Kadın hastalığı mı yoksa normal mi hangi kadın doğumcuya gitsem normal dedi?

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Öncelikle regl döngüm çok normal örneğin 23 günde bir bazen 27 günde bi regl oluyorum . Ancak iki adet dönemi ortasında çok hafif veya akıntı ile birlikte içerisinde çizgi halinde kanama oluyor . Lovabaya gittiğimde kanlı sünen bi akıntı oluyor . Ya da pıhtı düşüyor. İki regl oltası olduğu için yumurtlama dönemi diye düşündük . Doktor da öyle söyledi . Bazen çok şiddetli kasık ağrısı giriyor ama 3 dakika sürüyor sonra geçiyor. O sürede sadece kasık ağrısı yaşıyorum ter basıyor . Sadece üç dakika sonra hafifliyor . Kaç kere ultrason çekildi bulamadılar hiç bir şeu . En son karında sıvı birikmesi dedi ondan da bi şey olmaz dedi kan değerlerimde normal . Ama aşırı şişkinliğim var bağırsaklarımda normal çalışmıyor gibi . Sizce bi durum var mıdır ?

karın şişliği, bağırsakların normal çalışması yediklerinizle alakalı olabilir mi? örneğin ben ekmek, simit yediğim zaman akşam 6 ay hamile gibi geziyorum. bagirsaklarimdan sesler geliyor.

Bir cok alani kapsayabilir bu rahatsizliginiz. Bagirsaklariniza bakilmasi gerekebilir, rahim filmi gerekebilir pelvik rontgen gerekebilir. Ultrasonun gordugu seyler sınırlıdır.

Rontgen veya tomografi vs. Bence ara kanama hele ki adet disi pihti h8c bir zaman normal degildir yani ciddi bir sey olsun ya da olmasin sebebi bulunmasi gereken ve tedavi isteyen bir durumdur. Iyi bir kadin hastaliklari zmanina ve o da bir sey bulamazsa o uzmanin tavsiye edecegi baska bir alana gidin derim.Çok geçmiş olsun

Bende Gökçe’n Erdoğan’ı sayfasında böyle yazdığını görünce. Bi sormak istedim. Ne var bulamadılar ama hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…