu arada folik asit içmeye başla baya faydalı oluyormuş :)
Onu da iki haftadır içiyorum. Solgar ın folik asitini aldım. Eşim de içiyor benle birlikte. Vitamin neticede bir çeşit B-Vit.

Onu da iki haftadır içiyorum. Solgar ın folik asitini aldım. Eşim de içiyor benle birlikte. Vitamin neticede bir çeşit B-Vit.
İnşAllah güzel haberleri alırız benim bu hafta yumurtlama günlerim Allah izin verirse inşAllah ramazanın yüzü suyu hürmetine bebişlerimiz olur

İnşAllah güzel haberleri alırız benim bu hafta yumurtlama günlerim Allah izin verirse inşAllah ramazanın yüzü suyu hürmetine bebişlerimiz olur
Ramazanda da bu iş için uğraşmak biraz tuhafıma gidiyor ama :/ kaç yaşındasınız bu arada söylemek zorunda değilsiniz. Siz baya çok istiyorsunuz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…