- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Hanım,Kadınlarımızda askerlik mesleğini yapıyor,gece o soğuklarda nöbet tutuyor,sabah evine gelip bebesine bakıyor,evinin işini hallediyor,eş geliyor birde onunla ilgilrniyor.,
Savaş pilotu kadınlarımız var,kalksında buna de eşit demesin ..
Bana kalkıpta kadın ve erkek aynı işi yapamaz ifadesini kullanmasın..
Hanım,
bu haber için demiyorum genel olarak kadın sorunlarına, kadın konularına bakınca kimse kadına çiçek böcek muamelesi yapılmasını söylerken yaşanan gerçekleri görmezden gelmesin lütfen, kadın şöyledir böyledir, kadın anadır, kadın narin bir çiçektir, kadın sevilmeli, öpülüp koklanmalıııı, yok efendim kadın bir köşede oturmalı, kadına adalette eşitlik sağlanmalı gibi sözler söylenir söylenir, çalışan kadının elinden maaş kartı alınır, kadın kayınvalide kayınpeder koca üçlüsü tarafından evire çevire dövülür, kadın canına tak der boşanmak ister ya çocuklarının elinden alınmasıyla ya öldürülmekle tehdit edilir, kadın sokakta bıçaklanır o nasıl bir hırssa 50-60 bıçak darbesi alır, kadının düğün takıları kolundan sökülürcesine alınır, kadın işyerinde çalışır gelir birde evde çalışır akşam kıymetli mabadını koltuğa koyup maç seyreden adam tv önünden geçen kadına bir çekil yaaa tanker gibi oldun televizyonu kaplıyorsun deyip hakaret eder, yalnızca sapıkların mı dini sorgulanıyor, kadını Allah yarattı demeden hastanelik edene kadar döven koca sülalesinin dini ne oluyor acaba?
kesinliklebende eşitliğe her zaman karşı olmuş biriyim
bana göre kadın erkek eşitliği olmamalı kadın üstünlüğü olmalı
ne alaka şimdi soruyorum size bu yazdığınızla haberin?eveeet demek ki malum partiyi tutan kadınları itip kakmak serbest olacak maden eşit olmadıklarına inanıyorlar o zaman onları da dışlayabiliriz?
Biz kendi kendimizi eziyoruz, erkeğe hacet kalmıyor, evlenirsin kayınvaliden ezer görümcen ezer, üstüne birde oğulcuklarıyla bir olup döver, çalışırsın hemcinsin ben güzelim, ben kariyer sahibiyim, ben senden üstünüm der ezer, yaşam koçu kocana 2. eş seç bacı der ezer, ehhhh yetti be deyip eşinden ayrılırsın sokakta komşu kadınlar parmağınla gösterip bu kadın kocasından ayrılmışşşşş deyip bakışlarıyla ezer, erkeğe gerek kaldı mı ezilmek için.çevremde çoğunlukla kadınların ezildiğini görüyorum..emekli maaşları olsa dahi yada maaşları ezilen kadın çoğunlukta..
Biz kendi kendimizi eziyoruz, erkeğe hacet kalmıyor, evlenirsin kayınvaliden ezer görümcen ezer, üstüne birde oğulcuklarıyla bir olup döver, çalışırsın hemcinsin ben güzelim, ben kariyer sahibiyim, ben senden üstünüm der ezer, yaşam koçu kocana 2. eş seç bacı der ezer, ehhhh yetti be deyip eşinden ayrılırsın sokakta komşu kadınlar parmağınla gösterip bu kadın kocasından ayrılmışşşşş deyip bakışlarıyla ezer, erkeğe gerek kaldı mı ezilmek için.
Hanım,
bu haber için demiyorum genel olarak kadın sorunlarına, kadın konularına bakınca kimse kadına çiçek böcek muamelesi yapılmasını söylerken yaşanan gerçekleri görmezden gelmesin lütfen, kadın şöyledir böyledir, kadın anadır, kadın narin bir çiçektir, kadın sevilmeli, öpülüp koklanmalıııı, yok efendim kadın bir köşede oturmalı, kadına adalette eşitlik sağlanmalı gibi sözler söylenir söylenir, çalışan kadının elinden maaş kartı alınır, kadın kayınvalide kayınpeder koca üçlüsü tarafından evire çevire dövülür, kadın canına tak der boşanmak ister ya çocuklarının elinden alınmasıyla ya öldürülmekle tehdit edilir, kadın sokakta bıçaklanır o nasıl bir hırssa 50-60 bıçak darbesi alır, kadının düğün takıları kolundan sökülürcesine alınır, kadın işyerinde çalışır gelir birde evde çalışır akşam kıymetli mabadını koltuğa koyup maç seyreden adam tv önünden geçen kadına bir çekil yaaa tanker gibi oldun televizyonu kaplıyorsun deyip hakaret eder, yalnızca sapıkların mı dini sorgulanıyor, kadını Allah yarattı demeden hastanelik edene kadar döven koca sülalesinin dini ne oluyor acaba?
Munecim,Biz kendi kendimizi eziyoruz, erkeğe hacet kalmıyor, evlenirsin kayınvaliden ezer görümcen ezer, üstüne birde oğulcuklarıyla bir olup döver, çalışırsın hemcinsin ben güzelim, ben kariyer sahibiyim, ben senden üstünüm der ezer, yaşam koçu kocana 2. eş seç bacı der ezer, ehhhh yetti be deyip eşinden ayrılırsın sokakta komşu kadınlar parmağınla gösterip bu kadın kocasından ayrılmışşşşş deyip bakışlarıyla ezer, erkeğe gerek kaldı mı ezilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?