- 1 Haziran 2010
- 5.025
- 2.167
- 698
- 36
- Konu Sahibi kendimettimkendimbuldum
cinselliğe yanaşmıyor diyorsunuz
belki bir sorunu vardır?
belki bir sorunu vardır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokya onlar evde saç sakal anca dışarı gezmeye işe giderken süslenirler ahhh ahh biz kadınlar heryerde herzaman bakımlı güzel olmalıyız![]()
Psikolojik ya da fizyolojik bir sorunu var gibi . Madem konuşmakla çözemediniz en kısa zamanda uzman yardımı almanız şart . Benzer sorunlar yasayan bir dolu insan var , belki gurur yapıyordur eşiniz . Uygun dille suçlamadan onu ikna etmelisiniz .sorunun farkında ama konuştuk kaç kez die konuşmaktan kaçıyo.çözüm sunuyorum reddediyo.ama beni seviyomuş.seven erkek karısıyla cinselliği neden yaşamak istemez ki?hem de halaa nasıl bi duygu olduğunu bilmeden onu sabırla bekleyen bi karısı varken sürekli uzak durmaya çalışıyosa?!
sorunun farkında ama konuştuk kaç kez die konuşmaktan kaçıyo.çözüm sunuyorum reddediyo.ama beni seviyomuş.seven erkek karısıyla cinselliği neden yaşamak istemez ki?hem de halaa nasıl bi duygu olduğunu bilmeden onu sabırla bekleyen bi karısı varken sürekli uzak durmaya çalışıyosa?!
bence bu konu ihmalkarlik deilsorunun farkında ama konuştuk kaç kez die konuşmaktan kaçıyo.çözüm sunuyorum reddediyo.ama beni seviyomuş.seven erkek karısıyla cinselliği neden yaşamak istemez ki?hem de halaa nasıl bi duygu olduğunu bilmeden onu sabırla bekleyen bi karısı varken sürekli uzak durmaya çalışıyosa?!
of bu sorumsuz erkekler.Kısacası kadın isterse herşeyi yapar,kadın ihmal edilirse herşeyi yapar kısacası kadın herşeyi yaparArkadaşlar herkese merhabalar...
Kocanız sizi sürekli ihmal ediyorsa napardınız?
evlenmeden önce zaten sınırlı da olsa aramızda bişiler oluyodu.evlendikten sonra da sevgili gibi yaşamaya devam ettik.Zar zor ilk gece olayı oldu oda benim zorumla.sonra yine benim zorlamalarımla yakınlaşmalar.ama sadece ön sevişme olarak kalan bir cinsellik.sorun olarak gördüm doğal olarak ve kaç kez konuştuk.doktora gitmek istemio.sevgiliyken yaptığımız kavgaların devamı olarak bana olan kırgınlığından dolayı psiolojik olarak soğuduğunu sölüo.ozamn boşanalım diorum bazen sen bilirsin dio.bazen de zamana bırakalım düzelir dio.ama benim de psikolojim bozulmaya başladı.bence bu konu ihmalkarlik deil
adamin belliki baska sorunlari var ( saglik açisindan )
saglikli bi erkek 1.5 yil durmaz kari koca olmak için
hatta sana soyle soyleyim 1.5 saat bile beklemez
durum senin sandigindan çok daha ciddi .. eger kabullenmiyorsa esin sorununu bosanmakdan baska çaren yok ..
genelde yeni uyelik ilk konu bu skeil olunca fake derim ama size inandim nedenseevlenmeden önce zaten sınırlı da olsa aramızda bişiler oluyodu.evlendikten sonra da sevgili gibi yaşamaya devam ettik.Zar zor ilk gece olayı oldu oda benim zorumla.sonra yine benim zorlamalarımla yakınlaşmalar.ama sadece ön sevişme olarak kalan bir cinsellik.sorun olarak gördüm doğal olarak ve kaç kez konuştuk.doktora gitmek istemio.sevgiliyken yaptığımız kavgaların devamı olarak bana olan kırgınlığından dolayı psiolojik olarak soğuduğunu sölüo.ozamn boşanalım diorum bazen sen bilirsin dio.bazen de zamana bırakalım düzelir dio.ama benim de psikolojim bozulmaya başladı.
Ihmal baska bir sey ciddi cinsel problemler baska konuyu acarken guzelce problemleri yazsaydin daha iyi yorumlanirdiaşk evliliği.1.5 yıl oluyo evleneli.ama cinsellikten kaçıyo.ben kadınların böle bi huyu oldunu sanıyodum hep.yanılmışım..