Kadın-erkek eşitsizliği

so sorry

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
17 Temmuz 2018
4.610
7.490
158
Arkadaşlar merhaba. Babaannemler 4 erkek ve 3 kız kardeşler. Erkek kardeşler kadınlardan imza alıp babadan kalma mirası bölüşmek istiyorlar. Babaannem hariç tüm kızlar bu duruma karşı çıkmış. Babaannem kız kardeşlerini imza verelim diye ikna etmiş sonunda. Hepsi 65 yaş üstü olduğu için akli melekeleri yerindedir raporu almak gerekiyor. Erkek kardeşler kız kardeşler için hastaneden randevu almışlar. Babaannem dışında Dr hepsine akli melekeleri yerindedir diye rapor vermiş. Bu arada babaannem 80 yaşında. Ben sağlıkçı olduğum için babaannemin erkek kardeşleri babamla haber göndermiş kızın sağlıkçı, ablama akli dengesi yerindedir raporu alsın demişler. Çocukları babaannemin imza vermesini istemiyor ama babaannemi de ikna edemiyoruz. Bu kurullarda, kişilerin akli dengesi yerinde bulunmazsa da bunu belirten rapor veriliyor mu? Babaanneme mahkeme kararı ile vasi atanmasını isteme dışında ne yapabiliriz? Deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Güncelleme: Bir başka dr bulup, usulsüzce babaannemin imzasını almışlar. Son durum bu.

Son düzenleme:
Bu devirde kaldi mi boyle seyler ya
Bence rusvetle vs akli yerinde raporu alinir turkiyede , neler neler oluyor o da halledilir
Bence cocuklari vesayet davasi acsin
Miras ne ise tum kardeslerin hakki var , sinir oluyorum boyle seylere
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Rüşvetle falan alabilinir mi? Bu konuda deneyimi olan var mı acaba diye konuyu açtım.

Nasıl düşünülebiliyor böyle şeyler. Aklım almıyor. Kadın bir evden diğerine aktarılan mutfak eşyası. Resmen insan ve evlat olarak görülmüyor.
kusura bakmayın sert konuştum bu benim hassas olduğum bir konu.
size nasıl yardımcı olurum onu da bilemiyorum. Ne desek dinlemeyecekler. Hele de işin ucunda para olunca iyice işler çirkinleşiyor. Yazık bu kadınlara. Babaanneniz etki altında yılların etkisi hem de. Umarım size ikna olur.

Nasıl düşünülebiliyor böyle şeyler. Aklım almıyor. Kadın bir evden diğerine aktarılan mutfak eşyası. Resmen insan ve evlat olarak görülmüyor.
kusura bakmayın sert konuştum bu benim hassas olduğum bir konu.
size nasıl yardımcı olurum onu da bilemiyorum. Ne desek dinlemeyecekler. Hele de işin ucunda para olunca iyice işler çirkinleşiyor. Yazık bu kadınlara. Babaanneniz etki altında yılların etkisi hem de. Umarım size ikna olur.
Ben de sinir oluyorum böyle şeylere. Maalesef kadınlar kendi kendini değersizleşitiriyor. Halbuki hakkımı sana neden vereyim, herkes hakkını alsın diyebilirler ama hepsi paşa paşa imza vermeye gidiyor. Bir de benden babaannem için sahte rapor alıp suçlarına ortak olup, işlerini kolaylaştırmamı bekliyorlar.

Baskalarini suclamak kolay,

siz burada ben bu islere girismem deyip size onerilen teklifi neden tamamen reddetmiyorsunuz da yapilabilirligini soruyorsunuz ben anlamadim acikcasi.

Onun disinda babaanneniz zaten haksiz, nasil diger kiz kardeslerini de ikna etti ki.

Baskalarini suclamak kolay,

siz burada ben bu islere girismem deyip size onerilen teklifi neden tamamen reddetmiyorsunuz da yapilabilirligini soruyorsunuz ben anlamadim acikcasi.

Onun disinda babaanneniz zaten haksiz, nasil diger kiz kardeslerini de ikna etti ki.
yapılabilirliğini sorgulamıyorum hanımefendi, tabi ki girişmem. dikkatli okursanız anlarsınız?

yani gulmek istemiyorum ama akli yerinde degil raporu alan babaanne akli yerinde raporu alan iki kardesi mirastan vazgecirmis bence bu raporda bir hata var...kardeslere cok sasirdim.

rusvetle her turlu rapor alinir bu arada.

yani gulmek istemiyorum ama akli yerinde degil raporu alan babaanne akli yerinde raporu alan iki kardesi mirastan vazgecirmis bence bu raporda bir hata var...kardeslere cok sasirdim.

rusvetle her turlu rapor alinir bu arada.
Yo bu olabilir. Psikologa gidenler bile gerçek delilerin delirttigi hastalardir derler.
Rapor gerçektir

Back
X