- 11 Ocak 2017
- 32
- 5
- 86
- 35
- Konu Sahibi Nurellanur
-
27 yaşındayım :) 1 senelik evliyim. Bi kez o duyguyu tadınca evet istiyoruz çok hemde:) Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Siz kaç yaşındasınızRamazanda da bu iş için uğraşmak biraz tuhafıma gidiyor ama :/ kaç yaşındasınız bu arada söylemek zorunda değilsiniz. Siz baya çok istiyorsunuz. :)
29 sayılırım az kaldı :) 3 yıllık evliyim ben de :) kısmet bakalım ne zaman olursa 2 haftayla olacak değil de Allah bilir27 yaşındayım :) 1 senelik evliyim. Bi kez o duyguyu tadınca evet istiyoruz çok hemde:) Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Siz kaç yaşındasınız
Allah gönlüne göre versin :)29 sayılırım az kaldı :) 3 yıllık evliyim ben de :) kısmet bakalım ne zaman olursa 2 haftayla olacak değil de Allah bilir
Türkiye hastanesi de çok güzelOraya hiç gitmedim sadece bi fiyat ve netten araştırdım.
Evet güzel temiz ilgili bi hastane sadece kötü bi anım olmuştu :) çevrede en iyisi o gibi fiyat olarakta ortalamaTürkiye hastanesi de çok güzel
Bahçesi çok güzel birdeEvet güzel temiz ilgili bi hastane sadece kötü bi anım olmuştu :) çevrede en iyisi o gibi fiyat olarakta ortalama
Eşimle bebişin kalp sesini orda duymaya gitmiştik bahçesini görünce ayy doğumda refakatçi rahat eder bende dolaşırım yazın ohh miss sonra bebiş meğerse dünyaya gelmek istememiş bende o an o bahçeden hastaneden aoğudum ama zaman geçti ya bide Allahın taktiri giderim yine sanırımBahçesi çok güzel birde
Allah ın takdiri o canım ben de Yeni yüzyıl üniversite sine gidiyorum orda erken Doğum yaptım kendine tapular yaratmak yerine acı hatıra diyip kaçma orda yeni güzel hatıraların olsun inşEşimle bebişin kalp sesini orda duymaya gitmiştik bahçesini görünce ayy doğumda refakatçi rahat eder bende dolaşırım yazın ohh miss sonra bebiş meğerse dünyaya gelmek istememiş bende o an o bahçeden hastaneden aoğudum ama zaman geçti ya bide Allahın taktiri giderim yine sanırım
Zaten bulunduğum bölgede en makulu türkiye diğerleri ya aşırı pahalı yada polikilinik kıvamında bi hamiş olayımda artık tecrubelendimAllah ın takdiri o canım ben de Yeni yüzyıl üniversite sine gidiyorum orda erken Doğum yaptım kendine tapular yaratmak yerine acı hatıra diyip kaçma orda yeni güzel hatıraların olsun inş
Türkiye Hastanesinin fiyatlarındaki nasıl peki?Zaten bulunduğum bölgede en makulu türkiye diğerleri ya aşırı pahalı yada polikilinik kıvamında bi hamiş olayımda artık tecrubelendimsenin bebiş iyidir inşAllah :)
100 tl idi sigorta fiyatı ortalama 70-100 arası zatenTürkiye Hastanesinin fiyatlarındaki nasıl peki?
Peki doğum bir bilginiz var mı?100 tl idi sigorta fiyatı ortalama 70-100 arası zaten
Malesef o aşamaya gelemedik bilgim yokPeki doğum bir bilginiz var mı?
Yengeniz orda doğum yaptı demiştiniz o yüzden sordum :) yanlış anlamayınMalesef o aşamaya gelemedik bilgim yok
Evet onun özel sağlık sigortası vardı muayeneye sadece katılım payı veriyodu 15 tl gibi bişi doğum hiç bilmiyorum 10 yıl oldu gerçi doğum yapalı :)Yengeniz orda doğum yaptı demiştiniz o yüzden sordum :) yanlış anlamayın
Ne kadar zormuş bu hastane doktor bulmakTürkiye hastanesi SSK li 110 TL muayene ücreti ve adım atmam bebeğin gelişmediğini 3 hafta boyunca anlayamadı herşey iyi gidiyor diyorlardı. Halbuki 3 hafta önce gelişim durmuş.
Ben kolana gidiyorum cnm yoğun bir hastane ama ilgileniyorlar temiz güzel benceKolan hastanesi nasıl ki ?
Ozel sağlık sigortam var benim canım tam bilmiyorum oyuzden ama tahlil için 50 TL istemişlerdi sigortasız kan ve idrar icinPeki fiyatları nasıl? Tahliller ya da muyane vs. A aslimaslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?