• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın ihmal edilirse...

benimle aynı sorunları yaşayan kadınlar var mı gerçekten merak ediorum.sanki bu bana özel bi sınav mı?

Canım Sogudum bilmem ne bunlar hep palavra. Karı kocalar hiç mi kavga etmiyor, O zaman tüm cinsel hayat ilk büyük kavgalar da yerle bir olurdu. Üstelik bazen kavga etmek küs kalmak cinsel hayata iyi bile gelebiliyoken.

Bu adamda cinsel problem var, Evliliginiz de sadece paravan.
Kendini daha fazla yıpratmadan yoluna bak derim. (çabası olsaydı mücadele edecek bir sebebin olurdu)

Koca olarak sorumluluklarini yerine getiriyorsa, kotu huylari yoksa vs tipi oyledir, malesef, ister kus ister bagir cagir ne yaparsan yap, olmuyor, bunun icin de bosanmazdim acikcasi, bosanmak o kadar kolay degil bana kalirsa.

benimle aynı sorunları yaşayan kadınlar var mı gerçekten merak ediorum.sanki bu bana özel bi sınav mı?
Bisey sorucam ayip olmazsa.on sevisme esnasinda ereksiyon oluyomu.eger olmuyosa ikdidarsizdir.
Esime sordum simdi.once gaydir dedi.ama sevgililermis dedim.belki kendide bilmiyodur yada bilmek istemiyodur dedi.
Esini sucluyomus davranislarindan boyle diyomus dedim.bahane uretiyo o dedi.
Senin hicbi sucun yok.ne adamlar var karilarini sevmiyolar ama is yatak odasina gelince gonullerini yapiyolar yani kendileri icin.
Dr gitmiyosa sebebinin ortaya cikmasindan korkuyodur.sanada yalandan hic baska kadinla yapardim senden sogudum safsatalarini yapmasin.
Kendi sucunu sana yukluyo.
Bosanma asamasindada bunu soylicek seni suclu cikaricak.
Dr gitmiyoki sen sebebini ogrenirsen bosanma karari alirsan bunu onune koymandan korkuyo.
İkdidarsiz yada gay densin istemiyo kendine kisaca.

Yapabilicek cogu seyi yapmissin.
Ama artik sanada yazik.

Senin yerinde olsam alirdim karsima.
Iki secenek sunardim.
2 kagit parcasi. Birisi doktorun numarasi, randevu almak icin; digeri bosanma dilekcesi, imza atmasi icin.
Sec begen al derdim, make your choice:KK51:.

O an cattiginda dananin kuyrugu kopucaksa kopsun derdim.

Senin gencligine yazik degilmi, sorun tek cinsellikte degil. Hic bi bag yok aranizda.

Back
X