Kadın kadının kurdu değil, yurdu olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim favorim surtundum ustunden 18 sene gecti, 72 kere regl oldum, 17 doktor yok dedi, acaba hamile miyim hdhxgdg sonra dalga gectin
Tamam da belki karşınızdaki kişi OKB yaşıyor belki hastalık hastası. Bilemiyoruz insanların ne yaşadığını. Üç günlük dünyada değer mi böyle davranmaya

Ya ben normalde çok aklı başında ve ciddiye alarak yazarım en saçma konularda bile hani. Ama böyle konular açıldı mı içimden dev bir cadı çıkıyor engel olamıyorum
Ben konuyu açana kızamıyorum da gülüyorum. İnsan niye böyle bir konu açar ki? Ben kimim, insanlar benim dediklerimi neden umursasın diye 30 saniye düşünse kendini komik duruma düşürmeyecek aslında.

burda en çok linçlenen kişilerden biriyimdir aynı fikirdeyim. bazı kişiler sadece zorbalık yapmak için yazıyor gerçek hayatta yapamayıp söyleyemediklerini burda gelip çatır çatır söylüyor.

Eh o zaman neden bana özelden mesaj yazıp böyle hissettiginizi soylemediniz mesela? Benim açıkçası insanların bu kadar üzerlerine alinacaklari aklıma gelmemişti. Belki sizi bir şekilde tetikledi benim yazdıklarım. Ama her sevmedigimiz şeye böyle mi davranalım? O zaman dünya ne hale gelir?

Boşverin sizin iyi niyetinizi anlayan zaten anlamıştır. Şimdi buraya sayfalarca çirkin yorum gelecek. Ben sizi iyi niyetli buldum kendim adıma da güzel gayeniz için teşekkür ediyorum. Anlamayana uzun uzun açıklamalar yapıp kendinizi yormayın derim

Mesela dikkatimi çeken şu oldu; işsiz, tembel kocalar ve bu kocaları çekip hem evde hem işte çalışan kadınların konularına bu sene çok fazla rastladım.

Yıllar önce böyle konular hiç olmazdı. Şimdi bu tarz konularda da insanlar doğal olarak
" boşansana, neden her şeyin yükünü sen çekiyorsun? Yazık değil mi?" yazıyor. Ama konu sahibi " ama çocuklarım var. Onlar uzulmez mi? diyor veya boşanmayt cesareti olmuyor. Ee insanlar boşan demem dışında bir tavsiye veremezler bu konuda.

Konu sahibi , yine kocasıyla ilgili başka bir konu açınca insanların yazacak farklı bir şeyi olmuyor haliyle.

Düzenli olarak forumda böyle bir konu açılıyor. Bayadır açılmıyordu harman kalmıştık.

Şu an konularda bazen abartılı tepki verenler oluyor evet ama yorumlar kesinlikle eskisinden daha iyi ve gerçekçi. Eskiden yorumlar o kadar yapmacık, o kadar sahtekarcaymış ki okurken midem bulanıyor eski konuları herkes birbirine cınım cınım diye hitap ediyor, yüzde yüz suçlu olsa bile haklısın cınımlar havada uçuşuyor. kendi başlarına gelse ortalığı yıkacakları şeylerle ilgili millet konu açınca yıkama yağlama yapmışlar.

mesela birisi gelip evli erkekle beraber olduğunu söyleyip adamın karısına salladığında bile “aşk engel tanımız cınım” tarzı yorumlar gelmiş. Ota b.ka da destek olmaya gerek yok. Yanlışa yanlış demeyi bilmek gerek.

Tamam da belki karşınızdaki kişi OKB yaşıyor belki hastalık hastası. Bilemiyoruz insanların ne yaşadığını. Üç günlük dünyada değer mi böyle davranmaya
Bu kadar duyar kasacaksak nefes alamayız. Ay ya aldığımız nefesten nem kapan olursa neticede.
İnsanlar da adeta bir küstüm çiçeği ne desen alınıyor.
Burada her konuya öyle yorumlar gelmiyor. Bariz saçma, kötü durumlarda da kötüye kötü demek de normal/

Çok teşekkür ederim. Umuyorum birileri bu konu üzerine düşünür

Ben üstüme alınmamıştım mesela çünkü kendimi konuda bahsedilen zorba insanlardan görmemiştim. Demek ki sizin de kendinizde hoşunuza gitmeyen şeyler var ve bu başlığı saldırgan bulup çok da sinirlenmişsiniz

Çok özür dileriz ya, kusurumuza bakmayın. Size söylemediler mi biz mutsuz insanlarız o yüzden hep böyle yorum yapıyoruz. Hep mutsuzluktan bunnar
Ben en son Venüs Öykü ismini beğenmediğim için zihni kötü ilan edildim.

Konu açtınız. Yorum yapmıyorsunuz. Açtığınız konuya yazıyorum işte. Hayatı ve sanal alemi bu kadar ciddiye almayın üzülürsünüz. Ben yüz yüze vermeyeceğim hiçbir tepkiyi yazmam. Hakaret etmedim, aşağılamadım düşündüğümü yazdım yine yazıyorum. Bu tarz doğru değil. Sizin de canınız sıkılıyor belli ne yapsam da vakit geçirsem diyorsunuz ben de öyle diyorum yazıyorum işte. Birazdan sayfayı kapatacağım ve umrumda bile olmayacak.

Nefes alırken başkasının oksijenini ciğerimize çekip karşımızdaki insanı incitebiliriz kardişim. Lütfen nefes sayımıza dikkat edelim, çok derin nefesler almayalım

Tabii ki, verdiğiniz örnek o kadar korkunçki... Mesele üslup. Normalde yolda görse tanimayacaklari insanlara sanki baş düşmanlarıyla konuşuyor gibi yazmaları

Siz neden bu kaba yorum sahiplerine özelden yazmadınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…