Kadın kadının kurdu değil, yurdu olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel kardeşim sen kendini kanaat önderi sanıp burda insanlara akıl vermeye kalkarsan millet de seninle dalga geçer, bu kadar basit.
Akıl vermek olmadığı aşikar yazımın. İsteyen istediği gibi konuşabilir tabiki. Ben üslup olarak bu şekilde konuşan insanları ciddiye alamıyorum zaten. Bambaşka evrenlerde olduğumuzu hissediyorum

Size danışılmayan bir konuda, bir siz biliyormuş gibi insanlara akıl verme haddini kendinizde nereden buluyorsunuz peki? Şu anda da gayet bilmişlik yapıyorsunuz. "İstirham" kelimesini kullanmış olmanız da tavrınızı daha kibirli hâle getiriyor. Ortaya sebepsizce böyle bir konu açarak tüm forumu hedef almış oluyorsunuz.

Tmm, oyle diyosan…

Akıl vermek olmadığı aşikar yazımın. İsteyen istediği gibi konuşabilir tabiki. Ben üslup olarak bu şekilde konuşan insanları ciddiye alamıyorum zaten. Bambaşka evrenlerde olduğumuzu hissediyorum
Yooo gayet akıl vermeye çalışmışsınız. Şimdi kazı çevirmek niyetindesiniz anladığım kadarıyla.
O insanlar sizi çok ciddiye aldıkları için ağlayarak günlüklerine yazıyorlar şu an. Çok örselendiler.

Gülmicem diyorum zorla güldürüyorsunuz ama
Ya öyle insanlar var kendinden gizlediklerini öğrendik artık sanki kendi paylasmamis gibi gelip gelip konu açıyorlar e bize de yazık
Kocam dövüyor ama aslında çok iyi insan tayfası var genelde kocamda kocam diye konu biter
Bencillik paçalarından akan ama kendini kaf dağında goren kesimi unutmayalım
Aman ya neyse

Hepimizi gömen, bir de akıl vermeye çalışan başlık açılacak biz de saygı duyup eyvallah mı diyeceğiz. Her şeye saygım var da çok bilmişliğe yok üzgünüm. Ben dalgamı geçerim.
Benim de sert yorumlar yaptığım oluyor ama özeleştiri yapabilen biri olduğum için konuda bir kötü niyet göremedim. Sizin adınıza üzüldüm

Ben bazı üyeleri anlayabildigimi düşünemiyorum ya, gitti diye yazicam zorunlu mesela
Yok olmuyor

Ya ben normalde çok aklı başında ve ciddiye alarak yazarım en saçma konularda bile hani. Ama böyle konular açıldı mı içimden dev bir cadı çıkıyor engel olamıyorum

Kalbimi kirdin yeminle. Bugune kadar gercekten akli basinda konu acan kimle dalga gectigimi gördün. Gidiyom ben
Aşkım profil fotoğrafı kediş olan birinden bu şekilde bahsetmem mümkün mü tek kişiden bahsetmiştim aslında gagsgagaga niye genellediysem

hele şu beğenmeme buronu
Kocam beni dövüyo ama boşanamam naapmalıyım diyo mesela? Ne diyelim?

Ben artık çocuk yap düzelir diyom.
herşeyde kolay olmuyor boşan kurtul oldu rahatlıkta kimsede şimdi kaynanasıyla küs diyelim kadın diyorsunuz ki konuşmayı kes alakanı bitir oldu bitti o kadar kolaymı bunun sonuçları var senin ve bazı kişiler için konuşmak çok kolay yada uygulamak diyelim bu herkes için geçerli değil biraz empati kur

O kadar haklısınız ki. Ben de şok oldum bu içerik değişikliğine. Ama bazı insanlar yaşadıkları şeyin dışından bakamadiklari için farkına varamayabiliyorlar yaşadıkları saçmalıkları. Biz bu durumda ev sahibini dovmek yerine hırsızdan kurtulması için destek olmalıyız

Tamam.

Pesss diyorum hala sanki analarına küfredilmiş gibi yorum yazıyorlar. Bu başlığa da ofansiflik edilmez ya. Hepiniz kendiniz gibi insanlara denk gelirsiniz umarım
Dinimiz amin oyle olsaydi keske, hayatim super kolay ve eglenceli olurdu ama bana da hep duyar kasicilar denk geliyor, mukadderat…

Ben bazı üyeleri anlayabildigimi düşünemiyorum ya, gitti diye yazicam zorunlu mesela
Yok olmuyor
Şu haftada bir ilahi adalet konusu açan arkadaş mesela. Arkasından konuşuyor gibi olmasın yüzüne de söylüyorum gerçi ama yani neyini anlayayım ben onun

Sen de kurallı cümle kur. Anlasam cevap vereceğim. Anlayamıyorum.

Benim de sert yorumlar yaptığım oluyor ama özeleştiri yapabilen biri olduğum için konuda bir kötü niyet göremedim. Sizin adınıza üzüldüm
Ben ulusa sesleniş sevmiyorum. Ukalalık, bilmişlik sevmiyorum. Hoşuna gitmeyen üslupta bir yorum görürse alıntılayıp uyarabilir, şikayet edebilir. Ama bu şekilde bizler kaba saba, hadsiz insanlarmışız gibi konu açılınca gıcık oluyorum. İstediği kadar kibar olsun fark etmez. Daha da itici oluyor. Kimsenin de hoşuna gitmez öyle bir şey. Niyetini bilemem ama doğru değil en azından yolu yordamı bu değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…