- 15 Şubat 2013
- 26.405
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.302
- 798
- Konu Sahibi zevcatalibrm
-
Akıl vermek olmadığı aşikar yazımın. İsteyen istediği gibi konuşabilir tabiki. Ben üslup olarak bu şekilde konuşan insanları ciddiye alamıyorum zaten. Bambaşka evrenlerde olduğumuzu hissediyorumGüzel kardeşim sen kendini kanaat önderi sanıp burda insanlara akıl vermeye kalkarsan millet de seninle dalga geçer, bu kadar basit.
Size danışılmayan bir konuda, bir siz biliyormuş gibi insanlara akıl verme haddini kendinizde nereden buluyorsunuz peki? Şu anda da gayet bilmişlik yapıyorsunuz. "İstirham" kelimesini kullanmış olmanız da tavrınızı daha kibirli hâle getiriyor. Ortaya sebepsizce böyle bir konu açarak tüm forumu hedef almış oluyorsunuz.Hepimiz derken? Kim o hepiniz? Siz birilerine ahkam keserken iyi ama birileri size "istirham" kelimesini dahi kullanarak yazınca kötü öyle mi? Siz kimsiniz ki ben size çok bilmişlik yapayım? Tanımıyorum etmiyorum sizi. Gerçek adlarimizi dahi kullanmıyoruz burada.
Elbette benim bahsettiğim konuya örnek teşkil edebilirsiniz istediğiniz gibi dalga geçin lütfen
Tmm, oyle diyosan…Merhaba arkadaşlar,
Lise döneminde sık uğrağım olan KK'ya yıllar sonra geri döndüm. Yıllar önce buradan çok güzel arkadaşlar edinmiş, derdime derman bulmuş, dertlere naçizane derman olmuştum.
İki gün önce yeni bir hesap açıp konulara bakınca açıkçası biraz üzüldüm. İnsanlar çevrelerindeki kişilerden yardım alamayınca gelip buraya yazıyorlar, belki anlatıp rahatlamak, belki fikir almak istiyorlar. Ama bakıyorum da bir çok kişi oldukça ağır yorumlar yazıyor. Karşıdakinin canı zaten sıkkın, o cevaplardan sonra kim bilir ne hale geliyor.
Herkesin bizimle aynı değerleri paylaşması gerekmiyor. Burada dünyanın her yerinden bir sürü insanız. Belki sizin için doğru olan o kişinin terbiyesine çok ters. Belki genel geçer bir hata yaptı ama pişman. İnsanların nasıl koşullarda olduğunu bilemeyiz. Elbette eleştiri yapılabilir ama bu yıkıcı değil yapıcı olmalı.
Sizlerden istirhamım bir konuya cevap yazarken kendinizi karşıdaki kişinin yerine koymanız. Eğer negatif bir şey yazacaksaniz, hiç yazmayın daha evla...
Yooo gayet akıl vermeye çalışmışsınız. Şimdi kazı çevirmek niyetindesiniz anladığım kadarıyla.Akıl vermek olmadığı aşikar yazımın. İsteyen istediği gibi konuşabilir tabiki. Ben üslup olarak bu şekilde konuşan insanları ciddiye alamıyorum zaten. Bambaşka evrenlerde olduğumuzu hissediyorum
Kalbimi kirdin yeminle. Bugune kadar gercekten akli basinda konu acan kimle dalga gectigimi gördün. Gidiyom benHaklısın tamamen. Forumun en iticileri de damlamış
Benim de sert yorumlar yaptığım oluyor ama özeleştiri yapabilen biri olduğum için konuda bir kötü niyet göremedim. Sizin adınıza üzüldümHepimizi gömen, bir de akıl vermeye çalışan başlık açılacak biz de saygı duyup eyvallah mı diyeceğiz. Her şeye saygım var da çok bilmişliğe yok üzgünüm. Ben dalgamı geçerim.
Yooo gayet akıl vermeye çalışmışsınız. Şimdi kazı çevirmek niyetindesiniz anladığım kadarıyla.
O insanlar sizi çok ciddiye aldıkları için ağlayarak günlüklerine yazıyorlar şu an. Çok örselendiler.
Ya ben normalde çok aklı başında ve ciddiye alarak yazarım en saçma konularda bile hani. Ama böyle konular açıldı mı içimden dev bir cadı çıkıyor engel olamıyorumYooo gayet akıl vermeye çalışmışsınız. Şimdi kazı çevirmek niyetindesiniz anladığım kadarıyla.
O insanlar sizi çok ciddiye aldıkları için ağlayarak günlüklerine yazıyorlar şu an. Çok örselendiler.
