kadın ne zaman affetmeli

Sudan çıkmış balık mı?Niye ayol adam nazi kampındaydı da yeni mi geldi.İşte bunlar hep koruma hep koruma.Biride demezki çıkıp evet yapılan yanlış karar senindir diye.

bide o erkek ortam kötü kızlar rahat durmuyor dedi ailesine saygım yüzünden fazla birsey demedim kendilerine barıstırmak için cabaladıkları belli ama beni yıpratıyorlar ailesinden nasıl uzaklasırım saygızılık etmeden onu bilmiyorum suan

farkındayım aldatılıyorum barısmayıda düşünmüyorum ama tek sorunum onun cevresinden nasıl kurtulurum bunu bilmiyorum
Ben olsam o abisine de annesine de çevresine bir açarım ağzımı hiç biri tek kelam cevap veremez!!!!
Oğullarının ahlaksızlıklarına kılıf bulmak yerine önce terbiye etmeyi öğretsinler derdim...

Ben olsam o abisine de annesine de çevresine bir açarım ağzımı hiç biri tek kelam cevap veremez!!!!
Oğullarının ahlaksızlıklarına kılıf bulmak yerine önce terbiye etmeyi öğretsinler derdim...

belki yanılıyorumdur ama annesi mükemmel bir kadın oğlu kötü cıktı belki ama onlarıda kırmadan saygısızlık etmeden mesaj felanmı atsam size saygıım sonsuz ama bu sürecte sizinle görüşmek beni arayıp sormanızı istemiyorum felan diye

He canım he.Kızlar rahat durmuyor.Sanki oğulları rahat duruyor.Erdem li olaydı da dönüp birine bile cevap vermeyeydi.
Kusura bakmayın bu durumu kabullenemem deyin.

adını aldım kendisine ben ulastım yazdıgı kişinin sevgilim oldugunu derdinin ne oldugunu sordum kendisine sevgilim yok demiş kız bildiğiniz liseli
O liseli ise ergen olan sizsiniz. siz neden mesaj atıyorsunuz ki? Neden kendinizi düşünüyorsunuz??

farkındayım aldatılıyorum barısmayıda düşünmüyorum ama tek sorunum onun cevresinden nasıl kurtulurum bunu bilmiyorum
ararlarsa açmayın. nasıl utanmazlık bu ya. adam hem orda bruda fingirdeyecek hem abisi barışın diyecek.

İyi ya kırma sen madem.
İnsanlar edepsiz oğullarını düzgün kızlara yamamaya çalışsın,sonra da mükemmel olsun.
Oh ne ala!!! O'la la la!!!!

Sevgiliniz swarmlardan falan kızlarla muhabbete girecek bir kıro gibi geldi bana. Ama siz de çok liseli geldiniz kusura bakmayın. Yani en son o dönemler arkadaşlara aratmalar falan yapıyorduk. Artık yetişkin bir kadınsınız. Ne gereği var böyle şeylerin. Adam yapacaksa fıtratı buysa yapar. Yapardan kastım kızlarla yazışır. Muhtemelen onun kafasında bu yanlış değil. Sizin bu durumda yapacağınız onu iş üstünde yakalamak değil, yaptığının yanlış olduğunu kabul ettirmek. Etmiyorsa ve siz de böyle bir insanla devam etmek istemiyorsanız da çözüm belli.

kendisine sevgilim yok demiş

sevgilimden bir söz aldım asla tanımadıgı kimseye cevap vermeyecegi konusunda

Ilk alintidaki laftan sonra soz almak nedir? Bizde bir laf var, "alisik olmayan g... don durmaz" diye. Eski sevgilin tam olarak boyle. Bir kere sacma salak tiplerden liselilerden falan ilgi gormeye, egosunu tatmin etmeye alismis bir daha hayatta birakamaz.

