kadın ihmal edilirse...

Sanırım hem duygusal hem de cinsel anlamda mutlu değilsiniz . Konuştuğunuz halde düzelme yoksa bir sure siz sitem etmeden ilgili davranın ve mümkünse beklediğiniz tepkiler gelmeyince kırılmamaya çalısın ( çok zor biliyorum )
. Bir zaman sonra düzelme yoksa konuşup aile terapistine beraber gitmeyi önerebilirsiniz .

Bu arada umarım cocuk yoktur .

ay ben demesemde ima ettim bişeler yaparım gecelikler süslenmeler falan dedim hahahah napim ilk o akla geliyor

Hep biz kadınların aklına gelir bunlar zaten daha duyarlıyız daha ince hiç bir erkeğin ilgi odaklı olması adına kırmızı don giydiğini ne duydum ne gördüm hep biz hep hep :)

Kaç yıllık evlisiniz? Ve gerçek anlamda cinsellikten kastınız ne?

O kendi alsın işte :) yani erkekler de yapsın yılbaşını vs beklemesin sonra biz dert yanıyoruz ilgi diye ohh keyife bak adamlarda ki

ondan karşılık beklemeden ilgi göstermeyi,sorgulamamayı denedim.ama yine sonuç aynı.gecelikler,işve cilve bunlar çok komik gelio bana seven bi adam için bunlar gereksiz detaylar bence..ama yine de denedim bakıp geçio sadece..gerçek anlamda cinsellikten kastım, sadece ön sevişmenin olduğu bir cinsellik maalesef..

Evliliginiz gorucu usulu falan mi ya da ne kadardir birliktesiniz? Söz nisan oldu mu? O zaman nasildi ilgi alakasi?

O kendi alsın işte :) yani erkekler de yapsın yılbaşını vs beklemesin sonra biz dert yanıyoruz ilgi diye ohh keyife bak adamlarda ki

yokya onlar evde saç sakal anca dışarı gezmeye işe giderken süslenirler ahhh ahh biz kadınlar heryerde herzaman bakımlı güzel olmalıyız

aşk evliliği.1.5 yıl oluyo evleneli.ama cinsellikten kaçıyo.ben kadınların böle bi huyu oldunu sanıyodum hep.yanılmışım..

Acik acik kurmadan konusun o zaman. Derdinizi biliyor mu.. hani bilip de cabalamiyorsa farkli, bilmiyorsa farkli bir durum ortaya cikar. Tek problem oysa konusarak ve uzmandan yardim alarak cozulebilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…