Aşkım profil fotoğrafı kediş olan birinden bu şekilde bahsetmem mümkün müKalbimi kirdin yeminle. Bugune kadar gercekten akli basinda konu acan kimle dalga gectigimi gördün. Gidiyom ben
Cok fenasin.Dikkat et sürtünmüş olmasın o sayılmaz
herşeyde kolay olmuyor boşan kurtul oldu rahatlıkta kimsede şimdi kaynanasıyla küs diyelim kadın diyorsunuz ki konuşmayı kes alakanı bitir oldu bitti o kadar kolaymı bunun sonuçları var senin ve bazı kişiler için konuşmak çok kolay yada uygulamak diyelim bu herkes için geçerli değil biraz empati kurKocam beni dövüyo ama boşanamam naapmalıyım diyo mesela? Ne diyelim?
Ben artık çocuk yap düzelir diyom.
O kadar haklısınız ki. Ben de şok oldum bu içerik değişikliğine. Ama bazı insanlar yaşadıkları şeyin dışından bakamadiklari için farkına varamayabiliyorlar yaşadıkları saçmalıkları. Biz bu durumda ev sahibini dovmek yerine hırsızdan kurtulması için destek olmalıyızİnan bana bazen öyle konu sahipleri oluyor ki güzel uyarıdan anlamıyor. Hatta kafasına vurulan, sert yorumlar oluyor. O yorumlarda bile konu sahibi aydınlanma yaşamıyor.
Bir de bahsettiğiniz sert yorumlar genelde defalarca aynı konuları açan insanlara yazılıyor. Konu sahibi, önceki konularında onlara düzgünce yazılan tavsiyelere uymamış oluyor. Sonra yine benzer konuyu açınca bu sefer üyeler haliyle alaycı yorumlar yazabiliyor.
Bu arada ben bu sene haricinde en son 7-8 yıl önce forumu takip ediyordum. O zamanki konular " eşim beni dövüyor, ama mesleğim yok, boşanamam" tarzı konulardı. Şu an açılan konuların yanında bu tarz konular aşırı masum kalıyor bence. İnsanın ağzıni acik birakacak, konu sahibi kendini nasıl bu kadar ezdirir diyeceğimiz çok konu oluyor.
Tamam.Merhaba arkadaşlar,
Lise döneminde sık uğrağım olan KK'ya yıllar sonra geri döndüm. Yıllar önce buradan çok güzel arkadaşlar edinmiş, derdime derman bulmuş, dertlere naçizane derman olmuştum.
İki gün önce yeni bir hesap açıp konulara bakınca açıkçası biraz üzüldüm. İnsanlar çevrelerindeki kişilerden yardım alamayınca gelip buraya yazıyorlar, belki anlatıp rahatlamak, belki fikir almak istiyorlar. Ama bakıyorum da bir çok kişi oldukça ağır yorumlar yazıyor. Karşıdakinin canı zaten sıkkın, o cevaplardan sonra kim bilir ne hale geliyor.
Herkesin bizimle aynı değerleri paylaşması gerekmiyor. Burada dünyanın her yerinden bir sürü insanız. Belki sizin için doğru olan o kişinin terbiyesine çok ters. Belki genel geçer bir hata yaptı ama pişman. İnsanların nasıl koşullarda olduğunu bilemeyiz. Elbette eleştiri yapılabilir ama bu yıkıcı değil yapıcı olmalı.
Sizlerden istirhamım bir konuya cevap yazarken kendinizi karşıdaki kişinin yerine koymanız. Eğer negatif bir şey yazacaksaniz, hiç yazmayın daha evla...
Dinimiz aminPesss diyorum hala sanki analarına küfredilmiş gibi yorum yazıyorlar. Bu başlığa da ofansiflik edilmez ya. Hepiniz kendiniz gibi insanlara denk gelirsiniz umarım
Şu haftada bir ilahi adalet konusu açan arkadaş mesela. Arkasından konuşuyor gibi olmasın yüzüne de söylüyorum gerçi ama yani neyini anlayayım ben onunBen bazı üyeleri anlayabildigimi düşünemiyorum ya, gitti diye yazicam zorunlu mesela
Yok olmuyor
Sen de kurallı cümle kur. Anlasam cevap vereceğim. Anlayamıyorum.hele şu beğenmeme buronu
herşeyde kolay olmuyor boşan kurtul oldu rahatlıkta kimsede şimdi kaynanasıyla küs diyelim kadın diyorsunuz ki konuşmayı kes alakanı bitir oldu bitti o kadar kolaymı bunun sonuçları var senin ve bazı kişiler için konuşmak çok kolay yada uygulamak diyelim bu herkes için geçerli değil biraz empati kur
Ben ulusa sesleniş sevmiyorum. Ukalalık, bilmişlik sevmiyorum. Hoşuna gitmeyen üslupta bir yorum görürse alıntılayıp uyarabilir, şikayet edebilir. Ama bu şekilde bizler kaba saba, hadsiz insanlarmışız gibi konu açılınca gıcık oluyorum. İstediği kadar kibar olsun fark etmez. Daha da itici oluyor. Kimsenin de hoşuna gitmez öyle bir şey. Niyetini bilemem ama doğru değil en azından yolu yordamı bu değil.Benim de sert yorumlar yaptığım oluyor ama özeleştiri yapabilen biri olduğum için konuda bir kötü niyet göremedim. Sizin adınıza üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?