- 6 Nisan 2024
- 163
- 372
- 18
- Konu Sahibi zevcatalibrm
-
Tamam da belki karşınızdaki kişi OKB yaşıyor belki hastalık hastası. Bilemiyoruz insanların ne yaşadığını. Üç günlük dünyada değer mi böyle davranmayaBenim favorim surtundum ustunden 18 sene gecti, 72 kere regl oldum, 17 doktor yok dedi, acaba hamile miyim hdhxgdgsonra dalga gectin
Ben konuyu açana kızamıyorum da gülüyorum. İnsan niye böyle bir konu açar ki? Ben kimim, insanlar benim dediklerimi neden umursasın diye 30 saniye düşünse kendini komik duruma düşürmeyecek aslında.Ya ben normalde çok aklı başında ve ciddiye alarak yazarım en saçma konularda bile hani. Ama böyle konular açıldı mı içimden dev bir cadı çıkıyor engel olamıyorum
burda en çok linçlenen kişilerden biriyimdirMerhaba arkadaşlar,
Lise döneminde sık uğrağım olan KK'ya yıllar sonra geri döndüm. Yıllar önce buradan çok güzel arkadaşlar edinmiş, derdime derman bulmuş, dertlere naçizane derman olmuştum.
İki gün önce yeni bir hesap açıp konulara bakınca açıkçası biraz üzüldüm. İnsanlar çevrelerindeki kişilerden yardım alamayınca gelip buraya yazıyorlar, belki anlatıp rahatlamak, belki fikir almak istiyorlar. Ama bakıyorum da bir çok kişi oldukça ağır yorumlar yazıyor. Karşıdakinin canı zaten sıkkın, o cevaplardan sonra kim bilir ne hale geliyor.
Herkesin bizimle aynı değerleri paylaşması gerekmiyor. Burada dünyanın her yerinden bir sürü insanız. Belki sizin için doğru olan o kişinin terbiyesine çok ters. Belki genel geçer bir hata yaptı ama pişman. İnsanların nasıl koşullarda olduğunu bilemeyiz. Elbette eleştiri yapılabilir ama bu yıkıcı değil yapıcı olmalı.
Sizlerden istirhamım bir konuya cevap yazarken kendinizi karşıdaki kişinin yerine koymanız. Eğer negatif bir şey yazacaksaniz, hiç yazmayın daha evla...
Anlamıyorlar anlamıyorlar.üslup olarak insanlara yanlış bir yolda olduğunu söylemenin daha doğru yolları da var.
Eh o zaman neden bana özelden mesaj yazıp böyle hissettiginizi soylemediniz mesela? Benim açıkçası insanların bu kadar üzerlerine alinacaklari aklıma gelmemişti. Belki sizi bir şekilde tetikledi benim yazdıklarım. Ama her sevmedigimiz şeye böyle mi davranalım? O zaman dünya ne hale gelir?Ben ulusa sesleniş sevmiyorum. Ukalalık, bilmişlik sevmiyorum. Hoşuna gitmeyen üslupta bir yorum görürse alıntılayıp uyarabilir, şikayet edebilir. Ama bu şekilde bizler kaba saba, hadsiz insanlarmışız gibi konu açılınca gıcık oluyorum. İstediği kadar kibar olsun fark etmez. Daha da itici oluyor. Kimsenin de hoşuna gitmez öyle bir şey. Niyetini bilemem ama doğru değil en azından yolu yordamı bu değil.
Boşverin sizin iyi niyetinizi anlayan zaten anlamıştır. Şimdi buraya sayfalarca çirkin yorum gelecek. Ben sizi iyi niyetli buldum kendim adıma da güzel gayeniz için teşekkür ediyorum. Anlamayana uzun uzun açıklamalar yapıp kendinizi yormayın derimO kadar haklısınız ki. Ben de şok oldum bu içerik değişikliğine. Ama bazı insanlar yaşadıkları şeyin dışından bakamadiklari için farkına varamayabiliyorlar yaşadıkları saçmalıkları. Biz bu durumda ev sahibini dovmek yerine hırsızdan kurtulması için destek olmalıyız
3 maxBi seferde kac kelimeyi yan yana getirebiliyosunuz hanfendi tam olarak?
Mesela dikkatimi çeken şu oldu; işsiz, tembel kocalar ve bu kocaları çekip hem evde hem işte çalışan kadınların konularına bu sene çok fazla rastladım.O kadar haklısınız ki. Ben de şok oldum bu içerik değişikliğine. Ama bazı insanlar yaşadıkları şeyin dışından bakamadiklari için farkına varamayabiliyorlar yaşadıkları saçmalıkları. Biz bu durumda ev sahibini dovmek yerine hırsızdan kurtulması için destek olmalıyız
Bu kadar duyar kasacaksak nefes alamayız. Ay ya aldığımız nefesten nem kapan olursa neticede.Tamam da belki karşınızdaki kişi OKB yaşıyor belki hastalık hastası. Bilemiyoruz insanların ne yaşadığını. Üç günlük dünyada değer mi böyle davranmaya
Çok teşekkür ederim. Umuyorum birileri bu konu üzerine düşünürBoşverin sizin iyi niyetinizi anlayan zaten anlamıştır. Şimdi buraya sayfalarca çirkin yorum gelecek. Ben sizi iyi niyetli buldum kendim adıma da güzel gayeniz için teşekkür ediyorum. Anlamayana uzun uzun açıklamalar yapıp kendinizi yormayın derim
Cunkuuuuu ennnnnn duyarli, ennnn hassas ve sevgi dolu, ustelik ennnnn eq’su yuksek olan onlarAnlamıyorlar anlamıyorlar.
