kadın ne zaman affetmeli

haklısınız abisine ne demeliyim ısrarla görüşmemizi istiyor kafamı karıstırıyor zaten zor bir evredeyim hepsini engellesem mi bana ulasamasalar ayıp mı olur
Direkt grs istemiyorum, bu is bitti diyeceksin. Net.

Bi kere başlıktan belli zaten sizin niyetiniz..
Ama yerinizde olsam abisi değil babası gelse kimseye mahcup hissetmez çatır cutur söylerdim istemiyorum diye. Siz biraz çekingensiniz sanırım, ama bu işler öyle aman abisine ayıp olmasın diye yürütülecek şeyler değil.
Güçlü durun, bu azgın ergenden ne koca olur ne baba.

Köpek b.k yemekten vazgeçmiyo sakın barışma

Şu kadar dalaverenin üstüne hala ne yapmalı mıyım diye mi soruyosun? Yani böyle bir mahluku en ufak bir affetme ihtimalin varsa aklından şüphe etmek lazım. Bu kadar iki yüzlülüğe rağmen beni seviyor, değer veriyor diye de kendini kandırmıyorsundur umarım. Abisinin aramasıyla kafanın karışması da anlaşılır şey değil. İsterse Cumhurbaşkanı filan arasın yani, nedir? Ortadaki b.k aynı b.k neticede.

Daha ne olması lazım yatakta mı basmanız gerek afedersiniz?
Yem atmışsınız oltaya gelmiş hem de atlamış yani...Şüphelerinizi doğrulamışsınız.
Allah bilir bir sürü kızla buluşup konuşuyordur.
Mutfakta bir tane hamam böceği görmüşseniz diğerleri de çok uzakta değildir.
Siz olduğunuzu anlasa gelmezdi zaten trollerdi buluşmayı...klasik yalan "sen olduğunu biliyordum ya da anlamıştım"...

Bence sen bu aileyle görüşme ne kadar çarpık bir zihniyet ne demek ortam kötü kızlar rahat durmuyor??
Rahat durmayan kızlarla niye muhatap oluyor madem?
Kendisi istemese kim ona ne yapabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…