kadın doğum uzmanı - başak sel hakkında

REDPUMA

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
32
0
16
İstanbul
Arkadaşlar selam. Ne zormuş doktor seçimi. Central hospital Başak Sel hakkında şu anda kontrollere giden , doğum yapmış arkadaşlar bilgi verebilir mi ? Lütfen çok önemli 16 haftalık hamileyim. Acil karar vermeliyim ?

Merhaba;
Benımde doktorum klınıkte oldugu ıcın sıkıntı yasıyorum. O sebepten doktorumu degıstırmeye karar verdım. Dogumumu Central de yapmaya karar verdım ama dogum ve takıbım ıcın henuz doktor secemedım. Aslında Fıgen hanım ve Basak Hanım arasında kaldım. Ne olur bılgılerınızı ve deneyımlerınızı paylasın.

Merhaba,
Ben subat 20!2'de basak hanimda dogum yaptim, kendisini internetteki yorumlar uzerine tercih ettim, hastanenin adini ilk kez o zaman duymustum. Iyikide tercih etmisim. Preeklemsiydim ama hic panik olmadim cunku cok sakin bir dr, tansiyondan dolayı sezeryan oldum. Çok iyi bir süreç geçirmiştim. Hemşirelerden de çok memnun kaldım, emme sorunu vardı oğlumun ve çok yardımcı oldular, mamaya başlatmadılar, benimle birlikte dakikalarca emsin diye uğraştılar, hastanede her emzirmede hemşire geliyordu yardıma, eve gidince emziremiycem diye korkmaya başlamıştım :)

Şu anda 24 haftalik hamileyim yine basak hanima gidiyorum.
Randevulari 1 ay onceden almak gerekiyor yoksa istedigin gune ve saate bulmak cok zor oluyor.
Cevremde de bir cok arkadasima tavsiye ettim, hepsi memnun kaldi :KK66:
Ins yardimcı olabilmişimdir ;)

Merhaba,
Ben subat 20!2'de basak hanimda dogum yaptim, kendisini internetteki yorumlar uzerine tercih ettim, hastanenin adini ilk kez o zaman duymustum. Iyikide tercih etmisim. Preeklemsiydim ama hic panik olmadim cunku cok sakin bir dr, tansiyondan dolayı sezeryan oldum. Çok iyi bir süreç geçirmiştim. Hemşirelerden de çok memnun kaldım, emme sorunu vardı oğlumun ve çok yardımcı oldular, mamaya başlatmadılar, benimle birlikte dakikalarca emsin diye uğraştılar, hastanede her emzirmede hemşire geliyordu yardıma, eve gidince emziremiycem diye korkmaya başlamıştım :)

Şu anda 24 haftalik hamileyim yine basak hanima gidiyorum.
Randevulari 1 ay onceden almak gerekiyor yoksa istedigin gune ve saate bulmak cok zor oluyor.
Cevremde de bir cok arkadasima tavsiye ettim, hepsi memnun kaldi :KK66:
Ins yardimcı olabilmişimdir :KK66:
Cevabın ıcın cok tesekkur ederım. Gercekten okudugum zaman ıcım rahatladı. Ilk hamılelıgım oldugu ıcın sanırım herseyı cok sorguluyorum. :)

merhaba benim dogum doktorumda basak hanimdi.kendisi cok sakin sen birsey sormadan konuşmuyor bile sessiz biri.2013 te dogum yaptim normal istedim cok şükür hersey yolunda idi normal oldu.cok zor bir dogum oldu ama memnunum yani.tavsiye ediyorum ben son 1 ay doğuma kalinca gitmistim.netten arastirip cevreye de sorduk iyi yorumlar alinca gidelim dedik.tavsiye ediyorum.hayırlı sağlıklı bi sekilde kucağına alırsın inşallah bebisini.

merhaba benim dogum doktorumda basak hanimdi.kendisi cok sakin sen birsey sormadan konuşmuyor bile sessiz biri.2013 te dogum yaptim normal istedim cok şükür hersey yolunda idi normal oldu.cok zor bir dogum oldu ama memnunum yani.tavsiye ediyorum ben son 1 ay doğuma kalinca gitmistim.netten arastirip cevreye de sorduk iyi yorumlar alinca gidelim dedik.tavsiye ediyorum.hayırlı sağlıklı bi sekilde kucağına alırsın inşallah bebisini.
Normal doğum istyorum başak hanım doktorum bana anlatır mısınız nasıl geçti doğum süreci epidural oldu mu

Back
X