Boyle bir sey de affedilmez ayrica.

neden öyle oyunlara girdim inanınki bilmiyorum ama her defasında söz veriyor denemek istedim o yöntem geldi aklıma

neden öyle oyunlara girdim inanınki bilmiyorum ama her defasında söz veriyor denemek istedim o yöntem geldi aklıma

Peki bu yolla ne olacak? Yani farzedin ki amacınızıa ulaştınız ve onun kadınlarla rahat rahat sevgilisi olduğunu bildirmeden konuştuğunu yakaladınız? Ne yapmayı planlıyorsunuz bu durumda?
Ama şunu bilin ki çevreye hep sizin kandırmak için yaptığınızı anlayıp o yüzden konuştuğunu iddia edecek.

İyi ya kırma sen madem.
İnsanlar edepsiz oğullarını düzgün kızlara yamamaya çalışsın,sonra da mükemmel olsun.
Oh ne ala!!! O'la la la!!!!

Boyle aileleri biliyorum, iyiligine iyidir ama ogullarinin "is attigi" kizlar sanindandir ama gelin hanimin onceden 1 gunlukte olsa iliskisi olsun ortaligi yikarlar. O kadar iyilerse ogullarina ceki duzen versinler. Haberleri yoktur da demesin kimse. Benim de erkek kardesim var ve kendisi hakkinda ne kadar cok sey biliyoruz, bilse akli sasar. Bir kere kiz arkadasi varken baska bir kiz "sadece arkadasca" kafeye davet etmis. Biz ogrenince ayni seyi sevgilisi yapsa ne hissederdi onu sorduk. Haliyle vazgecti bir daha da dusunmedi bile. Kendi ogullari degerliyse el kizi da degerli. Kimse agac kovugundan cikmadi.

ben artık dayanamdım normalde yapmayacagım birsey ama ergen diyebilirsiniz önce o kızın derdini anlamak istedim
Kendinizi küçük düşürmeyin. Konunuzun devamını okudum. Bu adam seni aldatmamışsa bile aldatmaya meyilli birisi. Zaten güven yok, bu adama güvenmek mümkün değil. Sen bu adamdan koşarak kaç. Ya da affet bir ay sonra aldattı beni diye konu aç.

Affedeceğin şeye göre değişir. Bazen hemen, bazen biraz zaman sonra, bazen de hiç. Seninki hiç olan kategoride..
Başlıktaki soru o kadar saçma ki. Bu olayın neresi affetmelik? Biz şu zaman desek affedeceksin yani öyle mi?

Bazı erkek aileleri de oğlanın serseriliğini bilir.
Aman başımızdan gitsin.
Hele ki düzgün bir kızsa hemen ayrılamaz,boşanamaz da o çeksin biz uğraşacağımıza derler.
"Ama özünde iyi bir çocuk,etraftaki kızlar kötü" olur işte.

bunu gözümle gördüğümde bu adam benim sevdiğim adam değil dedim ve sonsuza dek affetmeyecegim kendisini yakaladıgım kızlardan daha farklıydı mesaj yada arama değil adam capcanlı ispatlarcasına bulusmaya geldi karısına cıkıp agzıma gelen her seyi söyleyecektim bagırıp cagırıp ama yapamadım öyle olmuyormus zaman durdu o an yıllarınızı verdiğiniz adam değildi karsınızda duran belki herkes bana kızabilir ama sadece oyle yapmam gerekli oldugunu düşünecektim ama o an inanki güclü kadınlara yarasır bir anmıs ben gücsüz bir kadınım kırılganım bu yüzden bircok insan gibi her kırılan taraf oldum beni soktugu psikolojiyi anlatmam mümkün değil en kötüsüde herkese baska bir acıklama yaptım anneme babama ablalarıma sonrası susuyorsunuz herkes konusuyor sadece dinliyorsunuz yapacak baska hiçbir sey yok yaptıgım o seydende asla pişman değil cocukcada bir oyun olsa en azından gözümle gördüm duyduklarıma bir kılıf uyduruyordu kalbim ama gözüyle gördüğü eliyle gönderdiğine uydurmadı

aslında baslık bulamadım baslıgımı belkide cok iyi yansıtamadım kadınlar nereye kadar fedakar labilir nereye kadar cabalamalıydı aslında sorularım hatamı yaptım oyun oynayarak onu bilemedim belkide sağlıklı düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…