Kadın erkek eşitliği var mı sizce?

eşit değil maalesef..... yaratılış olarak kadınlar daha naziktir ama bu eşitlik sosyal yasantıda da saglanamıyor... gerek sosyal konum gerek din gerek tabular vs bir sürü etmen bunları tetikliyor işte.... bir de bizim ülkemizde tam tetikliyor

ayyy inanmıyorum nasıl bir ahlak nasıl bir düşünce Amannnn Rabbim karşılaştırmasın bu sapıklarla. off offf Nereye gidiyor bu insanlar, ne oluyor Allah aşkı, iman, edep, haya kalmadı :85:

Son düzenleme:

malesef kadınlarımız hep yapıcı olma tarafında, erkekler yıkıcı...

yok canım kusur ne demek..üstü örtülmüşleri paylaşıyoruz..

Eşitlik yoktur, buna inanmayanlardanım.. Eşitlik kelimeside gereksizdir bence. Kadın-erkek değil, tüm insanlar arasında eşitlik yoktur.

Hak vardır..

.......

Allah sabır versin arkadaşınıza.. Beddua edilmesinden hiç haz almam ama ''arkadaşımın haykırışı'' deyince taa içime oturdu : Dilerim Rab'bimden fazlasıyla acı çekerek gebersin o insan sıfatındaki mahlukat. !

bence yok kesinlikle idelaist kadın atılımcılarda yok bu şekilde nasıl ilerleriz bilmiyorum
her gün kadınlara uygulanan şiddet ekranlarda devlet ne yapsın her eli sopalı kocanın başına bir polis dikemez ya
kadınlarımızada çok iş düşüyo gelirine göre çocuk yap çoğalma aş eğtim veremeyeceksen yapma çocuk bıkıp dövüp itme sonra
birde anneler aman oğlum tabak kaldırmasın aman pısrık olmasın diye erkek çocuklarını şımartıyorlar sonra kendi odun kocaları gibi birer erkek yetiştiriyolarki kendi başları yandığı gibi başka kadınlarında canı yansın...

aynen öyle! oğullar kıymete biniyor. sonra kadın aldatılır kaynanaya söyler. bizde zamanında çektik erkektir yapar olur. neden bu kadar el üstünde tutuluyor anlamıyorum. eskiden eve para getiriyor falan derlerdi şimdi kadında çalışıyor yine değeri "0"

birde erkekte şu düşünce var bn çok kez denemişimdir..bn naparsam yapayım bu kadın beni affeder yine sever bırakmaz bırakamaz ..küçük dağları kendileri yarattılar ya..haspalarım..

Teşekkür ederim bende etmek istemem ama ediyor insan acısından! iyiler hep çekiyor cefayı. kötüler yaşıyor bu dünya da..

kadin erkek esitligini ne bakimdan istiyorsunuz? yapi itibariyle bu zaten mümkün degil.. düsünce, akil, fikir derseniz insan olarak herkes esit.. baska esitlik istiyorsaniz, kimseye sen bayansin sunu yapamazsin denmiyor, isteyen istedigi bölümü üniversitede kazaninca okuyabiliyor, isteyen istedigi yerde yasiyor..vs...
Bayan olmanin getirdigi bir kisitlama vardir elbette, ama bu sadece bizim toplumumuzda varolan birsey degilki...avrupa denilen yer dahil, heryerde ama heryerde var..olay icimizde bitiyor arkadaslar..
cöküs varsa bu sadece bizim toplumumuzda degil, heryerde var.. baska ülkelerde neler neler oluyor, karsilastirma yapmadan keske hersey direk bizim topluma maledilmese ne iyi olacak..
siz iyi ya da kötü birseyi gerceklestirmeye karar verirseniz bu kadinliktan erkeklikten cok insanliga bakiyor...sevgiler

birde erkekte şu düşünce var bn çok kez denemişimdir..bn naparsam yapayım bu kadın beni affeder yine sever bırakmaz bırakamaz ..küçük dağları kendileri yarattılar ya..haspalarım..

neyine güvendiklerini birde anlasak ya .. dehşetül azamlar onlar. heyy Allahım sonra kadın gidince mülayim kocayı oynuyorlar. pişman, perişan modunda. kadınalr yine belki düzelir diye bir ümitle yine işkenceye maruz kalıyorlar. bi çözümü olsa keşke olsa..

canım türkiyede cinsel açlık var doğuda hala bazı geri kalmış illerimizde hala kumalık ve başlıkla dedelere bile kız verme akraba evliliğibeşik kertmesi gibi olaylar var
kadın kendi tercihini kendi yapamaz aileye saygısızlık olur babaya abiye dedeye
sanki tapulu malları
kızlık meselesi dert topiğinde çok çıkıyo erkekler hiç tasalanmıyo kızlar yok hamlile kalmış evlilik dışı bebeğini aldırmış sevgilisi oralı bile olmamış ve üstüne terk etmiş
,erkek düşünüyormu yasak bir ilşki yaşadım şimdi ne yaparım diye...

Ben de üniversite son sınıfta okuyorum her gün beyazıta gidiyorum orda bir sürü turist görüyorum 10 turistten belki 1-2 si bakıyor anca ama 10 tane türkten inanın 8' i odun gibi bakıyor resmen bu hayvan, türk diyorsun üstelik çok da normal giyinmeme rağmen. Ha bu arada o yabancı turstlerden bakan 1-2 kişi de genelde ya arap ya da afrika kökenli insanlardan çıkıyor. İnsanlar arasında ayrım yapmak gibi olacak ama cidden çoğu yabancı erkek bakmıyor sonuçta.Onların gözü onların nefsi yok mu bizimkiler gibi hemen farklı bir cinsi görünce yicek gibi bakmıyorlar ya da taciz filan etmiyorlar yani.

Son düzenleme:
siz diğer topikleri okumadınız sanırım köydeki öğretmen hanımları
baba bizi okut diyen kızları ve okutmayan babaları
kız okumamış ev kızı 16 yaşında babası münasip gördü birini ne yapabilir
şunu unutmayın genel olmasa bile biz gelenekçi bir toplumuz....

evt sizde haklısınız..mesela kadın boşanmak istiyor erkek sokak ortasında tekme yokat girişip dahada kötüsünü yapaıyor... ve kadında erkek aldattı diye onu kökten çözüm hadım edebiliyo ..yeterki isteyelim deli damarımız tutmasın..

evet kısa etek giyen bayanlara çölde su görmüş gibi ağzının suyunu akıta akıta bakıyorlar rahatsız ediyorlar bakışlarıyla. saysak saysak bitiremeyiz aslında. kadın erkek eşit diyorlar ya anlamıyorum evet belki sosyal haklar çalışma gibi bazı durumda eşit sayılıyoruz. iş yerinde birçok kadın tacize uğruyor. hiç iş yerinde tacize uğrayan erkek gördünüz mü??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…