- Konu Sahibi zevcatalibrm
-
boşanMerhaba arkadaşlar,
Lise döneminde sık uğrağım olan KK'ya yıllar sonra geri döndüm. Yıllar önce buradan çok güzel arkadaşlar edinmiş, derdime derman bulmuş, dertlere naçizane derman olmuştum.
İki gün önce yeni bir hesap açıp konulara bakınca açıkçası biraz üzüldüm. İnsanlar çevrelerindeki kişilerden yardım alamayınca gelip buraya yazıyorlar, belki anlatıp rahatlamak, belki fikir almak istiyorlar. Ama bakıyorum da bir çok kişi oldukça ağır yorumlar yazıyor. Karşıdakinin canı zaten sıkkın, o cevaplardan sonra kim bilir ne hale geliyor.
Herkesin bizimle aynı değerleri paylaşması gerekmiyor. Burada dünyanın her yerinden bir sürü insanız. Belki sizin için doğru olan o kişinin terbiyesine çok ters. Belki genel geçer bir hata yaptı ama pişman. İnsanların nasıl koşullarda olduğunu bilemeyiz. Elbette eleştiri yapılabilir ama bu yıkıcı değil yapıcı olmalı.
Sizlerden istirhamım bir konuya cevap yazarken kendinizi karşıdaki kişinin yerine koymanız. Eğer negatif bir şey yazacaksaniz, hiç yazmayın daha evla...
Hofff sürtünmeyenini bulmak biraz zorDikkat et sürtünmüş olmasın o sayılmaz
AminPesss diyorum hala sanki analarına küfredilmiş gibi yorum yazıyorlar. Bu başlığa da ofansiflik edilmez ya. Hepiniz kendiniz gibi insanlara denk gelirsiniz umarım
Ayarlarız bir şeylerHofff sürtünmeyenini bulmak biraz zor
yooo haklısınız can yakmak için yorum yapanlarda var,özellikle söylemediğniz şeyleri söylemişsiniz gibi linçleyenlerde var ama yararlı yorum yapanlarda var,benim favorim her konunun altına boşan yazanlarPesss diyorum hala sanki analarına küfredilmiş gibi yorum yazıyorlar. Bu başlığa da ofansiflik edilmez ya. Hepiniz kendiniz gibi insanlara denk gelirsiniz umarım
Sahibinden az hasarli oto mu la bu bxbxgxgHofff sürtünmeyenini bulmak biraz zor
Hepimizi gömen, bir de akıl vermeye çalışan başlık açılacak biz de saygı duyup eyvallah mı diyeceğiz. Her şeye saygım var da çok bilmişliğe yok üzgünüm. Ben dalgamı geçerim.Pesss diyorum hala sanki analarına küfredilmiş gibi yorum yazıyorlar. Bu başlığa da ofansiflik edilmez ya. Hepiniz kendiniz gibi insanlara denk gelirsiniz umarım
Evet hep de 2 kelimeyi bi araya getirmekten aciz olanlar yapiyo bunu, cok hakli bi tespit. Tespit gibi tespit. bdbdbdBende size katiliyorum bazı üyeler çok acımasız.tamam konular insanı delirtiyor ama en ufak şeyde dalga geçmek hic hoş değil.sanal ortam olduğu için belki gerçek hayatta iki kelimeyi bı araya getiremeyecek kişiler burda aslan kesiliyor.
Bi seferde kac kelimeyi yan yana getirebiliyosunuz hanfendi tam olarak?Hepimizi gömen, bir de akıl vermeye çalışan başlık açılacak biz de saygı duyup eyvallah mı diyeceğiz. Her şeye saygım var da çok bilmişliğe yok üzgünüm. Ben dalgamı geçerim.
3 taneBi seferde kac kelimeyi yan yana getirebiliyosunuz hanfendi tam olarak?
Güzel kardeşim sen kendini kanaat önderi sanıp burda insanlara akıl vermeye kalkarsan millet de seninle dalga geçer, bu kadar basit.Mesela kimseyi itham etmeme rağmen birileri hemen kabalasmis. Eğer böyle bir konu açmam yasaksa bunu belirtin geçin. Neden biz haklıyız savaşına giriyorsunuz? Hiç tanımadığınız birileriyle böyle konuşmak size göre doğru mu? Yoksa yüzyüze gelmedigimiz için mi böyle davranıyorsunuz?
İnşallah hayatınızdaki insanlara da böyle davranıyorsunuzdur.
İnan bana bazen öyle konu sahipleri oluyor ki güzel uyarıdan anlamıyor. Hatta kafasına vurulan, sert yorumlar oluyor. O yorumlarda bile konu sahibi aydınlanma yaşamıyor.Bahsettiğiniz konuya bakmıştım. Kesinlikle haklısınız, kimse bu durumda aferin devam et dememeli ama üslup olarak insanlara yanlış bir yolda olduğunu söylemenin daha doğru yolları da var.
Umuyorum ki söylediğiniz gibidir ben hep olumsuzlara denk gelmiş indir.
Hepimiz derken? Kim o hepiniz? Siz birilerine ahkam keserken iyi ama birileri size "istirham" kelimesini dahi kullanarak yazınca kötü öyle mi? Siz kimsiniz ki ben size çok bilmişlik yapayım? Tanımıyorum etmiyorum sizi. Gerçek adlarimizi dahi kullanmıyoruz burada.Hepimizi gömen, bir de akıl vermeye çalışan başlık açılacak biz de saygı duyup eyvallah mı diyeceğiz. Her şeye saygım var da çok bilmişliğe yok üzgünüm. Ben dalgamı geçerim.
MUtsuz hayatımın hıncını çıkarmak zorundayım mecburiyet yani napiimGelmiş en mutsuz da
Babıldama dönemindeyim ben henüz.Bi seferde kac kelimeyi yan yana getirebiliyosunuz hanfendi tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?