- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi kendimettimkendimbuldum
-
hahaha çok masumca oldu bu olmaz bence
Hayırdır kimse kırmızı gecelik dememiş
ihmal etmekten kastınız ne?? ne kadar ilgi bekliyorsunuz?[/QU
olması gerektiği kadar.yani normal şartlarda bir evlilikte olması gerekenler olmuyorsa sorun var demektir..
Sanırım hem duygusal hem de cinsel anlamda mutlu değilsiniz . Konuştuğunuz halde düzelme yoksa bir sure siz sitem etmeden ilgili davranın ve mümkünse beklediğiniz tepkiler gelmeyince kırılmamaya çalısın ( çok zor biliyorum )sebebini sordum hep bahaneler üretiyo.küsüyorum,bazen ağlıyorum..düzelio sonra tekrar başa dönüoruz.evlendiğimizden beri hiç gerçek anlamda cinselliği yaşamadım.çok sevdiğim için aldatmayı asla düşünmedim.ama bu gidişle boşanmayı düşünücem galiba..
ay ben demesemde ima ettim bişeler yaparım gecelikler süslenmeler falan dedim hahahah napim ilk o akla geliyor
Kaç yıllık evlisiniz? Ve gerçek anlamda cinsellikten kastınız ne?sebebini sordum hep bahaneler üretiyo.küsüyorum,bazen ağlıyorum..düzelio sonra tekrar başa dönüoruz.evlendiğimizden beri hiç gerçek anlamda cinselliği yaşamadım.çok sevdiğim için aldatmayı asla düşünmedim.ama bu gidişle boşanmayı düşünücem galiba..
Hep biz kadınların aklına gelir bunlar zaten daha duyarlıyız daha ince hiç bir erkeğin ilgi odaklı olması adına kırmızı don giydiğini ne duydum ne gördüm hep biz hep hep :)[/QUO
ben eşime yılbaşında alıyorum kırmızı don
O kendi alsın işte :) yani erkekler de yapsın yılbaşını vs beklemesin sonra biz dert yanıyoruz ilgi diye ohh keyife bak adamlarda ki
aşk evliliği.1.5 yıl oluyo evleneli.ama cinsellikten kaçıyo.ben kadınların böle bi huyu oldunu sanıyodum hep.yanılmışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?