- 24 Ocak 2017
- 138
- 49
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh iste aynen böyledir. Nerede ve nasıl davranacağını kişi bilir.Önde arkada durus olayi degil bu
Bir ortama girdiginde belli ediliyo zaten o durus
Cok bariz belli oluyor.
Ç.k boyu kadar mesafe olacak aranızda
Madem ölçeğimiz bu.
bazen şakasınada olsa şu yaşam bu yasak falan diyo hemen diyorum konuşma tarzın yanlış ben öyle yasağa gelemem sıkar beni konuşulur çözülür herşey diyorum. ?
gece yarısı bittabi dışarı tek başıma çıkarım, siz çıkamıyosunuz o sizin probleminiz. Tek başıma gardrop söküp takarım, komple koltukalrı taşıyıp evin yerini hatta odaları değiştiririm, ayrıca kendi hesabımı da kendim öderim çok şükür, şimdi ben erkek miyim sizin gözünüzde yani?? Ayrıca bunları yapamayan erkekler erkek mi olmıuyo? ERkeklik güçten ibaret mi sadece?Ben kadın erkek eşitliğine inanmiyorum.bu soylemi dile getiren kadinlara ve erkeklere anlam veremiyorum.kadin ve erkek yaratilis olarak farklı varliklar.erkegin yaptigi isi kadin kadininkini erkek yapamaz.kadinlar hem başlarina birsey geldiginde erkektir bana destek olmaliydi diyorlar hemde eşitlikten bahsediyorlar.mesela hesap odenecek erkekten bekliyorlar.sorarim size hanimlar gece yarisi erkeksiz disari cikabilirmisiniz,sirtinizda cimento taşıyabilirmisiniz tabiki hayir. cogunuz market alisverisi sonrasi poşetleri bile erkegin tasimasini istiyorsunuz.poset taşimayi gectim erkegin sizi tasiyabilmesini istiyorsunuz.bu nasil eşitlik anlayişıdir.ben esitlige inanmam ama adalete ve karsilikli iliskide adil ve vicdanli olmaya inanirim.konuyu acan hanımefendi sanirim nisanliniz bir adim geride dur derken kendisinin ailesiyle olan iliskisinde araya cok girmemeniz konusunda sizi uyarmiştir.yoksa yururken bir adim geriden yürümek anlaminda kullanilmamiştir.
Ben kadın erkek eşitliğine inanmiyorum.bu soylemi dile getiren kadinlara ve erkeklere anlam veremiyorum.kadin ve erkek yaratilis olarak farklı varliklar.erkegin yaptigi isi kadin kadininkini erkek yapamaz.kadinlar hem başlarina birsey geldiginde erkektir bana destek olmaliydi diyorlar hemde eşitlikten bahsediyorlar.mesela hesap odenecek erkekten bekliyorlar.sorarim size hanimlar gece yarisi erkeksiz disari cikabilirmisiniz,sirtinizda cimento taşıyabilirmisiniz tabiki hayir. cogunuz market alisverisi sonrasi poşetleri bile erkegin tasimasini istiyorsunuz.poset taşimayi gectim erkegin sizi tasiyabilmesini istiyorsunuz.bu nasil eşitlik anlayişıdir.ben esitlige inanmam ama adalete ve karsilikli iliskide adil ve vicdanli olmaya inanirim.konuyu acan hanımefendi sanirim nisanliniz bir adim geride dur derken kendisinin ailesiyle olan iliskisinde araya cok girmemeniz konusunda sizi uyarmiştir.yoksa yururken bir adim geriden yürümek anlaminda kullanilmamiştir.
hahahaahÇ.k boyu kadar mesafe olacak aranızda
Madem ölçeğimiz bu.
Erkek arkadaşım bana evlendiğimizde aile ortamında bende bir adım geride olman lazım çok konuşmaman lazım bildiğin konular dışında vs dedi. Ben hey heylendim tabi hemen. Eşitlik diye birşey var öyle gelenek mi olur falan dedim.(fiziksel eşitlikten bahsetmiyorum). Ki zaten çok konuşan bir insan değilim bilmediğim konularda hiç konuşmam zaten herkes bana sessiz der akrabalar içinde onun akrabalarıyla da daha fazla konuşacağımı sanmıyorum gene durum aynı olur.
Ben kadın erkek eşitliğine inanmiyorum.bu soylemi dile getiren kadinlara ve erkeklere anlam veremiyorum.kadin ve erkek yaratilis olarak farklı varliklar.erkegin yaptigi isi kadin kadininkini erkek yapamaz.kadinlar hem başlarina birsey geldiginde erkektir bana destek olmaliydi diyorlar hemde eşitlikten bahsediyorlar.mesela hesap odenecek erkekten bekliyorlar.sorarim size hanimlar gece yarisi erkeksiz disari cikabilirmisiniz,sirtinizda cimento taşıyabilirmisiniz tabiki hayir. cogunuz market alisverisi sonrasi poşetleri bile erkegin tasimasini istiyorsunuz.poset taşimayi gectim erkegin sizi tasiyabilmesini istiyorsunuz.bu nasil eşitlik anlayişıdir.ben esitlige inanmam ama adalete ve karsilikli iliskide adil ve vicdanli olmaya inanirim.konuyu acan hanımefendi sanirim nisanliniz bir adim geride dur derken kendisinin ailesiyle olan iliskisinde araya cok girmemeniz konusunda sizi uyarmiştir.yoksa yururken bir adim geriden yürümek anlaminda kullanilmamiştir.