Ben üstüme alınmamıştım mesela çünkü kendimi konuda bahsedilen zorba insanlardan görmemiştim. Demek ki sizin de kendinizde hoşunuza gitmeyen şeyler var ve bu başlığı saldırgan bulup çok da sinirlenmişsinizBen ulusa sesleniş sevmiyorum. Ukalalık, bilmişlik sevmiyorum. Hoşuna gitmeyen üslupta bir yorum görürse alıntılayıp uyarabilir, şikayet edebilir. Ama bu şekilde bizler kaba saba, hadsiz insanlarmışız gibi konu açılınca gıcık oluyorum. İstediği kadar kibar olsun fark etmez. Daha da itici oluyor. Kimsenin de hoşuna gitmez öyle bir şey. Niyetini bilemem ama doğru değil en azından yolu yordamı bu değil.
Ben en son Venüs Öykü ismini beğenmediğim için zihni kötü ilan edildim.Çok özür dileriz ya, kusurumuza bakmayın. Size söylemediler mi biz mutsuz insanlarız o yüzden hep böyle yorum yapıyoruz. Hep mutsuzluktan bunnar
Konu açtınız. Yorum yapmıyorsunuz. Açtığınız konuya yazıyorum işte. Hayatı ve sanal alemi bu kadar ciddiye almayın üzülürsünüz. Ben yüz yüze vermeyeceğim hiçbir tepkiyi yazmam. Hakaret etmedim, aşağılamadım düşündüğümü yazdım yine yazıyorum. Bu tarz doğru değil. Sizin de canınız sıkılıyor belli ne yapsam da vakit geçirsem diyorsunuz ben de öyle diyorum yazıyorum işte. Birazdan sayfayı kapatacağım ve umrumda bile olmayacak.Eh o zaman neden bana özelden mesaj yazıp böyle hissettiginizi soylemediniz mesela? Benim açıkçası insanların bu kadar üzerlerine alinacaklari aklıma gelmemişti. Belki sizi bir şekilde tetikledi benim yazdıklarım. Ama her sevmedigimiz şeye böyle mi davranalım? O zaman dünya ne hale gelir?
Nefes alırken başkasının oksijenini ciğerimize çekip karşımızdaki insanı incitebiliriz kardişim. Lütfen nefes sayımıza dikkat edelim, çok derin nefesler almayalımBu kadar duyar kasacaksak nefes alamayız. Ay ya aldığımız nefesten nem kapan olursa neticede.
İnsanlar da adeta bir küstüm çiçeği ne desen alınıyor.
Burada her konuya öyle yorumlar gelmiyor. Bariz saçma, kötü durumlarda da kötüye kötü demek de normal/
Tabii ki, verdiğiniz örnek o kadar korkunçki... Mesele üslup. Normalde yolda görse tanimayacaklari insanlara sanki baş düşmanlarıyla konuşuyor gibi yazmalarıDüzenli olarak forumda böyle bir konu açılıyor. Bayadır açılmıyordu harman kalmıştık.
Şu an konularda bazen abartılı tepki verenler oluyor evet ama yorumlar kesinlikle eskisinden daha iyi ve gerçekçi. Eskiden yorumlar o kadar yapmacık, o kadar sahtekarcaymış ki okurken midem bulanıyor eski konularıkendi başlarına gelse ortalığı yıkacakları şeylerle ilgili millet konu açınca yıkama yağlama yapmışlar.
mesela birisi gelip evli erkekle beraber olduğunu söyleyip adamın karısına salladığında bile “aşk engel tanımız cınım” tarzı yorumlar gelmiş. Ota b.ka da destek olmaya gerek yok. Yanlışa yanlış demeyi bilmek gerek.
Siz neden bu kaba yorum sahiplerine özelden yazmadınız?Eh o zaman neden bana özelden mesaj yazıp böyle hissettiginizi soylemediniz mesela? Benim açıkçası insanların bu kadar üzerlerine alinacaklari aklıma gelmemişti. Belki sizi bir şekilde tetikledi benim yazdıklarım. Ama her sevmedigimiz şeye böyle mi davranalım? O zaman dünya ne hale gelir?
Eee öyle tabi.benden çözümü buldum ama ona da yanaşmıyorlar.Konu sahibi yüksek empati düzeyinde olduğu için biz empati fakirlerini uyarmayı borç bilmiş, allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?