Tam ben yazacaktım herkesin yerini bilmesi en dogrusu diyeErkeğin önde olması gibi degil de, kadının da erkeğin de yerini bilmesi ile ilgili bir konu. Bir ortamda anlamsız konuşup konuşup kimseye sira vermeyen kadınlar hakikaten de itici bence.
Kadın erkek eşitliği elbette olması gereken bir şey ama bu konuda belki ters gibi gelebilir bir cok kişiye ama tam anlamıyla bir eşitlik bence söz konusu değil. Buda yaratılış anlamında. Yani bir erkek nasıl güçlüyse bir kadın da narin ve kırılgandır. Evde taşınması zor bir şeyi kadının gücünüzün yetmedigi bir işi nasıl erkek yapıyorsa detay gerektirecek kadınların daha başarılı yaptıkları bir işi kadınların yapması gerekir. Bazı konularda eşitlik taslamamak gerekiyor.
Konu sahibinin evlilik işleri öyle olmuyor mu sözüne istinaden yazılmış bir yorumdu bu. Başka bir konuda yorum yapmadım zaten.Konu sohbet ama
Yani kanepeyi kaldırma sen demiyor Ada'm çok konuşma ben konuşurum diyor
Konuşmak için fiziksel güç gerekmez ki
Kadın erkek eşitliği elbette olması gereken bir şey, bu konuda belki ters gibi gelebilir bir cok kişiye ama tam anlamıyla bir eşitlik bence söz konusu değil. Buda sadece yaratılış anlamında. Yani bir erkek nasıl güçlüyse bir kadın da narin ve kırılgandır. Evde taşınması zor bir şeyi kadının gücünüzün yetmedigi bir işi nasıl erkek yapıyorsa detay gerektirecek kadınların daha başarılı yaptıkları bir işi kadınların yapması gerekir. Bazı konularda eşitlik taslamamak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?