Kadın kadının kurdu değil, yurdu olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boşan

Pesss diyorum hala sanki analarına küfredilmiş gibi yorum yazıyorlar. Bu başlığa da ofansiflik edilmez ya. Hepiniz kendiniz gibi insanlara denk gelirsiniz umarım
yooo haklısınız can yakmak için yorum yapanlarda var,özellikle söylemediğniz şeyleri söylemişsiniz gibi linçleyenlerde var ama yararlı yorum yapanlarda var,benim favorim her konunun altına boşan yazanlar

Pesss diyorum hala sanki analarına küfredilmiş gibi yorum yazıyorlar. Bu başlığa da ofansiflik edilmez ya. Hepiniz kendiniz gibi insanlara denk gelirsiniz umarım
Hepimizi gömen, bir de akıl vermeye çalışan başlık açılacak biz de saygı duyup eyvallah mı diyeceğiz. Her şeye saygım var da çok bilmişliğe yok üzgünüm. Ben dalgamı geçerim.

Mesela kimseyi itham etmeme rağmen birileri hemen kabalasmis. Eğer böyle bir konu açmam yasaksa bunu belirtin geçin. Neden biz haklıyız savaşına giriyorsunuz? Hiç tanımadığınız birileriyle böyle konuşmak size göre doğru mu? Yoksa yüzyüze gelmedigimiz için mi böyle davranıyorsunuz?
İnşallah hayatınızdaki insanlara da böyle davranıyorsunuzdur.

Evet hep de 2 kelimeyi bi araya getirmekten aciz olanlar yapiyo bunu, cok hakli bi tespit. Tespit gibi tespit. bdbdbd

Güzel kardeşim sen kendini kanaat önderi sanıp burda insanlara akıl vermeye kalkarsan millet de seninle dalga geçer, bu kadar basit.

İnan bana bazen öyle konu sahipleri oluyor ki güzel uyarıdan anlamıyor. Hatta kafasına vurulan, sert yorumlar oluyor. O yorumlarda bile konu sahibi aydınlanma yaşamıyor.

Bir de bahsettiğiniz sert yorumlar genelde defalarca aynı konuları açan insanlara yazılıyor. Konu sahibi, önceki konularında onlara düzgünce yazılan tavsiyelere uymamış oluyor. Sonra yine benzer konuyu açınca bu sefer üyeler haliyle alaycı yorumlar yazabiliyor.

Bu arada ben bu sene haricinde en son 7-8 yıl önce forumu takip ediyordum. O zamanki konular " eşim beni dövüyor, ama mesleğim yok, boşanamam" tarzı konulardı. Şu an açılan konuların yanında bu tarz konular aşırı masum kalıyor bence. İnsanın ağzıni acik birakacak, konu sahibi kendini nasıl bu kadar ezdirir diyeceğimiz çok konu oluyor.

Hepimizi gömen, bir de akıl vermeye çalışan başlık açılacak biz de saygı duyup eyvallah mı diyeceğiz. Her şeye saygım var da çok bilmişliğe yok üzgünüm. Ben dalgamı geçerim.
Hepimiz derken? Kim o hepiniz? Siz birilerine ahkam keserken iyi ama birileri size "istirham" kelimesini dahi kullanarak yazınca kötü öyle mi? Siz kimsiniz ki ben size çok bilmişlik yapayım? Tanımıyorum etmiyorum sizi. Gerçek adlarimizi dahi kullanmıyoruz burada.
Elbette benim bahsettiğim konuya örnek teşkil edebilirsiniz istediğiniz gibi dalga geçin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…